fbpx Skip to content

A külföldi Apple Store-okban már hiány van az aktuális Apple Watch szíjak bizonyos színeinél, illetve hazánkban is hatalmas akció van az iSTYLE-ban, ha épp eredeti szíjat keresünk.

Az utóbbi években az Apple nem meglepő módon az évszakoknak megfelelően adott ki új színű vagy típusú szíjakat. Legutóbb a szőtt műanyag szíj került forgalomba, ha új típusról beszélünk, a színeknél pedig sokszor a régebbi típusok is kapnak új, az aktuális trendeknek megfelelő színeket.

Apple Watch frissítésre persze nem számíthatunk, de úgy tűnik, hogy érkeznek a tavaszi szíjak, amik minden bizonnyal friss, élénk színek lehetnek, esetleg egy-egy új típus is, amivel még nem találkoztunk. @Hori kolléga is már biztosan felkészült lelkiekben az új szíjakra, mert ő már szíj-függő lett. 🙂

Ha Nike Apple Watch szíjakat keresel, akkor a SzifonStore-ban érdemes körülnézni, illetve ezt a cikket olvasd el, ha újdonsült Apple Watch tulajdonos vagy. Amennyiben esetleg Apple Wach dokkolót keresel, akkor mi továbbra is a W3-at ajánljuk, ami mostanság az egyik kedvencünk.

Neked mennyi Apple Watch szíjad van? Milyen időközönként cseréled őket?

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Irreálisan drágák a szíjaik, Semmi nem magyarázza (még az anyaghasználat sem), hogy a pl fenti bőrszíjért elkérjenek 60k-t vagy most akciósan akár 30-at.
    Más gyártóktól, azonos, ha nem jobb minőségben töredékáron lehet szíjakat vásárolni, mondom ezt úgy, hogy 16db szíjam van köztük van eredeti Apple is…

  2. @Agent_H: és akkor a Link Bracelet típusú szíj árától még jobban kikerekedik az ember szeme…

  3. Igen, azt direkt nem is említettem 🙂

  4. Gondolom ezek is olyan gyenge minőségűek mint az iP5-ös bőrtok 😀 😀 😀

  5. Elég meglepőek az árak :O

    Vajon milyen lesz a CASIO Smart Outdoor Watch IOS-al?

    (írtam emailben is, de gondoltam megkérdezem itt is, hátha felkelti más érdeklődését is,
    továbbiak itt: http://wsd.casio.com/us/en/ )

  6. Hátha tudtok segíteni. A kiegészítő sport szíjakat csak egyféle színű csattal lehet kapni? Például a Levander (levendula) színű sportszíjat ha órával együtt rendeled, akkor annak csatja vagy ezüst színű vagy rose gold, vagy arany, attól függően, hogy milyen színű volt az óra. Külön vásárolva viszont csak ezüst színűt találtam. Ugyanez az Ocean Blue színűnél. Létezik ez?

  7. @Jadeye:
    Közben beszereztem egy Link Barcelet-et, nagon, nagyon jóárasítva. Azt kell mondanom nem véletlenül kerül annyiba amennyibe kerül. Egyből a kedvencem lett 🙂

  8. @Agent_H: én ma fogok ilyen alternatív link braceletet megnézni. 🙂 milanese loop már van, azt is szeretem.

  9. Milanese loopom nekem is van, igaz utangyartott de teljesen jó. Az is nagy kedvenc. 🙂

  10. @Agent_H: Eredeti tényleg a legjobb minőség, csak hát az ára ami. De tény hogy egy utángyártott sem érhet a nyomába.

  11. @admin: milanese looppal eddig még nem hibáztak utángyártottban, de a csatos szíjaknál azért vannak szépségek.

  12. Ami nekem nagy csalódás az a fehér gyári szíj, nagyon gyorsan koszolódott és bármivel próbáltam nem lehet tisztítani. Pedig a kék cseppes iPhone 7 gyári háttérrel az órán brutál jól néz ki :).


Add a Comment