fbpx Skip to content

Egy nappal az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2, a tvOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.5 megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 10.3.3, a watchOS 3.2.3, a tvOS 10.2.2 és a macOS Sierra 10.12.6 első fejlesztői bétáit.

Az iOS 10.3.3 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; watchOS 3.2.3 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 10.2.2 beta 1 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.3.3 beta 1

Az iOS 10.3.3 beta 1 build száma 14G5028a.

Újdonságok

Az iOS 10.3.3 beta 1-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.3 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 10.3.3 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.2.3 beta 1

Az új build verziószáma 14V5726a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2.2 beta 1

Az új build verziószáma 14W5726a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza. Az Apple külön kiemelt egy AirPlay-hibát, amit ez a verzió javít, ilyenkor az Apple TV magától ébred fel az alvó módból.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.6 beta 1

Az új build verziószáma 16G8c.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Ez vicc!

  2. @Balogh Ádám: mi a vicc? hogy a fejlesztők új bétát kaptak?

  3. A következő verzió bétáját két nappal a frissítés előtt fogják nyomni … ????????????????

  4. Én azt nem értem, hogy mi a fenének adják ki a 3.2.2-t, ha másnak egy hangyafasznyi verzióváltással (azaz minor change) kiadnak egy új bétát. Miért nem csináltak még egy bétát a 3.2.2-ből??

  5. @lalamper: Ha van egy új funkció/hibajavítás, amit mondjuk még ki akarnak tesztelni mert még nem tartották eléggé kiforrottnak hogy beletegyék az aktuális verzióba (10.3.2), annak ez a legjobb módja…
    Megjegyzem ha jól rémlik a 10.3.2 első bétája hamarabb jött, mint a 10.3.1, tehát volt már ilyenre is példa. Nyilván a 10.3.1-es buildre már futottak a végső automatizált és manuális tesztek (amik adott esetben az utolsó kódmódosítás után még hetekig is tarthatnak), közben egy funkciót ki akartak próbálni, de nem akarták megállítani/késleltetni a 10.3.1 kiadási folyamatát. Egy bétát meg nyilván sokkal kevesebb teszteléssel kiszórnak.

    Kb ilyen dologra kell ilyenkor gondolni, bár nyilván én is csak tippelek saját tapasztalataimból.

  6. @lalamper: Ha van egy új funkció/hibajavítás, amit mondjuk még ki akarnak tesztelni mert még nem tartották eléggé kiforrottnak hogy beletegyék az aktuális verzióba (10.3.2), annak ez a legjobb módja…
    Megjegyzem ha jól rémlik a 10.3.2 első bétája hamarabb jött, mint a 10.3.1, tehát volt már ilyenre is példa. Nyilván a 10.3.1-es buildre már futottak a végső automatizált és manuális tesztek (amik adott esetben az utolsó kódmódosítás után még hetekig is tarthatnak), közben egy funkciót ki akartak próbálni, de nem akarták megállítani/késleltetni a 10.3.1 kiadási folyamatát (mert mondjuk kritikus hibát javított). Egy bétát meg nyilván sokkal kevesebb teszteléssel kiszórnak.

    Persze ezek csak a saját tapasztalataimból származó tippjeim…

  7. @lalamper: miért csináljanak egy már kiadott verzióból újabb bétát? nyilván ha megjelent egy adott verzió, akkor a következő verzióból jön majd béta. semmi értelme nem lenne verziószám-növelés nélkül kiadni. az tehát teljességgel normális, hogy a hivatalosan megjelent 3.2.2 után a következő verzió a 3.2.3 lett. de egyébként lehetett volna 3.3 vagy 4.0 is. ráadásul utóbbi esetén a beta 1-re már csak a WWDC-ig kell várni valószínűleg.

    attól, hogy a changelog nem ír számodra és számunkra sem semmi érdemlegeset, még sok olyan dolog történik közben a háttérben, amit nem kötnek az orrunkra.

  8. @Jadeye: Ráadásul a publikus/fejlesztői bétákkal együtt is mi csak a folyamat legvégét látjuk. Mire az első ilyet kiadják addigra már több hetes-hónapos munka lehet mögötte egy még egy pisztricsálé alverziónál is.

  9. Nekem még meg sem jött…

  10. @Sentinel: mi nem jött meg? a fejlesztői béta? fent van hozzá a fejlesztői béta profil? mert ehhez az kell, ez nem a nyilvános béta.

  11. Bocsi lemaradt,a legújabb fejlesztői béta,és fent van a fejlesztői béta profil,az előzőek simán lejöttek minden gond nélkül.

  12. Én nem frissítek. Mi hasznom belőle?

  13. @Szanya: ha nem vagy fejlesztő, akkor nincs is miért feltenned a fejlesztői bétát, egyszerű felhasználóként pedig nemhogy a fejlesztői béta, de még a nyilvános béta sem jelenik meg, hacsak nem tettél fel direkt béta profilt. a profilokat a Beállítások, Általános, Profilok alatt tudod ellenőrizni. ha nincs ilyen menüpont, akkor profil sincs fent – és akkor a fenti fejlesztői béta sem jelenhet meg frissítésként, és így akkor nincs is miért frissítened.

  14. Eddig az új watchOS szinte nem is fogyasztja az akkut, remelem nem a mérőt csesztek el!
    Tegnap Du óta pár százalékot ment csak le az eddigi 15-20% helyett

  15. Ja, 3.2- re és 3.1- re nem frissítettem. Bétára persze hogy nem is szeretnék. Csak tévedésből ide írtam.
    Kritikus hibát nem javít egyik sem tudtommal. Nekem meg jól működik így is. Nem jól gondolom?


Add a Comment