fbpx Skip to content

Meglehetősen váratlanul, öt nappal az iOS 11 beta 2 megjelenése után az Apple egyes készülékek esetén elérhetővé tette az iOS 11 és tvOS 11 Developer beta 2 Update 1-et.

Az iOS 11 Developer beta 2 Update 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, de például az iPhone 7 és 7 Plus, illetve némely iPad modellek, valamint az iPod touch 6G esetén például nem jelent meg ez a frissítés. Ezen túl még a tvOS 11 beta 2-ből is érkezett új build, illetve a watchOS 3.2.3 beta 4 is elérhetővé vált végre, ez utóbbi ugyanis négy nappal ezelőtt végül elmaradt. Más szoftverekhez eddig nem érkezett új verzió.

iOS 11 Developer beta 2 Update 1

Az iOS 11 Developer beta 2 Update 1 build száma 15A5304j, ezzel szemben az öt nappal ezelőtt megjelent, sima beta 2-é 15A5304i, tehát valami nagyon apró módosításról van csak szó, ami valamiért mégis fontos volt az Apple-nek annyira, hogy új verziót adjon ki az egyes készülékekre.

Újdonságok

Egyelőre nem ismertek az újdonságok, de frissítjük a cikket, ha felfedezünk valamit, vagy ha kiderül, miért volt szükség erre az új buildre.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11 bétájáról a jelek szerint nem lehet csak úgy visszatenni a hivatalos, jelenleg 10.3.2-es verziót. Jelenleg azzal hidalható át, hogy először a 10.3.3 beta 4-et kell visszatenni iTunes-ban helyreállítási (recovery) vagy DFU módban, majd onnan lehet visszatenni a 10.3.2-es verziót. Ha valaki csak kipróbálni akarja az iOS 11 bétáját, az inkább várja meg a nyilvános bétát, ami most már bármikor megérkezhet.

iOS 11 Developer beta 2 Update 1 letöltési linkek

Az iOS 11 Developer beta 2 Update 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről az alábbi készülékekre:

tvOS 11 beta 2 Update 1

Az új build verziószáma 15J5310h, ezzel szemben az öt nappal ezelőtt megjelent, sima beta 2-é 15J5310e, tehát itt is csak valami apró módosítás hívta életre ezt a verziót.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

18 Comments

 1. -Troll on:
  Nyilvános béta? Az majd szeptemberben 😀

  -Troll off

 2. Nem tudom mit javítottak,de a multitask hibát biztos nem!:(
  Iphone SE

 3. @Lajhar: vettél fel róla hibajegyet?

 4. @ApplePen: Jóval előbb fog jönni mint Szeptember, Szeptember közepe fele már kiadják a véglegest, szóval Augusztus eleje felére rakom a publicot.

 5. @ApplePen, @farkas63: a nyilvános béta júniusban elérhető lesz, ezt közölte róla az Apple a WWDC-n.

 6. 6S-re nekem nem ajánlotta fel a frissítést.

 7. Hat, ha 7-re nem jott ki az update akkor azt a problemat nem orvosoltak (de ezzel az elejen nem szoktak foglalkozni) ami miatt sokkal jobban fogyaszt, nevezetesen airplane modban is 1.5%-ot orankent, hozzanyulas nelkul. Ugyhogy napi hasznalatra NEM erdemes vacakolni vele.

 8. @kchris: A CPU hasznalat eseten jobban melegszik es kikapcsolva is ugyanugy hizik a keszenlet mint a hasznalat alatt szamlalo.. mp-re megegyeznek.

 9. Nekem air 2nél a beta 2 óta letiltja a töltést. Eredeti kábelekkel is próbáltam, de csak félig kihúzva ment. Nyitottam hibajegyet. Az új frissítéssel már annyira se akarja mint eddig. Ha valakinek van ötlete vagy hasonló tapasztalata van akkor ossza meg velem

 10. @Whispertise: DFU és tedd vissza a 10-est ameddig tudod. Én megszívtam, nekem csutkára merült az Air (1), semmit nem is lehet vele csinálni.

 11. @Whispertise: használj MFi-tanúsítvánnyal rendelkező kábelt, a készülékednek sem ártasz vele. manapság már rengeteg MFi-s kábel van, ami sokkal olcsóbb, mint a gyári.

  @ef-dani: ameddig meg nem jelenik az iOS 11, bármikor visszatehető az iOS 10. a teljesen lemerült készüléket dugd hálózati töltőre, eredeti kábellel, és 1-2 óra után próbáld meg újból.

 12. Köszi a válaszokat. @ef-dani nekem is ez volt a tippem. Reménykedek abba hogy a következő jólesz. @Jadeye reméltem hogy a rendes kábelt is viszi ami hozzá volt és tölt vele rendesen. Majd veszek egy mfi-s kábelt próbaképp

 13. @Jadeye: Igen, de miután lemerült csutkára már nem fogja tudni DFU-ba tenni, ezáltal downgradelni sem. Ha jót akar magának visszateszi, csak ezért írtam. Ha meg nem tölt, akkor nem tölt. 1-2 óra után sem, sőt egy éjszaka után sem. És csak eredeti adaptert és csak eredeti kábelt használok, nem a kínai kábel az oka.

 14. @ef-dani: a töltés nem szoftveres kérdés, ha az iOS nem fut, illetve nyilván kikapcsolt állapotban is tölt a készülék. ha sehogy sem tölt, akkor az hardveres gond: vagy kábel, vagy akku, vagy töltésvezérlés, vagy más, alaplapi hiba.

 15. @Jadeye: Kikapcsolt (pontosabban nullára merült) állapotban a következő a helyzet: rádugom a töltőre, kis idő után alma logó, majd pár perc múlva lemerült akksi jelzés és ez így megy amíg rajta van a töltőn. Megjegyzem a beta 1 nem tudott bekapcsolni úgy, hogy töltőn volt a készülék, ugyanakkor visszatett iOS10-nek semmi ilyen nyűgje nem volt. Szóval ez szoftveres, nem hardveres.

 16. Annyit próbálj még h nagyon óvatosan dugod csak bele félig meddig a kábelt. Nekem úgy nagynehezen, de felvette a töltést és feltöltött az éjszaka. Remélhetőleg neked is megoldja valamennyire.

 17. @Whispertise: nekem is ugyanez, ideiglenes megoldás: amikor kiírja, hogy nem eredeti kiegészítő, akkor az ipadban levő végét nem húzod ki, hanem csak a töltőfejből az USB csatit ki, meg vissza, és már tölt is

 18. Sziasztok

  Nekem nem dobja fel a frissitést Iphone 6S
  Ez hogy lehet ?


Add a Comment