Elérhető az iOS 10.1, a watchOS 3.1, a tvOS 10.0.1 második és a macOS Sierra 10.12.1 harmadik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel az előző béta verziók megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek újabb bétáját.

ios10-1-watchos3-1-tvos10-0-1-sierra10-12-1-beta-1004

Az iOS 10.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 3.1 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 10.0.1 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió (utóbbi már tegnap óta).

iOS 10.1 beta 2

Az iOS 10.1 beta 2 build száma 14B67, a beta 1-é 14B55c volt.

Újdonságok

Az iOS 10.1 beta 2-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

 • Lehetőség van az üzenetek effektjeit újból lejátszani az üzenet alatt helyet kapott, új Replay gombbal;
 • Az új üzenetküldési funkciók immár a Mozgás csökkentése opció bekapcsolt állapota közben is elérhetőek;
 • Letisztultabb alkalmazásböngésző az iMessage-appokhoz;
 • A Kisegítő lehetőségek alatt pedig elérhetővé válik majd a Mozgás csökkentése opció bekapcsolása után az üzenetküldési effektek automatikus lejátszásának tiltása (ez egyelőre nem tűnik úgy, hogy működne).

iOS 10.1 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 10.1 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.1 beta 2

Az iOS 10.1 beta 2 mellett a watchOS 3.1 beta 2 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. A build itt 14S464 lett, a beta 1-é pedig 14S452 volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.1 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.0.1 beta 2

Az új build verziószáma 14U66, a beta 1-é 14U54 volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.1 beta 3

Az új build verziószáma 16B2338c, a beta 1-é 16B2327e, a beta 2-é pedid 16B2333a volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Kis off nekem baromira nem oldja fel a watch a notit pörög pörög majd be kell írnom a jelszót.Mac Book Pro (Retina kijelzős, 15 hüvelykes, 2015 közepe óra 1st gen. másnál megy?

 2. @szorian:
  Már nekem sem. 😀
  Az elején elég jól működött. Aztán most már nem. Már nem is várok rá, inkább beírom a jelszót. Retina, 15″, 2014 mid, 1 gen. Már párszor eljátszottam hogy pipa ki és be a beállításban, majd újraindítás is volt.

 3. @Jadeye: Nekem a 13″-as MBP Retina mid 2014-esen is 60% feletti az unlock. Viszont jártam már úgy, hogy elkezdte a watch-csal feloldani, a jelszót már nem tudtam beírni, viszont kifagyott login közben…..

 4. Mióta frissítettem ios 10-re érdekes hibát tapasztalok. Ha a névjegyzékbe lépek gyakran lefagy, olyankor nem reagál simításra a kijelző, bezáródik, majd ismételt belépés után már lehet keresni. Ezt i6s és se készülékem is produkálja. Ötlet???

 5. Sziasztok, még korábban az előző telefonomra telepítettem egyszer egy public betat. Ehhez ugye ramentem a publicbeta Apple oldalra és felraktam azt a profilt amit kellett. Ez nagyjából 1 éve volt meg a 9es valamelyik bétájánál. Azóta már régen nincs fent a telefonon a profil, sőt a telefont is lecseréltem. Most hajnalban viszont látom, hogy frissítés van, sőt mi több, meg is jelent a piros 1-es. Letöltötte a public 10.1 Béta 2-t. Ugyanígy a MacBookom felajánlja a Sierra béta frissítést. Nincs profil a telefonomon, a macen sincsen.. mit tudok tenni hogy kikeruljek a béta programból?:) illetve most már muszáj telepítenem a béta 2 a telefonra? Nem tudom letörölni amit letöltött? Köszönöm szépen a választ előre is!:)

 6. Pontosítok, magát a telepíto filet tudtam törölni, illetve rányomtam az Apple oldalán, hogy leave program.. de profil továbbra sincs a telefonon és a piros 1es mégis ott figyel s beállítások ikonon..:(

 7. @solarenqu: telepítsd fel a profilt. indítsd újra a készüléket. töröld le a profilt. indítsd újra a készüléket.

  a macOS esetén meg ott van a Rendszerbeállítások alatt az App Store beállításai között a béta elrejtésének lehetősége.

 8. @Jadeye: Megcsináltam, köszi, a menüben ugyanúgy ott van a kis piros 1-es. Ha rámegyek, akkor viszont már nem hozza fel hogy töltsem le az update-et. A macOS-en is kikapcsoltam, de ugyanúgy hozza a bétát.. 🙁 Más ötlet esetleg? 🙂

  Köszi!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!