Elérhető az iOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.3 negyedik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze három nappal az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.3 negyedik fejlesztői, és egyben nyilvános bétáit.

Az iOS 10.2.1 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.2.1 beta 4

Az iOS 10.2.1 beta 4 build száma 14D27.

Újdonságok

Az iOS 10.2.1 beta 4-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

 • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 3-mal szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! A fejlesztői központban elérhető changelogból semmi nem derül ki.

iOS 10.2.1 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 10.2.1 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

macOS Sierra 10.12.3 beta 4

Az új build verziószáma 16D30a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Az elöző és az azt megelőző Build esetén nekem minden hívás indításnál kattant egyet a hangszóró (BT headset eseten a headset) ez most megszűnt és mintha a hívás hangminősége is egy kicsit javult volna (ez utóbbi lehet csak placebo)

 2. Miért van az hogy az iTunes folyton megszakitja a szinkront? Másolnám fel a biztonsági mentést és kiírja hogy nem lehet felmásolni mert a készülék nincs csatlakoztatva. Folyton csinálja. Cseréltem kábelt stb. Köszi

 3. Egy új i7 plusról van szó. Biztonsági mentés és sima szinkron közben is megszakad a kapcsolat az itunes-al. Újra tettem semmi, millió verziót kiprobáltam.

 4. @csacsahc: ha ez Windows-os gép, akkor uninstalláld az összes Apple szoftvert a gépről, indítsd újra, töltsd le a legfrissebb iTunes-t, telepítsd fel, indítsd újra, és csak ezután dugd rá a gépedet. de ennek semmi köze akkor a bétához.

 5. Nem teljesen tartozik ide, de nekem meg 54-es hibakódot ad, nem tud szinkronizálni. Esetleg erre megoldás ?
  Bt egyelőre jól működik, de nem szeretném elkiabálni…

 6. @Littlebacsi: ha tényleg javították azt én is díjazni fogom, remélem a véglegesre nem rontják el megint… 🙂 Kedden ülök be az új autómba, remélem legalább annak a BT-jével jó lesz, mert a headsetemmel katasztrófális. Betáztam sokat, de meguntam hogy a BT mindig rossz, és a többi bug meg idegesítő volt. Várjuk a csodát tovább.

 7. @Littlebacsi: jól hangzik, remélem nem rontják el a végleges verzióban. Már ha egyáltalán megjavították. Kedden ülök be az új autómba, remélem hogy a jelenlegi állapotában legalább azzal jól fog működni, mert a headsetemmel katasztrofális. Természetesen, nyitottam rá hibajegyet a bugreportban, szóval ami tőlem telik megtettem. Nem kell mondanom, de szerintem hozzá se nyúltak. Várjuk a csodát tovább 🙂

 8. Visszajött a hívás indításnál a kattanás az a furi, hogy most már nem mindig csinálja. Ha kicsit “áll” a telefon és indítok egy hívást akkor kattan de ha azonnal indítok utána akárhány hívás akkor nem kattan :D.

 9. Nekem eddig sem volt gondom a BTvel, sem a 6 pluson, se most a 7 pluson; de ezzel a szoftverrel lett egy új lehetőség az autómban, a “bluetooth audio” és most képes lejátszani a telefonon tárolt zenéket is, nem csak kihangosított beszélgetésre tudom használni.

 10. Egy kis OFF
  Sziasztok! Nekem meg mindig nem jelent meg a messenger stories az alkalmazasban. Lehetséges hogy a béta verzio miatt?
  Ricsi

 11. @Richárd Gere: nem, köze nincs a bétához, sem a hivatalos verzióhoz. ez egyszerűen azért van, mert a jelek szerint nálad még nem engedélyezte a facebook. náluk tudsz reklamálni ezzel kapcsolatban. esetleg töröld le az appot, és töltsd le újból.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!