fbpx Skip to content

A Yalu jailbreak korábbi verziója szinte pontosan egy hónapja jelent meg, de közben az Apple kiadta a 10.2.1-et, és már elérhetővé tette a 10.3 első fejlesztői bétáját is.

A jailbreak fejlesztése ugyanakkor nem állt meg, és immár a 10.2 is feltörhető vele, támogatja szinte az összes 64 bites készüléket – az iPhone 7 és az iPad Air 2 kivételével, cserébe viszont elérhetővé vált benne a legtöbb kiegészítő által igényelt MobileSubtrate is.

A 10.2 aláírási ablakát az Apple január 30-án éjjel bezárta. Az Apple által aktuálisan aláírt verziók a már megszokott, dinamikusan frissülő cikkünkben kérdezhetőek le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

A 10.2-n a jailbreakhez egyszerűen követni kell a Yalu-ról szóló cikkünkben leírtakat: Yalu semi-tethered jailbreak a Cydia Impactor használatával

Yalu 10.2 beta 7

A Yalu korábbi verzióját bemutató cikkünkben leírtak továbbra is helytállóak és követhetők, mindössze egyetlen dologban történt változás: a Yalu weboldaláról a legfrissebb IPA-t kell letölteni értelemszerűen, ami a yalu102_beta7.ipa névre hallgat jelenleg.

Akit bővebben érdekel a dolog, annak érdemes megnéznie a jailbreak forráskódját githubon, amit szintén közzétettek a fejlesztők.

Frissítés a Cydia 64-bites változatára

A Cydiában adjuk hozzá a http://apt.saurik.com/beta/cydia-arm64/ repo címet, majd frissítsük a felajánlott három csomagot.

Fontos tudnivalók

A fentiekben leírt megoldás a fejlesztő oldalán olvasható információk alapján az iPhone 7 és a 32-bites készülékek esetén nem működik.

A támogatott készülékek tehát a következők:

  • iPhone 6s / 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6 / 6 Plus
  • iPhone 5s
  • iPod touch 6G
  • iPad Pro
  • iPad Air / Air 2
  • iPad Mini 2 / Mini 3 / Mini 4

A Cydia Impactor elérhető macOS, Windows és Linux esetén is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

177 Comments

  1. Igazán annak örülnék, ha az “ősrégi” iPad mini 1-emet, 9.3.5 iOS-el valahogy lehetne jailbreakelni.

  2. Szerintetek megéri 9.3.3-ról frissítenem 10.2-re? Mivel ez jól belakott rendszer tele tweak-el ezért sokat vacilálok.. és ahogy néztem a 10.2-re nem sok támogatott tweak van….de gondolom hamarosan bővül ennek listája..

  3. Most akkor ez iphone 7 és 7 plus esetén nem müködik? A 10.1.1 müködött.

  4. @stei: “egyelőre csak az iPhone 6s, 6s Plus, az SE valamint az iPad Pro esetén működik.”

  5. Úgy tarkón csapnám ezt a gyereket, hogy a “”régebbi”” készülékekkel nem foglalkozik i6+ ffs… azt ígérte, hogy az összes 64bites modellel foglalkozik

  6. @Jadeye: Hahó, kijött a public beta 10.3! Hol cikk? 😉

  7. Jaj, okés, csak megszoktam már, hogy elsőnek hozzátok le az ilyet, nem gondoltam hogy a tegnapelőtti cikk lesz frissítve.

  8. @lalamper: nem szoktunk külön cikket írni a nyilvános bétáról, mert az mindig megegyezik a fejlesztőivel, ergo alig egy mondat lenne az új információtartalom: megérkezett a nyilvános béta.

  9. Személy szerint vártam a Jailbreak-ot mint a messiást. Ezért nem frissítettem a 7 plus-om. Aztán jött a csalódás. Sehogy nem működött megfelelőlen. A Cydia rendszeresen befagyott, bármit is csináltam, pedig a létező összes patch-et végig próbáltam. Aztán amiatt a két alkalmazás miatt, ami miatt jailbreakeltem megint csalódnom kellett. Se az iBlacklist, se az iOS Call Recorder nem kompatibilis a 10-es rendszerrel. Nem is működtek megfelelően. Szóval egyelőre csalódás… Fontolgatom is, hogy visszatérek droidra… Főleg a hívásrögzítés hiánya miatt…

  10. Pont ugyanigy vagyok en is… most a 6s en van a call recoeder viszont az airpods csak 10 ios tol mukodik… 9.3.3 kellene lecserelni de nagyon megorultem a hozzaszolasodbak mert igy nem drissitem le….

  11. Itt igazából az a legrosszabb, hogy a 10.2 egy fatális kiadás volt az Apple részéről, tele volt hibával, szinte az összes 64bites rendszerű eszközök furán kezdtek el viselkedni, úgy gondolom ezért lett a 10.2.1-és javított frissítés. Akinek meg létszükséglet a jailbreak, most döntsön: a rosszabb vagy a kevésbé rosszabb (pont, mint a politikában). Mindig van bug a rendszerben, nem véletlenül működik pl. a Gevey sim vagy az Rsim azóta is, több / kevesebb sikerrel.

  12. @szélvédőjavítás.hu: az AirPods headsetként még az első generációs iPhone-nal is használható, tehát nem kell hozzá iOS 10 – csak akkor, ha nem csak telefonáláshoz akarod használni.

    @THoMZoNE.NeT: a gevey és társai a basebandtől függenek elsősorban, nem az iOS-től, érdemes elkülöníteni a kettőt.

  13. iPhone 5s-re is jó lenne mert 9.3.3-mon vagyok csak hülye fejjel csináltam egy minden adat törlést és mar most nem teszi fel a pangu a cydiát. Ha manuálisan felrakom akkor meg a cydia/ cydo fájlra hoz hibát mikor valami tweaket akarok telepíteni. Esetleg ha valaki tud erre megoldást azt megköszönném.

  14. Szia Jadeye!
    A magyar billentyűzet fixet fogjátok frissíteni?!

    Zsola

  15. @zsola76: szerintem hétvégén megcsinálom.

  16. @Jadeye igazad van. Kiment a fejemből…

  17. @Jadeye amiért korábban mar kerestelek 9.3.3 alatt a cydia nem települ a panguval valamint ha külön felrakom akkor a tweak telepítésénél a cydia/cydo-ra hibát hoz és nem tudom telepíteni. Erre van valami megoldás?

  18. Sziasztok.
    Megléptem életem első Jb-ét viszont szükségem lenne egy olyan appra 10.2nél amivel tudom telepíteni az ipa fájlokat. Az appsyncet láttam, de Cydiában csak 9ig mutatta, így nem mertem bevállalni. esetleg más ötlet?

  19. @DefJam Cydia impactorral megy jb nélkül is nekem a legtöbb.

  20. Es azt hogyan kell? 🙂

  21. Amúgy most akkor, iphone 6 plus tulaj esetében érdemesebb feltenni a 10.2-est vagy 10.1.1 jó? (elvileg vannak pletykák, hogy “”hamarosan jön erre a modellre is””

  22. @MySeeGee nem kell jb hogy impactorral feltegyél tört alkalmazást ?

  23. @Molab: gondoltad mert kijön a jailbreak i7-re, azonnal lesznek app-ok is? eltart egy darabig frissíteni a régieket az új telefonkora. legtöbb esetben nem is történik meg, vagy teljesen új app-ot kell írni. az nem két perc. szerintem térj vissza androidra.

  24. @Nrbrtbgg: Nem kell, de már régóta nem kell JB emiatt. CI – javítson ki valaki ha tévedek – arra való, hogy kvázi “fejlesztőként” tudj saját appot kipróbálni. Kell hozzá az apple oldalán egy alkalmazás specifikus jelszót generálni, ami 1 vagy 2 hónapig működik. Ha lejár, újat kell generálni és azzal újra fel kell rakni az IPA fileokat. Van ezenkívül 1000 meg 1 módszer, kicsit kutakodni kell. Az persze egy más kérdés, hogy mennyire biztonságos külső forrásból telepíteni (nem túlságosan), ezért inkább próbáld pótolni AppStore-ban lévő alkalmazással.

  25. Én csak a DashCommand nevű progit akarom feltolni mert 10 eurót nem vagyok hajlandó érte adni meg egy módosított YouTube alkalmazást ami tud menni a háttérben és le lehet vele tölteni zenéket meg videókat. De egyik sem a saját alkalmazásom. Csak simán impactorral az e-mailen meg a jelszó megadásával ez nem megy?

  26. Vagy ez az alkalmazás specifikus jelszó ez hol van vagy hogy tudok ilyen generálni ?

  27. @MySeeGee légyszi írd le nekem ennek a menetét e-mailben ([email protected]) mert két alkalmazás miatt nem akarok jb-t meg 9.3.3 alatt mar nekem nem is megy a jb mert csináltam egy visszaállítást.

  28. @Nrbrtbgg: Ugyanaz a menete, mint a cikkben írt módszer, csak nem a Yalu IPA-t húzod rá, hanem a saját letöltöttet.
    Az apple oldalán lehet alkamazásspecifikus jelszót generálni: https://support.apple.com/hu-hu/HT204397

  29. @Jadeye: Így van. Itt a válasz 🙂

  30. Köszike ????

  31. Az a baj hogy a felhasználómban a biztonság menüpont alatt nekem nincs olyan hogy alkalmazasspecifikus jelszó létrehozása ilyenkor mi van?

  32. @Nrbrtbgg: és be van kapcsolva a kétlépéses hitelesítés?

    “Ha Apple ID azonosítóját a kétlépcsős ellenőrzés vagy a kétlépéses hitelesítés védi, egy alkalmazásspecifikus jelszóval jelentkezhet be a fiókjába az olyan szolgáltatások esetén, amelyek nem támogatják ellenőrző kód megadását.”

  33. Jó megvan! Akkor generálok egy specifikust és az impactorban az emailhez azt a jelszót kell megadni?

  34. Így van

  35. Meglepő módon megszivatott az icloud backup. Restorolni készültem 10.2-re, mert egy ideje OTA frissítettem már csak, gondoltam hátha jailbreakelni támad kedvem később, legyen fent a 10.2 egyben hozzá. Tegnap megszólalt a kisördög a bal vállamon, hogy azért a több mint 2000 fotómat esetleg ne csak az iCloudra bízzam, hanem töltsem fel valami alternatív megoldással is, így a Skydrive mellett döntöttem. Órákit tartott, mire felment minden, majd utána nyomtam egy iCloud backup-ot is és lefeküdtem aludni. Ma most lett időm leülni a gép elé és megcsinálni a restore-t, felraktam az iTunes-t (meglehetősen utálom, így csak akkor van a gépemen, ha muszáj), lekaptam a firmware-t és már nyomtam is. Telefon készen, visszaállítás iCloudból és a legutóbbi mentésem nem a ma éjszakai volt, hanem egy sokkal régebbi. Vagyis hiába nyomtam biztonsági mentést lefekvés előtt, az nem történt meg. Fogalmam sincsem miért. Persze nem csak a telefont hiábáztatom, ránézhettem volna én is még egyszer restore előtt, hogy minden oké e, de azért na. Balga módon bíztam a telefonban, hogy megcsinálja amire kérem, de tévedtem. Ha nem mentettem volna le külön a képeimet, akkor most sok fontos fotóm örökre elveszett volna. 🙁 Ennyi a történet, figyeljetek oda, többször is ellenőrízzétek minden rendben van e a backuppal!

  36. Nah sikerült srácok köszönöm a segítséget! Meg annyi hogy ez mennyi ideig érvényes ?

  37. Akit érdekel: Frissült a támogatás most már (elvileg) az összes 64-bit es iphone-ra jó 10.2 (i7 kivételével)

    Ha valaki feltenné esetleg iphone 6 ra vagy 6plus ra tapasztalatot írhatna 😛

  38. @princesama1: a cikk is frissítve már egy ideje 🙂

  39. @onderon: lol sry nem vettem észre 😛

  40. 5s-en nem nagyon bugos a 10.2?

  41. @Nrbrtbgg: pont ugyanannyira bugos vagy nem bugos rajta, mint bármely másik készüléken.

  42. Oké és más készüléken mennyire bugos? ???? sajna nem mindig tudom figyelemmel kísérni a híreket. Mik a hibái ?

  43. Igazából nekem az lenne az igazi ha 9.3.3-nál a cydia/cydo hibára lenne valami megoldás amire már párszor kertem segítséget csak nem jött ????

  44. @princesama1: i6-on megy. De nincs RevealMenü 🙁 Illetve a Cydia fura. Ha rányomok egy ikonra – pl Featured – csak beszürkül, de nem történik semmi

  45. 5s-en próbálta mar valaki?

  46. Frissült. Elvileg már megy minden 64 bites telefonon. Beta 6

  47. Az oké azt tudom csak írták hogy i6-on gond van a cydiaval

  48. Nekem iPhone 7 en nem sikerül megcsinálni egyfolytában újraindul a telefon

  49. Próbáltam már újratelepíteni teljesen üres telefonra feltenni sehogy sem jön össze

  50. @stei: az iPhone 7 egyelőre nem támogatott.

    A fentiekben leírt megoldás a fejlesztő oldalán olvasható információk alapján az iPhone 7 és az iPad Air 2, az iPad mini 4 illetve az iPhone 5 esetén nem működik.

  51. Azt hittem hogy a beta 6 al az jött ki

  52. @stei: beta6
    for all iOS 10 64 bit devices except iPhone7, iPad Air 2 and iPad Mini 4

    code
    ipa (cydia impactor)
    sha1 0130ebe60c97e2013a4b849b7d9bc321d749f304

    – fixes some issues some device/fw combos were having with the tfp0 / nonceEnabler patch

  53. A fjancba.

  54. Nah i5s-en működik minden ahogy kell csak még a tweakek nincsenek felkészülve az ios 10-re. Köszönöm a fejlesztőnek hogy 5s-en is tudom használni.

  55. Csak az a szemétség hogy a 10.1.1 jailbreak iphone 7-en müködött és az utánni frissitések meg nem. Csak meg csinálják

  56. Hat már én is féltem hogy az 5s a nem mai gyerek mivolta miatt kimarad a listából a 7 az meg friss még

  57. @MySeeGee: RevealMenü?
    Én is feltettem iphone 6 plus ra, (beta 6) eddig hibát nem találtam, le se fagyott (10 perc alatt lol)
    Featuredbe nekem behoz mindent

    Ami zavaró, hogy a legtöbb tweak nincs ios 10-re de gondolom idő kérdése 😛

  58. Sziasztok!
    Most teszteltem egy Iphone 6 ost, de teljes a katarzis! Eltűntek az ikonok,
    Most töltöm le az uj ISPW-t és gyalu…. ha valaki taláklozott már ilyennel akkor a megoldást elfogadom 🙂
    Visszaállítani nem tudom back-up bol mert a keresést ki kell kapcsolni, a beállítás meg ikonilag el van hide ol va…. Siri nem megy tehát jól levédték…. Reset nem segít… Marad a gyalu….

  59. 5s-en semmi gond találtam hirtelen egy iCleanert feltoltam megy ahogy kell.

  60. @Nrbrtbgg: Sima 6 on hiába tolom fel Shift+tallozással a gyári 10.2 nem teszi ujra a telefont… Marad minden a régiben… rendszer ikonok eltüntek… most toltom le a 10.2.1 remélem beveszi…

  61. Csak nem b*zi az Apple hogy már nem írja alá a 10.2-t. Én is sokat agyaltam nehéz volt elhagyni a 9.3.3-at. De ez most így jónak tűnik. Nincs ötletem mi baja lehet az i6-nak….

  62. egy héttel a 10.2.1 megjelenése után az Apple hétfőn éjjel bezárta a 10.2 aláírási ablakát, tehát azt most már nem lehet visszatenni. aki nem lépett időben, az egy körből kimarad.

  63. Akkor jól sejtettem @szélvédőjavítás.hu még akkor szerencséd volt ????

  64. Frissült . Beta 7. Már csak az iPhone 7 nem jailbreak-elhető a 64 bitesek között. Air 2 re feltettem és hibátlan.
    Jó lenne az iPhone 7 is mert közben frissitették a call recordert is és már megy 10.2 vel.

  65. Melyik call recorder? A limneos féle ami audio recorder 2 néven megy?

  66. A hacx.org/repo alatt. Én ezt használom

  67. http://hacx.org/repo

    Utánna call recorder. Fizetös. Egyszeri 2,99 euro de hibátlanul müködik

  68. Bocs 2,99 dollár. Nincs ezer forint és háromszor rakhatod uj telefonra.

  69. Jónak tűnik…. én megvárom meg amit én írtam frissítik mert én meg azt vettem meg

  70. Sziasztok!
    Nem tud valaki olyan cydia-s tweek-et, ami letiltja a szoftverfrissítés felugró ablakát?
    Félek, hogy egyszer rányom a fiam, miközben játszik vele!
    🙂

  71. Elméletileg a jailbreak automatikusan letiltja a frissítésnek a lehetőségét is. Nekem is jelez a beállításokban hogy van egy frissítés de amint bele lépek a menupontba a letöltés és frissítés szöveg szürke és nem el rá sem lehet nyomni….

  72. @zsola76: jailbreakelt készüléken technikai okokból nem működik az OTA-frissítés, tehát fel sem kellene ezt dobja, mert a jailbreak letiltja.

  73. @Jadeye:
    nálam felugrált,

    más: ha beszarik a rendszer valami tweak miatt hogy teszem fel a 10.2-t ? vagy hogy állítom vissza? 1x már megtörtét de akkor még alá volt írva 10.2 és simán shift-el feltettem újra

  74. Mi a különbség a “beta 6” és “beta 7” között?

    Illetve, hogy lehet ezt frissíteni? Kell-e egyáltalán?

  75. @eclips21 ezért kell rá nagyon vigyázni csak ami fontos és kell csak azt tedd fel. Én megjártam 9.3.3-mal mert elbaszodott a jailbreak és nem tudtam csinálni semmit. Úgyhogy én is csak azt rakom fel ami fontos és nagyon kell

  76. @Nrbrtbgg: IGen szerencsém volt bár hajanli 2 ig nyomtam de sikerült életet adni a szifonnak… Egy haverom megkért hogy csináljam meg mert ő “láma” mondom hozzad 20 perc, persze zero backup, ISPW file zero letöltve (6+ hoz töltöttem le szorgalomból mire sima 6 volt) 6 ra jött hajnali 2 kor végeztem vele… Digi nem aprozta el 2,3 GB 2 óra volt…. Szerintem az utolsók között voltam akik még átmentek az aláíráson… Viszont a saját 6S+ omat nem tettem ujra nem kockáztattam meg mert sokan írták hogy bugos a yalu… 9.02 nekem nagyon stabil… 7+ a másik telefonom ha azon meglesz akkor cserélem le a 6+ on biztosra megyek….

  77. Elég röhejes és felháborító hogy egy ilyen kategóriás telefonnál nem jutnak el odáig hogy mondjuk egy videó rögzítés közben be lehessen kapcsolni a vakut vagy ugyanúgy rögzítés közben autó fókuszáljon a kamera vagy mondjuk képernyő érintésre kapcsoljon ki vagy be a kijelző. Tiszta vicc az Apple ha szedik magukat össze de k*urva gyorsan visszatérek androidra.

  78. @Nrbrtbgg:
    Ha már itt tartunk, miért nem lehet “normálisan” csengőhangot beállítani (illetve más apphoz olyan hangot amit akarsz)
    Én azt tartom egyedül gusztustalannak, hogy az ember rá van kényszerítve a frissítésre.
    Legszívesebben ios 8.3-on lennék, onnantól felfele nekem nem tetszik semmi, az ios 10 meg a kegyelem döfés

  79. @Nrbrtbgg: Ez így igaz! Csak ami fontos, ami nem az kuka… Heti 1 program ha nem fagy marad ha fagy kuka… Óvatosan….

  80. @princesama1 engem a csengohang éppen nem izgat mert nekem mindig némitva van a telefon de kinek mi a bosszantobb de lényegében igen, az is eléggé be van korlátozva. De mindegy ezért a pénzért már androidbol is elég durvakat és jókat lehet kapni.

  81. @Jadeye:
    Köszi
    Nap közben újraindult, és nem indítottam el a yalu-t!

  82. Én nem értem azokat akik szidják. Én régen használtam androidot még az s2 volt nekem, de amióta áttértem az iphonra azóta nincs bajom a telefonnal. Használtam 3gs-t 4-et 4s-t 5-öt 5s-t 6-ot 6s-t és most 7-et. Mindig jailbreakelve voltak. igaz csak két dolog miatt. Soha nem volt velük semmi gondom. Csengőhangot azt állitok be amit akarok. igaz csak 30 másodperc de az elég is. Ha zenét akarok hallgatni akkor nem a csengőhangba állitom be. Nem fagyott és nem lassult le. Normálisan használom telefonálásra és Angry Birds 2 re. A lányaim néha mással is játszanak. Én meg vagyok elégedve vele. A 16gb kevés volt de a 128gb már bőven elég és még van hozzá 50gb icloud tárhely nagyon olcson. Akinek nem tetszik az miért nem vált másikra. Az Apple nem fog változtatni senki kedvéért sem, de nekem igy is meg felel. Lenne olcsobb telefon androidból de azt kihagyom a biztonságért. Nem azért szeretem mert ” nekem iPhone-om van” hanem azért mert megbizható. Ezt semelyik másik nem tudja utána csinálni. Nekem be vált.

  83. Várom hogy a yalu frissüljön az iPhone 7 re.

  84. @stei nekem sem véletlenül van Iphoneom de ebbe az ár kategóriában már egy komolyabb android is tudja amit az iphone annyi hogy az jobban szemelyre szabható. Meg az nem járja hogy egy adott firmware verzio meg 5-6 béta verzió után is tele van buggal. Nyilván jailbreakelve itt sincs akadály

  85. @Nrbrtbgg: ha mindenki becsülettel jelentené az általa tapasztalt problémákat azok közül, akik folyamatosan nyilvánosan szenvednek azon, hogy ez nem jó meg az nem jó, akkor már messze nem lenne ennyi bug. csakhogy sokan már “csakazértsem” jelentik.

  86. Akárhányszor jön egy frissítés és Jailbrakekellhető én mindig frissítem érdekes de nem találkozok soha hibákkal akadozással . vagy az én csinálok valamit szarul? nemtom mi lehet a hiba
    Én a béta verzió kat igazából leszarom az nem egy teljes verzió.
    Nálam a teljes verziókkal soha nem volt semmi gond és az egész család iphone-t használ és neki sincs semmi gond vele.

  87. Én iPhone 7-et használók a feleségem is . a lányaim 5S & SE
    És érdekes semmi gond nincs velük. Lányaimnak előtte 4s volt És azért cseréltük le mert ráraktuk a 9.3.5 öt és lelassultak de ez szerintem természetes mivel haladni kell a korral. Nekem nagyon tetszik az iOS 10. Már csak a Jailbreaket várom az iPhone 7 re és teljesen megleszek elégedve.

  88. Én 9.0.2.-őn még mindig, hiba nélkül, már 1.5 éve. És teljes értékü jb van rajta.

  89. Esetleg ha tudja valaki hogy a SmartTap a Record ‘n’ Torch es a SwipeSelection Pro tweakek mikor lesznek frissítve ios 10-re az írjon már vagy ha valaki már tud frissített verziót. Az AFVideo működik a ios 9-é 10 alatt.

  90. Most frissült a substrate safe mod…. ez mire kell vagy mire jó amúgy ?

  91. @Jadeye: a cikk végén ottmaradt, hogy az Apple aláírja a 10.2-t.

  92. amúgy itt olvasva a felháborodást szerintem a kényszer frissítés egy nagyon jó megoldás így tudják kontrol alatt tartani a programokat és magát az egész rendszert. Amúgy én android 1.5 megjelenése óta androidon “éltem” ez az első szifonom 6s plus 128 de hogy is mondjam egy hétig úgy éreztem hogy kiraboltak és kaptam egy pingpongütőt amivel lehet telefonálni XD szép lassan elfelejtettem milyen az élet droid nélkül és sajnos tetszik de míg bennem voltak a szokások addig utáltam a telót persze a kövi még nem tudom mi lesz (de csak a samu játszik droid részről)
    amúgy én se értem hogy miért nem tolják tele tényleg hasznos és működő dolgokkal (szerintem nagyon fafejűek) ami nagyon de nagyon zavar jelenleg is az hogy ha felhúzom a menüt akkor miért nincs erős nyomás pl a wifin??? ha már a számológépen meg a többi ikonon van? ezek kikészítenek

  93. Most nekem olyat csinal hogy nem dobálja fel az értesítéseket a frissítésről de letölti a telefonra. Azzal mit lehet csinálni ?

  94. @Nrbrtbgg: mint minden más esetben: ha egyszer letöltődött, és azt letörlöd, nem tölti le magától újból.

  95. Nem tudjatok mennyi idő meg frissítik a tweakeket ios 10-re?

  96. Audio recorder 2 frissitve ios 10 re

  97. @Nrbrtbgg: Szerintem jó sok idő, meg mivel ez egy “nem stabil/béta” jailbreak lehet van aki nem is foglalkozik vele.
    Viszont van egy ilyen oldalam (remélem nem ütközik szabályba a linkelése):
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/14e9GB-PNhDJuKI799InVFWrUQc-qn-Wd3zRJHKGkKr0/pubhtml#
    itt átmész a “iOS 10 Compatibility”re itt vannak a “fő” jailbreakek” és, hogy működik-e

    Nekem, most csak az appsync, meg egy olyan tweak kéne, amivel a CC átszabható lenne…
    (Komolyan apple? airplane mód, Mobilnet helyett? Meg az a “hold ikon” amit sosem használok egy “gps” helyett?)

    Anemone működik legalább témákat lehet rátenni, illetve ajánlom még az iReviews youtube csatornát, itt vannak tweakek. (legnagyobb csalódásomra everythingapplepro még alig mutatott jó tweakeket)

  98. @stei köszi fel is raktam

    @princesama1 azt írja ki hogy nem sikerült megnyitni a fájlt. Máshol nincs fent amit írtál?

  99. Megnéztem ezt az iReviews csatornát. Vannak jók és hasznosak meg olyan is ami pótolja azt amit használtam de meg nem csináltak meg ios 10-re.

  100. Sziasztok! Ios 10.2 iphone7 van-e jailbreak???

  101. Srácok van egy kis gond!
    Tegnap feltoltam egy tweaket amihez kiírta hogy reboot device kell. újraindítottam a készüléket de újraindulás után nem indult el a yalu. aztán a beállításokban megnéztem és észrevettem, hogy eltűnt a biztonsági profilja a yalunak. Az a baj hogy nem tudom visszatenni se mert az impactor ezt az üzenetet dobja yalu beta 6-nál…..

    [URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=951hiba.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/201701/951hiba_tn.jpg[/img][/URL]

  102. @Nrbrtbgg: lejárt a 7 napos aláírása az appnak. letörlöd a készülékről, és újból felteszed. vagy nem a legfrissebb Cydia Impactort használod.

  103. Nah meg is van. A yalunak megmaradt az ikonja de nem indult el. Le töröltem az ikonját aztán reboot majd feltoltam a yalu 7-et és így már megint jó

  104. És ha a yalut alkalmazás specifikus jelszóval raknam fel nem lenne több a lejárati ideje?

  105. @Nrbrtbgg: az ingyenes fejlesztői fiókkal történő aláírás érvényességi ideje nem függ az alkalmazásspecifikus jelszótól, az csak a kétlépéses hitelesítésnél szükséges.

  106. Ahh értem. Köszönöm a segítséget.
    Meg olyan kérdésem lenne hogy olyan tweaket nem tud valaki amivel a menüből tudom nemára állítani a telefont hogy ne kelljen a fizikális kapcsolót használni?

  107. Sziasztok.Elakadtam annál a lépésnél mikor be kellene húzni a Cydia Impactorba yalu102_beta7-t mivel nem engedi a rendszer.Mi lehet a gond?

    Üdv
    Laci

  108. @halaszlaci: hogy érted, hogy nem engedi? egyszerűen csak rá kell húzni. mi a hibaüzenet?

  109. Az a baj hogy a 10.1.1 iphone 7-el volt jailbreak, a 10.2 re valamiért nem tudják. Csak fog sikerülni. Elég szemétség????

  110. Köszi!

  111. Nekem olyan kerdesem lenne hogy i6 ra 10.0.2 re is lehet Jb rakni ? Ezzel a yaluval vagy hogy működne ez ?

  112. Basszus neharagudjatok hogy ennyiszer elkuldte de egyfolytaban azt irta hogy ilyen hozzaszolas mar letezik…

  113. SmartTap frissítve ios 10-re…
    Viszont valamiért nem működik.

  114. Létezik az, hogy nekem nem jár le a yalu? Eddig nem kért semmilyen újra telepítést vagy ilyesmi…

    Ezt a szívproblémával küzdők ne olvassák:
    +Mivel az appsync jelenleg halott dolog, van valami mód alkalmazások telepítésére?
    (láttam, hogy van valami “backup” tweak ezzel nem lehet valamit mókolni?)

  115. Sziasztok! Olyan problemam van hogy nem tudom ujra breakelni a telomat.. Allandan ez a hiba uzenet fogad
    ( provision.cpp:62 _assert(response.head[“content-type”]==”text/x-xml-plist”)
    alkalmazas specifikus jelszoval probalom es eddig sikerult is de most egyaltalan nem mukodik.. valaki valami tipp?

  116. @halaszlaci: ha windowst hasznalsz probald meg nem rendszergazdakent futtatni a filet.. nekem is ezt csinalta es miutan csak siman kattintottam ra 2x az impactorra nem pedig jobb klikk es futtatas rendszegazdakent .. ugy mar mukodott

  117. Sziasztok! Sikerült megoldani a fentebb irt problémát, vagyis egyszer csak jo lett magától.. na de most meg azt csinálja hogy lefut a yalu és ha újra indítom a telcsit már meg se nyitja a yalut .. megint ra kell küldenem az Impactort.. ez mitől lehet?

  118. Már nem lehet létrehozni alkalmazásspecifikus jelszót. Nem él az erre vonatkozó oldal az Apple oldalán

  119. @Nrbrtbgg: valószínűleg csak átmeneti hiba, elvégre semmi értelme nem lenne, hogy megszüntessék, hiszen másképp nem tudnád használni a régebbi appokkal. de ha már hoztál létre, akkor használd azt, nem kell újat létrehozni újra és újra.

    most beléptem, és gond nélkül generálható.

  120. Használnám ha tudnám a jelszót mert nem írtam ki külön

  121. @Jadeye Olyat hogy lehet csinálni hogy egy tweaket bele integrálni egy appba és kimenteni külön IPA fajlba? Mert a YouTube alkalmazásba szeretnék integrálni egy YouTube+++ tweaket és kimenteni ha a későbbiek folyamán nem akarok jailbreaket akkor vissza tudjam tenni egy alk.spec. jelszóval? Mert neten találtam egy ilyen moddolt YouTube-ot de az nagyon régi verzió volt…

  122. @Nrbrtbgg: hát ez attól függ, hogy az adott tweak pontosan hogyan működik. mert ha az egy Substrate-alapú tweak, akkor azt nem lehet csak úgy integrálni egy appba. ha valami tweak valójában felülír valamit egy appon belül, akkor az *elvileg* integrálható lehet, de a többség az Substrate-alapú.

    a másik opció, ha valaki patcheli az adott app bináris, futtatható állományát, de ez meg nem olyan egyszerű.

    az alkalmazásspecifikus jelszó totál független ettől:

    Az alkalmazásspecifikus jelszó lehetővé teszi a biztonságos bejelentkezést a fiókba, amikor olyan alkalmazást használ, amely natív módon nem támogatja a kétlépcsős ellenőrzést vagy a kétlépéses hitelesítést.

    https://support.apple.com/hu-hu/HT204397

  123. Azért írtam az alkalmazás specifikus jelszót mert Jailbreak nélkül csak azzal lehet ilyen áruházon kívüli alkalmazásokat telepíteni

  124. @Nrbrtbgg: az alkalmazásspecifikus jelszónak ehhez nincs köze. az csak akkor kell, ha az Apple ID-t kétlépcsős ellenőrzés vagy kétlépéses hitelesítés védi.

    a Cydia Impactor semmi egyebet nem csinál, mint az Apple ID-val lekér egy tanúsítványt az Apple fejlesztői központjából, és azzal aláírja az adott app binárisát, hogy azt az iOS hajlandó legyen futtatni – a tanúsítvány megbízhatónak jelölése után.

  125. Jaaah jól van vágom igaz én voltam figyelmetlen

  126. @Jadeye olyan kérdésem lenne hogy elő fordulhat e olyan hogy a tweakektől jobban merül a telefonom? Valamint hogyan tudom unjealbreakelni a szifont?

  127. @Nrbrtbgg: persze, hogy előfordulhat. a jailbreakes tweakek belenyúlhatnak a rendszer működésébe.

    a jailbreak törlése restore-ral lehetséges. lehet találni olyan leírásokat, hogy iCloud.com-on kell nyomni az iPhone-ra egy távolról való törlést, de az szerintem pont ugyanazt a problémát fogja hozni, amit az Összes tartalom, beállítás törlése opció, amit ugye jailbreakelt készüléken tilos használni. tehát szerintem kár vele kísérletezni, mert könnyen restore lehet a vége, akkor meg már csak a 10.2.1 megy majd fel, arra meg egyelőre nincs jailbreak.

  128. Akkor a merülést megoldhatja a tweakek törlése?
    Továbbá a memória is indokolatlanul telik meg lassacskán azzal mi lehet?

  129. És az hogy időnként indokolatlanul respringel a telefon?

  130. @Nrbrtbgg: ennyi információból ezt sem lehet megállapítani, de sok minden függ attól, hogy miket telepítettél Cydiából.

  131. Na majd kinyomozom akkor valahogy azért köszönöm

  132. Akkor egy olyan kérdés… most vettem észre hogy a beallitasokban a tweakeknek nincs ott az ikonja hogy be lehessen állítani a tweakeknek a beállítását azt hogy lehet visszahozni?

  133. @Nrbrtbgg: indítsd újra a telefont? tweakje válogatja, hogy hogyan lehet beállítani, és hogy tesz-e bármit is a Beállítások appon belülre.

  134. Mondjuk a call recorder, a Smart Tap ezek fent vannak de egyiknek se jelenik a beállítása a beállítások menupontban pedig van nekik ilyen

  135. Nah megoldódott a probléma… ha valaki a tweakek beállításait nem találja a settings appban akkor a cydiaban telepítse újra a PreferenceLoader-t és respring után latszodni fognak.

  136. @Jadeye egy fontos kérdés! Mivel frissitettem az OTP Smart bank alkalmazást elveszett az összes adatom pl: azonosító biztonsági mentésben megvan de ha vissza állítok egy korábbi biztonsági mentést az a Jailbreak működését nem befolyásolja igaz?

  137. @Nrbrtbgg: elvileg nem, de az azonosító meg a többi az rajta van a szerződéseden.

  138. @Jadeye Tudom csak hat nincs meg a szerződés 😀

  139. @Jadeye Az a baj hogy mindig emlékezett az adatokra biztonsági mentesbol de le frissitette a Smart Bank alkalmazást egy újabb verzióra ami sajna kiírta hogy nem enged regisztrálni mivel Jailbreakelt a készülék. Aztán sikerült egy App Admin nevű tweakkel AppStoreban downgradelni az előző verzióra viszont mostmár így nincsenek benne az adatok tehát nem emlékszik semmire. Csak mivel nem iCloudban volt biztonsági mentesem hanem gépen, a gép meg újra lett telepítve úgyhogy vissza sem tudom hozni. Úgyhogy holnap go OTP. Csak azért írtam le ezt a sztorit mert szerepelt benne egy hasznos tweak meg a Jailbreak szó is. 🙂

  140. @Nrbrtbgg: szerintem amúgy mindegy lesz, mert ahogy olvastam, a korábbi verzió nem működik tovább.

  141. Akkor viszont várom a cydia eraser frissítését 10.2-re mert nekem sajna fontos az OTP app. Viszont frissíteni nem akarok mert ha be regisztrálok akkor vissza akarom tenni a jb-t.

  142. @Nrbrtbgg: válassz alábbi tweakek közül: Flex, xCon vagy tsProtector.

  143. Ezek azt csináljak mint a cydia eraser?

  144. Jaaah nem az xCon-t felraktam így nem blokkol az új OTP app. Zsír köszi

  145. Csak nem tudom mennyire tudnak adatot lopni ha akarnak így hogy Jailbreakelt a teló. A billentyűzeten nem írok be semmit hanem dokumentumból kimásolom és beillesztem a keylogger jellegű dolgok úgy csak nem rögzítenek

  146. @Jadeye Hogy tudom törölni azokat a fájlokat amiket egyáltalán nem használ semmi? Ugyanis 3GB szabad helyem van és nincs játékom nincs kép illetve videó a telefonon semmi olyan ami ennyire foglalna a helyet. Egy-két alkalmazásom van de egyik sem foglal annyi helyet hogy össze számolva sem foglal annyit hogy csak 3 gigam maradjon. Az iCleaner is csak pár száz megálat szabadít fel illetve ha a szabad targelyemnel nagyobb filmet akarok letölteni iTunes Storebol a rendszer is csak 40-80 megát szabadít fel…

  147. @Jadeye Arra nincs valami trükk vagy tweak, hogy kijátsza az aláírást és újra tudjam tenni a 10.2-t anélkül, hogy frissítenem kéne?

  148. @Nrbrtbgg: ha nem mentettél 10.2-es SHSH2-t, akkor nincs.

  149. Hat nem sajna…… 🙁

  150. Ez a TinyUmbrella működik 10.2.1 alatt mert akkor lekerem annak az shsh-ját aztán ha esetleg tudják Jailbreakelni a 10.2.1-et akkor utána nem fogom beszivni… vagy esetleg ha valaki mentett le ilyet az nem jó az én keszulekemhez?

  151. @Jadeye felraktam a 10.2.1-et… milyen módon tudom akkor menteni azt az shsh2-t? Segíts légyszi

  152. @Jadeye vagy lehet meg egyáltalán menteni?

  153. @Jadeye Köszönöm szépen! Annyi kérdésem lenne meg hogy azt honnan tudom hogy az én telefonom GSM vagy GLOBAL? Nem is nagyon foglalkoztam vele idáig de Bem tudom mi a különbség. Valamint ha lementettem az shsh-t akkor azt hogy tudom visszaállítani ?

  154. @Jadeye Meg az lemaradt hogy ezt az ECID-et hol találom meg milyen formátumban kell menteni hex vagy dec?

  155. Sikerült le menteni az SHSH-t hexbe. GLOBAL-nak töltöttem remelem jól olvastam és az A1457 az már global…

  156. @Jadeye nem találtam érdemleges leírást, hogy tudom visszállitani az shsh-t?

  157. Sziasztok!

    Valaki nem találkozott ezzel a hibaüzenettel jailbreak során?
    Legújabb cydia Impactorral próbálom. Minden eszközömön ez az üzenet van.
    A folyamat elindul, aztán leáll.

    You already have a current iOS Development certificate or a pending certificate request.
    Köszi

  158. Mivel nem találtam jobb helyet a kérdésemnek:
    Ha az iphone-on ugye yalu 7 béta stb jailbreak van és újra indítom akkor nincs rajta jailbreak….
    Tehát akkor beállítások > gyári beállítások vissza állításával nem fog törölni system file-okat?
    Vagy jailbreakelt állapotban kéne a cydiából azt a tweaket leszedni aminek a nevét elfelejtettem, hogy törölje le a jailbreak-et és utána?

  159. sziasztok!
    cydiat szeretnék a 6osomre 10.2.1 et futtatok. tudna valaki segiteni ebben? bármit probáltam eddig nem sikerült.
    köszi

  160. sziasztok!
    lehet már a 10.2.1 et jb elni? most töltöttem le a cydia impactort , de nem merem elinditani.
    ha valaki tud tippet tanácsot adni kérem szoljon
    köszi

  161. @z@aki: iOS 10.2.1-re jelenleg nincs jailbreak.

  162. és akkor mi ez az impactoros megoldás?

  163. @z@aki: az impactorral egy nem aláírt appot tudsz aláírni és telepíteni. ha ez történetesen épp egy jailbreakelő app, akkor ott még az is kell, hogy támogatott iOS-verzióra telepítsd, másképp a jailbreak folyamata nem tud végigfutni. de ez akkor sem volt másképp, amikor számítógépes app végezte a jailbreaket, hiszen ott is számított, hogy milyen iOS-verzió volt a készüléken.

  164. értem, köszi. és akkor mit javasolsz, hogyan tudom feltenni a cydiat?

  165. @z@aki: jailbreak nélkül sehogy. 10.2.1-re jelenleg nincs jailbreak.

  166. iPhone 5-ön van egyáltalán lehetőség jailbreak-re 10.2 vagy 10.3.3 esetén?


Add a Comment