fbpx Skip to content

A Softorino-t nem kell bemutatnom, írtunk már róluk itt a Szifon.com-on ebben a cikkben: Hogyan másolj filmeket iPhone-ra és iPadre egyszerűen?

Youtube videók iphone-ra

Aztán bemutattuk a YouTube alkalmazásukat is, amiből hamarosan megjelenik a fejlettebb YouTube Converter 2, rövidebb nevén SYC 2. Ezzel az alkalmazással másodpercek alatt másolhatunk telefonunkra YouTube vagy egyéb felhőszolgáltatásban található videót. Sőt, ezeket csengőhangként is beállíthatjuk, ami szerintem hatalmas előnye az appnak!

YouTube videók csengőhangnak

Az alkalmazás 53 szolgáltatással képes kommunikálni, tehát a YouTube mellett még számos más helyről is letölthetjük vele a videókat, ami, valljuk be, rendkívül kényelmes. Pusztán kimásoljuk a videó linkjét, kiválasztjuk a minőséget, és azt, hogy hova töltsük le. Összesen 3 tappintás! A SYC 2 már képes vezeték nélkül is szinkronizálni, és még csak össze se kell kötni a számítógéppel az iPhone-t, vagy iPadet, azonnal felismeri.

Csengőhang készítése iPhone-ra

Softorino YouTube Converter 2 Csengőhang beállítása iPhone-on

Az első képen láthatjuk, hogy akár csengőhangként is használhatjuk az online videót, ez lehet teljes, 30 másodpercet meghaladó is, illetve a szokásos 30 másodperces. Például YouTube-on rákeresünk a kedvenc zenénk nevére + a ringtone szóra. Kimásoljuk a linket, majd pedig kiválaszjuk a Ringtone menüpontot és a készüléket. Ezután már csak az iPhone-on be kell állítani a csengőhangot. Ilyen egyszerű!

A videókat a “Videók”-ba menti automatikusan, így abban találjuk meg a letöltött felvételeket. Ez bármi lehet, egy vlog, akár egy klip, sőt, egész filmeket is felmásolhatunk, ha azok fent vannak a YouTube-on vagy más, az alkalmazás által támogatott oldalon. Tulajdonképpen offline nézhetjük kedvenc videóinkat, ha spórolni akarunk a mobilinternettel vagy csak kényelmesebben, reklámok nélkül néznénk videókat.

 

Konklúzió

Összességében a SYC 2 egy rendkívül kényelmes és hasznos videó letöltő alkalmazás, aminek hatalmas előnye a csengőhang készítés is. A Softorino cég pedig kifejezetten odafigyel az alkalmazásaira, így ha bármi probléma lenne vele, e-mailben kaphatunk tőlük segítséget is. Ide kattintva megvásárolható.

Ismerőseid folyton “nyavalyognak”, hogy egyedi csengőhangot szeretnétek? Küldd el nekik ezt a cikket!

(A játékban való részvétellel feliratkozol a Szifon.com hírlevelére, erről később bármikor leiratkozhatsz.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. ez ingyen van: syncios

  2. @Oszi: upssz csak freeware

  3. @Oszi: Viszont jól dolgozik, igaz video csengőhangot nem csinál az igaz, de sok más viszont igen mint egy kezelhető iTunes

  4. A syncios tényleg jó és ingyenes! Mióta felfedeztem, az itunest nem kellett használnom azerencsére. Katasztrófa az itunes! Ez a progi is jónak tűnik, de sajna fizetős így marad a syncios egyelőre. ????

  5. Honnan tudjátok, hogy a kisorsolt játékos Macet vagy Windowst használ?

  6. @talamasca: Nem tudjuk előre, mivel nem használtuk el a kódokat, így minden bizonnyal írni fogok a Softorinonak, ha éppen Windows-osok lesznek többségében. Becseréltetem velük. 🙂 Logikusan.

  7. Megadták a nevem és az e-mailen és rajta vagyok a hírleveleteken de kitöröltetek. Miért?

  8. @trigmegistos: ? Nem hiszem hogy kitöröltünk volna. De ne egy korábbi adatbázist nézz. Ha fent feliratkoztál, minden bizonnyal rajta leszel.

  9. Ok köszi

  10. @trigmegistos: azért lett törölve az adott hozzászólásod, mert nem hozzászólásban kell beírni, hanem van rá felül a cikkben két külön mező.

  11. @Jadeye: Hol felül? Én nem látok semmiféle mezőket.

  12. @Mucako: mind a weben, mind az appban egyértelműen ott van a cikk szövegében.

    sehol nem volt olyan a cikkben, hogy írd le a neved és az email címed hozzászólásban.

  13. @Jadeye: Uhhh, ilyen anomáliát. Szóval csak azért nem láttam, mert portrait helyzetben szoktam ipadezni. De fektetve már előjön. Eszembe jutott, hogy sok weboldal képes erre, csak nem gondoltam volna, hogy pont a tiétek is.

  14. @Mucako: Küldj erről kérlek egy screenshotot, hogy megtudjuk pontosan mi a hiba.

  15. @Mucako: Nagyon szépen köszönjük az észrevételedet! Folyamatosan optimalizáljuk az oldal reszponzív megjelenését és hamarosan fixálni fogjuk azt is, hogy iPad esetén ne csak landscape, hanem portrait módban is hibátlan legyen a feliratkozás mező. Köszönjük a türelmedet és az észrevételedet!

  16. Ahoy, mivel lehet ingyenesen video csengohangot kesziteni?

  17. @tacs007: az iOS-en jailbreak nélkül nem fog videó lejátszódni a lezárt képernyőn bejövő hívás jelzéseként. csak hang állítható be csengőhangként.

  18. Sziasztok
    Elnézést,hogy zavarok nem vagyok nagy iphone zseni. Syc2 programot megvettem ez fut win10 en vagy csak Mac mert akkor buktam. Köszönöm a választ

  19. @Derek41: a cikkben szerepel, hogy: “Kaptunk 2db Mac-es és Windows-os promóciós kódot, tehát négy Szifon.com olvasó ingyenesen is használhatja majd az alkalmazást jövő héttől.”, tehát mindkét platformra elérhető.

  20. Köszönöm szép.

  21. Youtube-ról leszedett videók hangja meg sem közelíti egy normális mp3 minőségét. Aki innen szedi és hallgatja zenéket az meg is érdemli! :)))

  22. Hali csengőhangok készítéséhez en az iRinger t használom

  23. A fentebb említett syncios t en nem találom az app store ban. Tudnátok segíteni hogy hogyan találnám meg? Koszi

  24. Hol van ez a feliratkozás lehetőség? Más cikknél emlékszem, hogy láttam már, de itt se a cikk tetején, se a közepén, sehol nincs, csak a szöveg, hogy a részvétellel feliratkozom. Lol. iPhone 6s
    https://ibb.co/b9YxWR

  25. Most a kommentem eltűnt, vagy csak a moderalo rendszer fogta meg és nem írja ki?

  26. @Jecy: ez egy júniusi cikkünk, a játék már véget ért.

  27. Jadeye: Ja! ???? Tényleg. De akkor hogyan bukkant fel újra? Azt tudom, hogy a Facebookon jött szembe a cikketek és úgy jutottam az oldalra. De tök jogos, dátumot nem néztem ????????

  28. @Jecy: úgy bukkant fel újra, hogy újból megosztottuk.


Add a Comment