fbpx Skip to content

Mindössze három nappal az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.3 negyedik fejlesztői, és egyben nyilvános bétáit.

Az iOS 10.2.1 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.2.1 beta 4

Az iOS 10.2.1 beta 4 build száma 14D27.

Újdonságok

Az iOS 10.2.1 beta 4-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 3-mal szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! A fejlesztői központban elérhető changelogból semmi nem derül ki.

iOS 10.2.1 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 10.2.1 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

macOS Sierra 10.12.3 beta 4

Az új build verziószáma 16D30a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Kíváncsi leszek, hogy ebben VÉGRE JAVÍTOTTÁK-e a bt hibát…

  2. @Littlebacsi: semmi ilyesmit nem ír a changelog. mondjuk semmi mást sem ír.

  3. Ez nem túl bíztató, de reménykedem.

  4. Az elöző és az azt megelőző Build esetén nekem minden hívás indításnál kattant egyet a hangszóró (BT headset eseten a headset) ez most megszűnt és mintha a hívás hangminősége is egy kicsit javult volna (ez utóbbi lehet csak placebo)

  5. Miért van az hogy az iTunes folyton megszakitja a szinkront? Másolnám fel a biztonsági mentést és kiírja hogy nem lehet felmásolni mert a készülék nincs csatlakoztatva. Folyton csinálja. Cseréltem kábelt stb. Köszi

  6. @csacsahc: ez egy béta, tehát itt bármi előfordulhat.

  7. Béta elött is ezt csinálta. Valami ötlet’?

  8. Egy új i7 plusról van szó. Biztonsági mentés és sima szinkron közben is megszakad a kapcsolat az itunes-al. Újra tettem semmi, millió verziót kiprobáltam.

  9. @csacsahc: ha ez Windows-os gép, akkor uninstalláld az összes Apple szoftvert a gépről, indítsd újra, töltsd le a legfrissebb iTunes-t, telepítsd fel, indítsd újra, és csak ezután dugd rá a gépedet. de ennek semmi köze akkor a bétához.

  10. Igen Windows-os. De feltettem a bétát és aztán szerettem volna a bizti mentést rá engedni. Próbálkozok. Köszi

  11. A veglegest erdemes majd feltenni i7-re? Illetve meddig erdemes frissiteni az i7-et, hogy ne lassuljon be? Koszi

  12. @sakrafmada: azt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy a legfrissebb modell belassulna.

  13. Nem teljesen tartozik ide, de nekem meg 54-es hibakódot ad, nem tud szinkronizálni. Esetleg erre megoldás ?
    Bt egyelőre jól működik, de nem szeretném elkiabálni…

  14. @Littlebacsi: ha tényleg javították azt én is díjazni fogom, remélem a véglegesre nem rontják el megint… 🙂 Kedden ülök be az új autómba, remélem legalább annak a BT-jével jó lesz, mert a headsetemmel katasztrófális. Betáztam sokat, de meguntam hogy a BT mindig rossz, és a többi bug meg idegesítő volt. Várjuk a csodát tovább.

  15. @Littlebacsi: jól hangzik, remélem nem rontják el a végleges verzióban. Már ha egyáltalán megjavították. Kedden ülök be az új autómba, remélem hogy a jelenlegi állapotában legalább azzal jól fog működni, mert a headsetemmel katasztrofális. Természetesen, nyitottam rá hibajegyet a bugreportban, szóval ami tőlem telik megtettem. Nem kell mondanom, de szerintem hozzá se nyúltak. Várjuk a csodát tovább 🙂

  16. mintha nem működnének a hozzászólások

  17. ohh, bocs, működik csak 2-3 frissítés után jelenik meg az oldalon 😀

  18. Visszajött a hívás indításnál a kattanás az a furi, hogy most már nem mindig csinálja. Ha kicsit “áll” a telefon és indítok egy hívást akkor kattan de ha azonnal indítok utána akárhány hívás akkor nem kattan :D.

  19. Ha már iTunes, miért nem látom benne az alkalmazásaimat már egy jó ideje?

  20. Nekem eddig sem volt gondom a BTvel, sem a 6 pluson, se most a 7 pluson; de ezzel a szoftverrel lett egy új lehetőség az autómban, a “bluetooth audio” és most képes lejátszani a telefonon tárolt zenéket is, nem csak kihangosított beszélgetésre tudom használni.

  21. Egy kis OFF
    Sziasztok! Nekem meg mindig nem jelent meg a messenger stories az alkalmazasban. Lehetséges hogy a béta verzio miatt?
    Ricsi

  22. @Richárd Gere: nem, köze nincs a bétához, sem a hivatalos verzióhoz. ez egyszerűen azért van, mert a jelek szerint nálad még nem engedélyezte a facebook. náluk tudsz reklamálni ezzel kapcsolatban. esetleg töröld le az appot, és töltsd le újból.


Add a Comment