fbpx Skip to content

Három nappal az iOS 10.2 beta 5, illetve egy héttel az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az újabb fejlesztői és nyilvános bétákat.

ios10-2-b6-watchos3-1-1-sierra10-12-2-b5-cover

Az iOS 10.2 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a béta profil telepítése után; a watchOS 3.1.1 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A tvOS 10.1-hez viszont eddig nem érkezett újabb build.

iOS 10.2 beta 6

Az iOS 10.2 beta 6 build száma 14C90 illetve 14C91.

Újdonságok

Az iOS 10.2 beta 6-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a beta 5-tel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen!

iOS 10.2 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 10.2 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.1.1 beta 5

Az új build verziószáma 14S883.

kiadási információk alapján ez a verzió a hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.1.1 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

macOS Sierra 10.12.2 beta 5

Az új build verziószáma 16C60b.

kiadási információk alapján ez a verzió a hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Itt valamit nagy kakit foltozgathatnak, ha ennyire sűrűn jön a béta.. és ezek szerint nem nagyon sikerul nekik.

  2. Nem merem feltenni, a végleges 10 is olyanokat csinál, hogy a hajam égnek állt tőle. (iPhone SE, beállítás új iPhoneként pipa, még mielőtt valaki a hulladékos profilomra fogná a dolgoka 🙂 ) Bluetooth egy használhatatlan kacat lett a telefonban az iOS 10 óta, és ez a leginkább fájó pont 🙁

  3. IOS 10 óta az összes Supercell játék és még néhány (nem tudom, valamilyen API vagy komponens alapján) laggol. Nem olyan szuper sima mint 9.3.5-el és alatta. Csak akkor csinálja ha rajta az ujjam a kijelzőn és scrollolok. Ha scrollozok egy nagyot és miután elengedem az ujjam a képernyőről, tök sima lesz. A lag ha bemegyek a profilba és scrollolok abbamarad pár mp-re, de utána ismét elkezdődik. Itt egy video Clash Royale lagról. A videoban kicsit észrevehető csak, de a valóságban borzasztó idegesítő: https://www.youtube.com/watch?v=sdFX9ljqiW4

  4. @Patrik Nagy: jelezd a játék fejlesztője felé. az iOS 10.2 jelenleg béta, ott bármi előfordulhat.

  5. Néhány app nekem ki is írta első indításkor, hogy nem oltimalizta a fejlesztő és lelassíthatja a telefont, szerintem itt is ez a helyzet.

    @Jadeye: Várható az, hogy majd mobilról is lehet egy gombnyomásos választ írni, mint gépről?

  6. @Kovács Péter: Az a vicc, hogy a régen zászlóshajó Nokia BT fülesem ami eset kelt a Nokiakkal az iPhone-al olyan hibátlanul működik mint az álom. Ráadásul a PowerBeats2 Wireless a 6s-el időnként szakadozott nem volt zavaró de meg meg szakadt naponta 1x 2x egy másodpercre. A i7-el ez teljesen megszűnt.

  7. Ja, meg egy hozzászólás szerkesztése opció se lenne rossz, ha már ilyen szórakoztató az autó correct ????

  8. Jadeye:
    iBlue nálad se működik?
    App frissítés után törlődtek a kulcsok és nem találja az eszközöket…

  9. @Jadeye: Amint írtam iOS 10.0 óta áll fenn, 9.3.5-ig volt tökéletes. Azóta nem sikerült javítaniuk. De ha pl. a YouTube appot megnyitod, scrollolsz egy kicsit láthatod milyen durva stutterek vannak ott is. Csak a játékban nem néha vannak akadások.

  10. @Agent_H: nálam csak immobilizer van, nem tapasztalok vele semmi hibát.

    @Patrik Nagy: jelezd a fejlesztőnek. arról nem az Apple tehet, ha a fejlesztő nem frissítette megfelelően az alkalmazását az iOS 10-hez. nem használom a YouTube appot.

  11. Úgy érzem egyre többet ér a telefonom (SE 9.3.5).. Anno a 4S-t imádtam addig amíg el nem követtem azt a hibát, hogy frissítettem iOS 7-re (az akkor a dedign-t is elrontotta..). Ezzel jött ki gyárilag, erre lett optimalizálva, persze mindig kíváncsi az ember de asszem’ hagyom amíg nem lesz hátrányos (új appok letöltése stb. miatt).

  12. @Jadeye:
    Ma reggelre jött egy javítás, még nem próbáltam de gondolom nem véletlenül :).

  13. Milyen telóra jött az a frissítés?

  14. Smart Key appra jött a frissítés

  15. @Jadeye: A Siri is produkálja a scroll-laggot, bizonyos lépések után. 🙂


Add a Comment