Új, 32GB-os és 128GB-os iPhone SE érkezett

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Így tavasszal picit nagyobb frissítésre számítottunk az SE-vel kapcsolatban, de az Apple sajnos kizárólag a tárhelyt növelte, és csak 32GB-os és 128GB-os iPhone SE érkezett.

iPhone SE

Hardveresen másban nem változott a készülék, illetve továbbra is maradt a megszokott formavilág. Ez a frissítés arra jó, hogy a cég ugyanazon az áron adja majd az újabb, nagyobb tárhellyel rendelkező készüléket. Ez azt is jelenti, hogy a régebbi iPhone SE típusok árai csökkenni fognak az APR-eknél és más boltokban, mert az Apple oldalán már nem érhetőek el a 16GB-os illetve 64GB-os modellek.

Az új modellek március 24-én 16:01-től rendelhetőek hazánkban, és valamikor a hónap végén kerülhetnek majd szállításra.

Az iPhone SE-ről bővebben már írtunk megjelenéskor, illetve múlt héten arról is, ha esetleg iPhone 5s vagy iPhone SE között vacillálnánk, akkor melyiket vegyük meg:

Összességében tehát ennyi az iPhone SE frissítés, én nagyon sajnálom, hogy az Apple nem ölt több energiát ebbe a készülékbe.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Hát ezzel sztem igencsak mellé lőttek, ki fogja ezeket venni? Akinek nem volt elég a 16Gb az már vett 64Gb-ost tutira nem cseréli le még 128Gb-osra sem, mert végül is minek. Aki meg még nem vett az megvárja az őszt mit hoz és abból kiindulva max a jövő tavaszt, hátha addigra valós frissítést is tol ebbe a formába megint az Apple.

  2. @gunar: Én tudok olyanról, aki múlt héten vett SE-t, Androidról, ráadásul flagshipről váltva. Neki a 64-es volt csak opció, most akár elég lehet a 32-es is. És amikor telefont választ akkor nem feltétlen mindegy szerintem, hogy 160 vagy 200. Jobb opcióvá teszik az SE-t.

  3. Azért ránéznék az eladásokra ezekből kb 3 hónap múlva! De lehet igazatok van, bár inkább a több memo ugyanannyiért esete lesz sztem ami bejön.

  4. @Tom Kaspi:
    2 nap alatt azért ne vonj le messzemenő következtetéseket.
    Mire érted a 10 órát? Használati időre?
    Épp hétvégén volt 8,5 óra használatom, 50 óra készenléttel és 29% volt még az akkuban mikor este feldobtam a töltőre.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!