Elérhető az iOS 10.2.1, a watchOS 3.1.3, a tvOS 10.1.1 és a macOS Sierra 10.12.3 újabb beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem napra pontosan három héttel az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek újabb fejlesztői, majd pár órával később a nyilvános bétáit is.

Az iOS 10.2.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 3.1.3 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 10.1.1 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.2.1 beta 3

Az iOS 10.2.1 beta 3 build száma 14D23.

Újdonságok

Az iOS 10.2.1 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

 • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 2-vel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! A fejlesztői központban elérhető changelog felhasználói szempontból sajnos továbbra is jóformán szóról-szóra egyezik a 10.2 bétái esetén lévővel, tehát abból semmi nem derül ki.
 • A TV app immár újból telepíthető, ha azt esetleg letöröltük volna (ez korábban nem volt lehetséges).

iOS 10.2.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 10.2.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.1.3 beta 2

Az új build verziószáma 14S959.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.1.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.1.1 beta 2

Az új build verziószáma 14U711.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.3 beta 2

Az új build verziószáma 16D25a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. “Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2.1 beta 2-vel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! ” Szerintem nyugodtan írjátok le, hogy beleraktak 40 tök új emó-józsit. Ennyivel manapság le lehet tudni egy tized verziószám ugrást. Ha betesznek egy háttérképet is, az már egy full verzió ugrást jelent.

 2. @dnp: az emojik még mindig a Unicode szabvány részei. nem az Apple pakolja bele őket, hanem a szabványban lesznek elérhetők. ha nem rajzolnának az újabb karakterekhez saját képeket, akkor meg az lenne a baj, hogy más készüléken miért érhető el ez meg az az emoji, és az iOS-en meg miért nem jelenik meg hozzá kép.

  ha ez neked nem felel meg, akkor: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

 3. @Jadeye: Ha az unicoda szabvány része és nem az iOS része akkor miért nem érhető el simán csak külön letöltésként? vagy csak úgy, miért kell új iOS-ig várni vele?

 4. @farkas63: Azert mert az uj emojikhoz a fontokat kell modositani. Elore nem lehet tudni hogy az Unicode kod (ami 4 byte) pl A3F5 az a kaki emoji kodja… Az iOS-ben meg letoltendo programkent nem lehet a rendszer reszehez tartozo komponenst modositani.

 5. @farkas63: Mekkora királyság lenne tényleg, ha részegységenként kéne frissíteni az iOS-t! Jelölgethetnénk 25-30 modult, majd újraindít, aztán azokra épülőt és így tovább, mint a W7-nél. Hatalmas ötlet!

 6. Én leszarnám a theater módot, de hogy hónapok óta képtelenek javítani a bluetooth hibát az már vérlázító !!! ????????????????????

 7. Egy fontos kerdes.Olvastam,hogy lehet lesz jb 10.2-re,ez mennyire valoszinu?Ha nagy ra az esely akkor lehet frissitem a szifont

 8. Azt meg tudná mondani valaki, hogy apple watch-on miért nem jelennek meg a VoIp (skype, viber…) hívások de a hagyományos gsm hálózatiak meg igen ?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!