fbpx Skip to content

Négy nappal az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2 újabb fejlesztői és nyilvános bétáját.

ios10-2-b5-cover

Az iOS 10.2 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a béta profil telepítése után. A többi szoftverhez eddig nem érkezett újabb build.

iOS 10.2 beta 5

Az iOS 10.2 beta 5 build száma 14C89.

Újdonságok

Az iOS 10.2 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a beta 4-gyel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen!

iOS 10.2 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.2 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Kb a beta kettő óta vibrálnak az értesítések. Másnál is van? iPhone 7

  2. Ha ez is olyan gagyi mint a beta 4 akkor kár volt kiadni.

  3. @Barnabás Vén:
    Semmi baja a Beta 4-nek, nálad van a hiba.

  4. Gondolom beadtak még vagy 10 emojit. Eddig csak sima sz*rkupac volt benne, de most megoldották az átmenetet a híg f*sig is. Remek. A következő bétában majd rátérnek a hányósra is, az még úgysincs.

  5. @dnp: az emojik a Unicode szabvány részei, nem az Apple teszi bele az új szimbólumokat, ők mindössze a Unicode szabványban egyébként meglévő szimbólumokhoz rajzolnak saját képeket. az új emojik kapcsán a Unicode konzorciumnál érdemes reklamálni. (a Unicode konzorciumnak amúgy egyébként az Apple is tagja.)

  6. Nem mindegyik, de néha igen

  7. Ebben javítva lesz végre a Home app? Nekem amióta iOS 10-en vagyok a HOME halott. Járt más is így? Nem tudom sehogy sem resetelni.

  8. @Agent_H: te egy szuperhős vagy hogy idáig el látsz a telenomig. 🙂 legyszi javítsd meg.

  9. Nem hiszem el, hogy ide csak mindenki baszogatni jár a másikat! Keresni egymás szavaiban a hibákat! Ha válaszolnak az a baj, ha nem az a baj. A szerkesztők helyében nem is írnék vissza. Óvoda. 10- hozzászólásból 8 idióta. Ti fényezitek itt magatokat? Keressetek ebben is hibát találtok biztosan!

  10. @jasziandris: A tiéd melyik kategória? 🙂 Én az idiótára szavazok. Többiek?

  11. Én arra lennék kiváncsi, ha valaki megtudná nézni, ha felhív valaki lenyomom akkor marad e a főoldalon nemfogadott hívásként vagy nem (IOS9 ben kijavították, 10 ben megint kivették 🙁 )

  12. Akkor most magatokban is!

  13. Egyébként feedback visszajött

  14. Nem jelzi csak ha megnyitod az előzményeket ott pirossal.

  15. Igen, emellett sajnos a legelső 10-es óta nem mutatja az ertesítéseket telefon-, vagy facetime hívás közben, lezárt képernyőn… Bekapcsol a kijelző, de nem jelenik meg rajta semmi. A nyári bétákban vagy 3-szor küldtem erről feedbacket… 🙁

  16. Barabás Vén:
    Ha az iOS lenne hibás akkor mindenkinél ugyanazokat a hibákat produkálná. Ez nem így van ezért nálad van a hiba, hogy hülye vagy hozzá arról csak te tehetsz. Nem kell neked beta, visszajelzést úgysem küldesz, vagánykodás meg soha nem volt vele menő.

  17. DNP
    Szintén!
    Mégvalaki?

  18. Sziasztok!
    Nem teljesen ide tartozik,de watch 3.1.1-ről van tapasztalata kinek? Illetve arra hogyan lehet frissíteni mert van ugyan Beta profilom,de nem fejlesztői csak publikhoz jó! …. vagy watch -hoz nincs is publik béta ?

  19. Mosmár igazán jöhetne dzsrébék… 🙂 Addig nem akarok 9ről váltani…

  20. @206cc: watchOS-ből nincs nyilvános béta.

  21. Sziasztok! Nekem ma fogta magát i6 és 32%-ról kikapcsolt, csak csatlakoztatott töltőre volt hajlandó elindulni, Persze az akku % 32%-ot mutatott a csatlakoztatás után… beta miatt lehet? szerviz? feedback elment róla….

  22. @opetrovics: valószínűtlen a szoftveres ok, inkább az akku meghibásodása a sejthető.

  23. @Jadeye: Nekem egészen biztosan szoftveres volt az ilyen jellegű hibám és csak a DFU oldotta meg.

  24. @Hacsi: nem azt írtam, hogy nem lehet szoftveres. látatlanban nem állapítható meg a mögöttes ok.


Add a Comment