fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan három héttel az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek újabb fejlesztői, majd pár órával később a nyilvános bétáit is.

Az iOS 10.2.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 3.1.3 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 10.1.1 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.2.1 beta 3

Az iOS 10.2.1 beta 3 build száma 14D23.

Újdonságok

Az iOS 10.2.1 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 2-vel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! A fejlesztői központban elérhető changelog felhasználói szempontból sajnos továbbra is jóformán szóról-szóra egyezik a 10.2 bétái esetén lévővel, tehát abból semmi nem derül ki.
  • A TV app immár újból telepíthető, ha azt esetleg letöröltük volna (ez korábban nem volt lehetséges).

iOS 10.2.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 10.2.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.1.3 beta 2

Az új build verziószáma 14S959.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.1.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.1.1 beta 2

Az új build verziószáma 14U711.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.3 beta 2

Az új build verziószáma 16D25a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. “Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 2-vel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! ” Szerintem nyugodtan írjátok le, hogy beleraktak 40 tök új emó-józsit. Ennyivel manapság le lehet tudni egy tized verziószám ugrást. Ha betesznek egy háttérképet is, az már egy full verzió ugrást jelent.

  2. @dnp: az emojik még mindig a Unicode szabvány részei. nem az Apple pakolja bele őket, hanem a szabványban lesznek elérhetők. ha nem rajzolnának az újabb karakterekhez saját képeket, akkor meg az lenne a baj, hogy más készüléken miért érhető el ez meg az az emoji, és az iOS-en meg miért nem jelenik meg hozzá kép.

    ha ez neked nem felel meg, akkor: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

  3. @Jadeye: Ha az unicoda szabvány része és nem az iOS része akkor miért nem érhető el simán csak külön letöltésként? vagy csak úgy, miért kell új iOS-ig várni vele?

  4. @farkas63: Azert mert az uj emojikhoz a fontokat kell modositani. Elore nem lehet tudni hogy az Unicode kod (ami 4 byte) pl A3F5 az a kaki emoji kodja… Az iOS-ben meg letoltendo programkent nem lehet a rendszer reszehez tartozo komponenst modositani.

  5. Kint van a Publikus Béta is.

  6. Hmm, en a 1ö.3 betat vartam mar a theater moddal 🙂

  7. @farkas63: Mekkora királyság lenne tényleg, ha részegységenként kéne frissíteni az iOS-t! Jelölgethetnénk 25-30 modult, majd újraindít, aztán azokra épülőt és így tovább, mint a W7-nél. Hatalmas ötlet!

  8. Én leszarnám a theater módot, de hogy hónapok óta képtelenek javítani a bluetooth hibát az már vérlázító !!! ????????????????????

  9. Egy fontos kerdes.Olvastam,hogy lehet lesz jb 10.2-re,ez mennyire valoszinu?Ha nagy ra az esely akkor lehet frissitem a szifont

  10. Hacsi : Igen az, 10.0.2-vel teljesen hibátlan volt.

  11. Nem nagyon jött a jósolt 10.3!

  12. Jadeye : Folyamatosan küldöm a hibajelentést, de nagy ívben szarnak rá…

  13. @Littlebacsi: Telefonos supportot hívtad?

  14. Azt meg tudná mondani valaki, hogy apple watch-on miért nem jelennek meg a VoIp (skype, viber…) hívások de a hagyományos gsm hálózatiak meg igen ?

  15. @Madox: Majd talán ez előbb lesz mint magyar siri! Pedig ha máe megoldották a közös híváslistát akkor ezt nem is értem miért hagyták ki!??


Add a Comment