fbpx Skip to content

Alig egy héttel az előző béta verziók megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.1 és a tvOS 10.0.1 harmadik bétáját.

ios10-1-tvos10-0-1-b3-cover

Az iOS 10.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői vagy nyilvános béta profil telepítése után; a tvOS 10.0.1 beta 3 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre.

iOS 10.1 beta 3

Az iOS 10.1 beta 3 build száma 14B71, a beta 2-é 14B67 volt.

Újdonságok

Az iOS 10.1 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Te igen? Írd meg hozzászólásban!

iOS 10.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 10.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 10.0.1 beta 3

Az új build verziószáma 14U69, a beta 2-é 14U66 volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. A címbe bele tudjátok írni hogy fejlesztői? Mert megtévesztő lehet. Vagy nem.

  2. @taky1974: nem fogom beleírni: látható a borítóképen, hogy developer beta 3, a tvOS-ből meg nincs is nem fejlesztői. a borítókép alatt meg külön le van írva, hogy fejlesztői profil telepítése után érhetőek el, holnap meg várhatóan egyébként is itt a nyilvános béta verzió majd az iOS 10.1-ből.

  3. Nem szoktam hozzászólni, de most megteszem. Megtévesztő a cím, én is kattintottam.
    Ne legyetek már ennyire hatásvadászok, ez a baj ezzel az egész újságírással…

  4. Akkor ne írd. Kevés az az alkalom amikor ne lett volna igazad (én nem is emlékszem olyanra hogy tévedtél volna). Most is biztos Neked van igazad. Meg hát ez az oldal is értetek van. Csak azt nem értem hogy mennyi developer van itt és mennyi sima user? Szép estét.

  5. @eccs, @taky1974: minden alkalommal hamarabb érkezik a fejlesztői béta, ezért arról szoktunk írni. a nyilvános béta általában másnapra érkezik meg. ha a nyilvános bétát használod, akkor ebből már rögtön tudhatod, hogy egy nappal később az is frissülni fog. a nyilvános béta és a fejlesztői között nem szokott funkcionalitásbeli különbség lenni, tehát feleslegesen írnánk még egyszer újból, mikor a nyilvános béta megjelenik.

  6. Látod? Megint igazad van. 😉
    Bár semmibe sem került volna odatenni azt a szót, biztos hamarabb ment volna mint megírnid a választ nekünk. 🙂

  7. Ééés. Köszönöm. Respect.

  8. Még annyit kérhetek hogy valahova a szövegbe elrejtenél egy ilyet: “Taky the Best!”? Nagy örömet szereznél vele… 😀
    Köszönöm (nem kell pirossal).

  9. @taky1974:@eccs: Ha csak nem vagy fejlesztő akkor olyan mindegy, hogy ez most developer vagy publikus. Ha fejlesztő vagy, akkor pedig kapsz értesítést arról, hogy jött frissítés. Mi azért írunk erről, hogy lássátok, ha van valami újdonság. Egyszer sem írtuk még oda hogy publikus vagy developer mert egyértelmű, hogy developer, nem tudom ez most hogy jött.

  10. Ez úgy jött, hogy mint minden iOS user én is a Ti oldalatokat olvasom. És mivel felteszem a beta akármennyit, hétfőn és kedden a szifonon nézem hétkor hogy van-e valami. Most is így volt. Csak nekem mivel public van most, ezért nem volt frissítés. Gondoltam megkérdezem nem írnátok-e be, mert lehet mást is megtéveszt. Bocsánat ha beleszóltam a szerkesztői függetlenségetekbe. Jobban odafigyelek majd ezután. 🙁

  11. @taky1974: jó, ezentúl majd Jadeye is beleírja és akkor mindenkinek kényelmesebb.

  12. Köszönöm. Ez igazán nemes gesztus volt. De ha mást nem zavar, miattam nem kell. Csak felvetés volt.

  13. Pontot téve a fenti vitára: a Public Beta 3 is szerencsésen megérkezett.

  14. Kedves Adminok! Az ilyen hozzàszólásokat ne vegyétek fel. Nagyobb kárt okoz, mint hasznot. A PR-nak többet tenne, ha elismernétek a hibát, fordított esetben ellenszenvet vált ki. Ha a felhasználóktól kritikát kaptok, gondoljátok át, hogy mivel lehettek jobbak. Ti egy brand vagytok, a “Szifon” brand. Ehhez mérten válaszoljatok a kommentekre.

  15. Watch os re jön még ebben a hónapban véta frissités? Vagy majd várható lesz valamikor?

  16. Remélem hamarosan jön a hivatalos 10.1! ????

  17. Szerintem is megtévesztő. De ha újraindítod a készüléket akkor minden megoldódik. 🙂

  18. Remélem a kamera fagyást javítják benne mert nagyon idegesítő

  19. @Tutu55: Igen. Meg a beállításokban is hajlamos fagyni. Rendszeres, hogy itt-ott egyes kapcsolókat nem lehet átbillenteni. Érzékeli, picit mozdít rajta, de nem lehet az istennek se átkapcsolni. Ugyanígy hajlamos itt-ott időnként teljesen lefagyni a beállításokban. A Kontaktok szintén, random megfagy és csak lelőni lehet. Szóval van itt mit tenni.

  20. Plusz 1 szavazat, hogy írjátok be a címbe, hogy milyen beta jelent meg. Tényleg megtévesztő.

  21. @Kovács Péter: elérhető volt úgy másfél órával később már a nyilvános béta is.

  22. Nekem ma olyant csinált, mint még soha. iPhone 6s, 10.1 harmadik publikus béta, 38% akkunál kikapcsolt a telefon és nem lehetett visszakapcsolni. Azt mutatta a bekapcsolási kísérletnél, hogy full üres az akksi. Valakinek csinált már ilyent?

  23. ios 10.0.2,leveszem töltőről a telefont 100%-kal,eltellik kb 20mp 86%ra megy le, még mielőtt aksihibát kiáltanátok, kb fél éve cseréltem aksit benne. (gyári Apple aku), ios 9 el nem csinálta. Factory reset lesz belőle sztem. 🙁

  24. @Jadeye: Én is erre gondoltam, el is vittem megnézetni. Mivel még garanciális, gondoltam a garanciális szervízbe viszem az iCentre-be. Ott viszont azt mondták, kimérték az akkut és semmi baja.????

  25. Nem értem miért kellene beírni a címbe aki fejlesztő az tudja nagyjából mikor jön ki az update. Én is amikor várható akkor csekkolom. Aki pedig public betát használ az is látja a borítóképből hogy ez most dev lesz de attól ez a cikk ugyanúgy szól nekik is mivel a kettő szinte ugyanaz. Csak kis különbséggel érkezik. 🙂 Általában 1 nap a különbség de most csak kb másfél óra volt. Szóval szerintem kár volt ezen vitatkozni. 🙂

  26. @redcar: Ez több mint valószínű, hogy bug nekem is csinálta dev beta 2- nél de beta 3 úgy néz ki nekem javította. Sajnos a bétáknál előfordulhatnak furcsaságok.

  27. Nem akku hiba. A bluetooth csinalja, kapcsold ki es megoldodik az akku problema. Nem tudom az uj betaban is aktualis-e mert a watch miatt jo lenne ha mukodne. Valaki tudja mi lehet arra a megoldas, hogy ha fejhallgatot hasznalsz nem hallanak amikor felveszed csak ha kihuzod majd visszadugod a fejest? A bluetooth es fejes problema ios 10 -tol van, minden betaban benne volt (kar, hogy nem jelentettem).

  28. @Jadeye valúszínűtlennek tünt nekem is, de miután 82% -nál egyszer csak 20%-ra esett majd újraindítás után 58% -at mutatott, meg voltam győzödve, hogy rossz az akksim. Ezek után intéztem volna a garanciát, erre a kollégám ugyanarról panaszkodik, majd körbe kérdeztem és másik 3 is ugyanezt mondta (nálunk sok iphone 6s van). Kikapcsoltam a bluetooth-t, ahogy javasolták és voila, egész nap bírja újra. Az, hogy mennyire nagy lehet a hiba, fogalmam sincs és tény, hogy nagyon hülyén hangzik.

  29. @Jadeye: Ugyan ezzel a problémával találkoztam 10.0.2 telepítése után. 6S egyszercsak kikapcsolt magától és a töltőt kérte. Néha sikerült újraindítani, bejött a home screen, de amint megjelent a kezdőképernyő, egyből kikapcsolt és kezdődött az egész újra. Ezt eljátszotta kb 10x, de amikor néha bejött, láttuk hogy 28%-on volt. Utána dugtuk fel töltőre, második próbálkozásra úgy már bekapcsolt és azóta is jó. Coconut Battery szerint az akksi makulátlan.
    Még aznap este hívott fel egyik ismerősöm, hogy mit tegyen, a kb. 1 hónapos SE 72%-nál kikapcsolt, töltőt kér és nem kapcsol be 😀 Szóval az sem éppen akksi probléma volt.
    9to5mac iOS 10 bétás (és s GM verziós) cikkek alatt tele volt ilyen kommentekkel, hogy kikapcsol magától a telefon és töltőt kér. Meg ha jól rémlik, még ios 9 béták alatt is fent állt ilyen probléma pár embernél 🙂

  30. @Kristóf: a coconutbattery általános tájékozódásra jó, de sosem fog neked cellahibát kimutatni.

  31. Kristóf, kapcsold ki a Bluetooth-t. Nalunk is, mondom, több telo csinálja ugyanezt. Nem lehet mindnek rossz az akksija. Nekem 10 beta óta, kollégáknak 10final óta. Illetve a fejhallgatós hiba is jelentkezik, mindenkinél.

  32. @blevy: Egyiken sem volt bekapcsolva a bluetooth 😀 De mondom, egyszer jött elő csak a probléma, azóta makulátlan mind a két készülék. Nekem egyik béta alatt sem jött elő ez a hiba 6S Plus-on 🙂

  33. Szerencsere nekem az 5S-emen maradt a 7.1.2 es nincs semmi problemaja. Fel mp-el gyorsabban tolti be az appokat mint egy iOS 9.3.5-os iPhone 6.

  34. Helló,ha végleg el adom a telrfont,hogy minden le mennyen róla,elég az ha beállitásokon belül-minden törlés adat,beállitás?

  35. Köszi! Egy olyan kérdésem lenne, ha 6s bisztonsagi mentése , 7+ rá vissza tölthető? Elvileg meg csináltam, de fura a viselkedése, és utánna telepítette a friss ios-t utánna adat vissza töltési állapotra váltott 30pecig kb! Normális dolog?

  36. @tomika24: mivel a cikkben említett 10.1 jelenleg béta állapotú, így annál bármi előfordulhat, ezért is béta.

  37. Akkor rossz helyre írtam, 10.02 ről van szó!

  38. Ezért nem értettem hogy miért váltott adatmentés állapotba, vagy 6s mentést nem lehet vissza tölteni?, háttérkép is furcsán festett rajt ????

  39. @tomika24: nem értem. 10.02 nincs. ez a cikk a 10.1 béta verziójáról szól. a biztonsági mentés bármilyen iOS-eszközre visszaállítható, még akár iPadre is (bár utóbbi esetben egyes beállítások nem kerülnek átvitelre). a visszaállítás nyilván időt vesz igénybe. https://support.apple.com/kb/PH12521?viewlocale=hu_HU&locale=hu_HU

    a rajt alatt mit értesz? a visszaállítás kezdetekor (rajtján) volt furcsa a kép?

  40. 10.02 nincs? érdekes akkor nem tudom mit telepített nekem,és ez a legfrissebb,alázatos elnézést hogy a béta cikkbe írtam,gondoltam ez friss ios cikk,és könnyen válaszhoz lehet jutni! tévedtem…….

  41. Furcsán “festett” a háttérkép,erősen pixeles, iphone 6s háttérkép volt


Add a Comment