Elérhető az iOS 10.2 ötödik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy nappal az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2 újabb fejlesztői és nyilvános bétáját.

ios10-2-b5-cover

Az iOS 10.2 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a béta profil telepítése után. A többi szoftverhez eddig nem érkezett újabb build.

iOS 10.2 beta 5

Az iOS 10.2 beta 5 build száma 14C89.

Újdonságok

Az iOS 10.2 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

 • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a beta 4-gyel szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen!

iOS 10.2 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.2 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Gondolom beadtak még vagy 10 emojit. Eddig csak sima sz*rkupac volt benne, de most megoldották az átmenetet a híg f*sig is. Remek. A következő bétában majd rátérnek a hányósra is, az még úgysincs.

 2. @dnp: az emojik a Unicode szabvány részei, nem az Apple teszi bele az új szimbólumokat, ők mindössze a Unicode szabványban egyébként meglévő szimbólumokhoz rajzolnak saját képeket. az új emojik kapcsán a Unicode konzorciumnál érdemes reklamálni. (a Unicode konzorciumnak amúgy egyébként az Apple is tagja.)

 3. Nem hiszem el, hogy ide csak mindenki baszogatni jár a másikat! Keresni egymás szavaiban a hibákat! Ha válaszolnak az a baj, ha nem az a baj. A szerkesztők helyében nem is írnék vissza. Óvoda. 10- hozzászólásból 8 idióta. Ti fényezitek itt magatokat? Keressetek ebben is hibát találtok biztosan!

 4. Én arra lennék kiváncsi, ha valaki megtudná nézni, ha felhív valaki lenyomom akkor marad e a főoldalon nemfogadott hívásként vagy nem (IOS9 ben kijavították, 10 ben megint kivették 🙁 )

 5. Igen, emellett sajnos a legelső 10-es óta nem mutatja az ertesítéseket telefon-, vagy facetime hívás közben, lezárt képernyőn… Bekapcsol a kijelző, de nem jelenik meg rajta semmi. A nyári bétákban vagy 3-szor küldtem erről feedbacket… 🙁

 6. Barabás Vén:
  Ha az iOS lenne hibás akkor mindenkinél ugyanazokat a hibákat produkálná. Ez nem így van ezért nálad van a hiba, hogy hülye vagy hozzá arról csak te tehetsz. Nem kell neked beta, visszajelzést úgysem küldesz, vagánykodás meg soha nem volt vele menő.

 7. Sziasztok!
  Nem teljesen ide tartozik,de watch 3.1.1-ről van tapasztalata kinek? Illetve arra hogyan lehet frissíteni mert van ugyan Beta profilom,de nem fejlesztői csak publikhoz jó! …. vagy watch -hoz nincs is publik béta ?

 8. Sziasztok! Nekem ma fogta magát i6 és 32%-ról kikapcsolt, csak csatlakoztatott töltőre volt hajlandó elindulni, Persze az akku % 32%-ot mutatott a csatlakoztatás után… beta miatt lehet? szerviz? feedback elment róla….

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!