fbpx Skip to content

Két nappal az iOS 10.2, a tvOS 10.1 és egy nappal a macOS Sierra 10.12.2 megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2.1, a tvOS 10.1.1 és a macOS Sierra 10.12.3 első fejlesztői, majd kicsivel később a nyilvános bétáit is.

Az iOS 10.2.1 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 10.1.1 beta 1 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A watchOS-hez nem érkezett új béta, de ez annak fényében talán érthető is, hogy a 3.1.1-et is visszavonta az Apple.

iOS 10.2.1 beta 1

Az iOS 10.2.1 beta 1 build száma 14D10.

Újdonságok

Az iOS 10.2.1 beta 1-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a 10.2-vel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen! A fejlesztői központban elérhető changelog gyakorlatilag szóról-szóra egyezik a 10.2 bétái esetén lévővel, tehát abból semmi nem derül ki.

iOS 10.2.1 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 10.2.1 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 10.1.1 beta 1

Az új build verziószáma 14U707.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.3 beta 1

Az új build verziószáma 16D12b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nem ismertek az újdonságok, az viszont nem újdonság, hogy ebben is egy határ FOS a bt ????
    ” Prémium kategóriás telefon “, egy kritikán aluli iOS-el, gratulálok APPLE…????

  2. Tényleg nem tudom már hány béta óta mindig azt írjátok, hogy nem ismertek az újdonságok. Nem lehetne, hogy legalább a hivatalos changelogot bedobjátok a fejlesztői oldalról?

  3. Nem küldi el az uzenetemet

  4. @Jecy: “Nem lehetne, hogy legalább a hivatalos changelogot bedobjátok a fejlesztői oldalról?”
    nem lehetne. a hivatalos changelog ugyanis NDA alatt van, és egyébként konkrétan semmi nincs benne, mert szóról szóra ugyanaz, ami a 10.2 legutóbbi bétái alatt volt. az Apple nem ad ki részletes changelogot egyébként sem.

    google:”iOS 10.2.1 beta 1 changelog” ==> http://forums.macrumors.com/threads/ios-10-2-1-beta-1-changes-bug-fixes-and-more.2021682/ ==> megkeresed a poszt alján a letöltést, ott van PDF-ként a fejlesztői központban elérhető changelog.

  5. Hát ez szomorú, pedig kiváncsi lennék mik változnak a bétákban, én bezzeg mindig írok, mert abból úgy tűnik, hogy csináltam valamit xD

  6. Sziasztok!

    latom mas is panaszkodik a BT kezelesre! mar sajnalom, hogy feltettem az ios 10 et, (pedig megvartam a 10.1.x et) mert azota a BT headsetem, a BT autoradiom a mi band 2-m es a nut-jaim (magyaran minden BT cucc hujet kapott az ios 10 től (ujra parositas sem segitett)
    jo lenne ha megcsinalnak mar mert ez igy nagyon gaz…

    vagy van valakinek valami otlete??? valahogyan vissza lehet rakni az ios 9 et ???


Add a Comment