SYC 2: csengőhangok és videók egy kattintással az iPhone-ra és iPadre!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Softorino-t nem kell bemutatnom, írtunk már róluk itt a Szifon.com-on ebben a cikkben: Hogyan másolj filmeket iPhone-ra és iPadre egyszerűen?

Youtube videók iphone-ra

Aztán bemutattuk a YouTube alkalmazásukat is, amiből hamarosan megjelenik a fejlettebb YouTube Converter 2, rövidebb nevén SYC 2. Ezzel az alkalmazással másodpercek alatt másolhatunk telefonunkra YouTube vagy egyéb felhőszolgáltatásban található videót. Sőt, ezeket csengőhangként is beállíthatjuk, ami szerintem hatalmas előnye az appnak!

YouTube videók csengőhangnak

Az alkalmazás 53 szolgáltatással képes kommunikálni, tehát a YouTube mellett még számos más helyről is letölthetjük vele a videókat, ami, valljuk be, rendkívül kényelmes. Pusztán kimásoljuk a videó linkjét, kiválasztjuk a minőséget, és azt, hogy hova töltsük le. Összesen 3 tappintás! A SYC 2 már képes vezeték nélkül is szinkronizálni, és még csak össze se kell kötni a számítógéppel az iPhone-t, vagy iPadet, azonnal felismeri.

Csengőhang készítése iPhone-ra

Softorino YouTube Converter 2 Csengőhang beállítása iPhone-on

Az első képen láthatjuk, hogy akár csengőhangként is használhatjuk az online videót, ez lehet teljes, 30 másodpercet meghaladó is, illetve a szokásos 30 másodperces. Például YouTube-on rákeresünk a kedvenc zenénk nevére + a ringtone szóra. Kimásoljuk a linket, majd pedig kiválaszjuk a Ringtone menüpontot és a készüléket. Ezután már csak az iPhone-on be kell állítani a csengőhangot. Ilyen egyszerű!

A videókat a “Videók”-ba menti automatikusan, így abban találjuk meg a letöltött felvételeket. Ez bármi lehet, egy vlog, akár egy klip, sőt, egész filmeket is felmásolhatunk, ha azok fent vannak a YouTube-on vagy más, az alkalmazás által támogatott oldalon. Tulajdonképpen offline nézhetjük kedvenc videóinkat, ha spórolni akarunk a mobilinternettel vagy csak kényelmesebben, reklámok nélkül néznénk videókat.

 

Konklúzió

Összességében a SYC 2 egy rendkívül kényelmes és hasznos videó letöltő alkalmazás, aminek hatalmas előnye a csengőhang készítés is. A Softorino cég pedig kifejezetten odafigyel az alkalmazásaira, így ha bármi probléma lenne vele, e-mailben kaphatunk tőlük segítséget is. Ide kattintva megvásárolható.

Ismerőseid folyton “nyavalyognak”, hogy egyedi csengőhangot szeretnétek? Küldd el nekik ezt a cikket!

(A játékban való részvétellel feliratkozol a Szifon.com hírlevelére, erről később bármikor leiratkozhatsz.)

Ezek még érdekelhetnek:


  1. A syncios tényleg jó és ingyenes! Mióta felfedeztem, az itunest nem kellett használnom azerencsére. Katasztrófa az itunes! Ez a progi is jónak tűnik, de sajna fizetős így marad a syncios egyelőre. ????

  2. @Jadeye: Uhhh, ilyen anomáliát. Szóval csak azért nem láttam, mert portrait helyzetben szoktam ipadezni. De fektetve már előjön. Eszembe jutott, hogy sok weboldal képes erre, csak nem gondoltam volna, hogy pont a tiétek is.

  3. @Mucako: Nagyon szépen köszönjük az észrevételedet! Folyamatosan optimalizáljuk az oldal reszponzív megjelenését és hamarosan fixálni fogjuk azt is, hogy iPad esetén ne csak landscape, hanem portrait módban is hibátlan legyen a feliratkozás mező. Köszönjük a türelmedet és az észrevételedet!

  4. @Derek41: a cikkben szerepel, hogy: “Kaptunk 2db Mac-es és Windows-os promóciós kódot, tehát négy Szifon.com olvasó ingyenesen is használhatja majd az alkalmazást jövő héttől.”, tehát mindkét platformra elérhető.

  5. Youtube-ról leszedett videók hangja meg sem közelíti egy normális mp3 minőségét. Aki innen szedi és hallgatja zenéket az meg is érdemli! :)))

  6. A fentebb említett syncios t en nem találom az app store ban. Tudnátok segíteni hogy hogyan találnám meg? Koszi

  7. Jadeye: Ja! ???? Tényleg. De akkor hogyan bukkant fel újra? Azt tudom, hogy a Facebookon jött szembe a cikketek és úgy jutottam az oldalra. De tök jogos, dátumot nem néztem ????????

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!