fbpx Skip to content

Meglehetősen váratlanul, mindössze négy nappal az iOS 10, a watchOS 3, a tvOS 10 és a macOS Sierra hatodik bétáinak megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 10 hetedik fejlesztői, illetve hatodik nyilvános bétáját.

iOS10-beta-7-cover

Az iOS 10 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már beta 6-ot futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is. A többi szoftver, így sem a tvOS, sem a watchOS, sem a macOS Sierra esetén nem érkezett egyelőre frissítés.

iOS 10 beta 7

Az iOS 10 beta 7 build száma 14A5345a, a beta 6-é pedig 14A5341a volt.

Újdonságok

Az iOS 10 beta 7-ben az alábbi újdonságok találhatóak:

  • A jelek szerint nincsenek szembetűnő újdonságok.

Természetesen az iOS 10 maga nem csak ennyi újdonságot hoz, ezek most csak a beta 6 és beta 7 közötti eltérések. Az iOS 10 újdonságairól itt írtunk részletesen: WWDC16: az Apple bemutatta az iOS 10-et.

iOS 10 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 10 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Az iOS 10 az alábbi készülékekre lesz elérhető várhatóan szeptemberben:

Kép: Az iOS 10 ezekkel a készülékekkel lesz kompatibilis: iPhone 5 vagy újabb, iPad mini 2 vagy újabb, iPad 4 vagy újabb, iPod Touch 6G.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. lehet volt valami kritikus hiba az előzőben?! Bár már elég gyorsnak tűnt!

  2. Béta 6-hoz képest semmi változás!

  3. Nagyon jó hogy ilyen sok béta van de a rendest kidobhatnák már….

  4. Nagyon király hogy ilyen sok béta van de a rendest kidobhatnák már….

  5. @Nrbrtbgg: az Apple a WWDC-n azt közölte, hogy az iOS 10 szeptemberben fog megjelenni, de nem közöltek pontos dátumot (ez le van írva a cikkben is). augusztusban tehát nem fog megjelenni, és most még jó pár napig augusztus van.

  6. Meglesz a 10-15 mire kijön a végleges! Előzőeknél hogy volt? Illetve mennyi?

  7. Valaki tapasztalt újdonságot iphone 5s vagy SE felhasználok? Publikus beta 6 nál?

  8. 5s nálam jó.

  9. @Jadeye illetve előtte jön még egy iPhone bemutató is, ahol bejelentik a letölthető iOS-t

  10. Semmit nem tapasztalok 🙁

  11. Semmit nem tapasztalok 🙁
    Bárki bármit?

  12. szerintem mar alapveto ujdonsag nem lesz a betakban. eddig is ez volt, a beta 1-2-3-ban mindig ellottek az ujdonsagokat hiszen azert adjak ki hogy azokat teszteljek, aztan finomitanak optimalizalnak bugfixelnek.

  13. Nekem iphone 6-on jó a sebesség…
    Viszont semmi változás..-:( Hol a Dark mode? Milyen jó lenne pl. a control panel variálhatósága, mobilnet kapcsoló.. Vagy végre az alkalmazásokat ne egyesével hanem lenne mód egyszeri összes app bezárására is… Nem hinném, hogy ezt annyira bonyolult lenne kivitelezni.. Nah majd ezek közül hátha valamelyik megvalósul az IOS 11-ben..????

  14. Mezo: ezek nem lesznek, ha ilyen kell akkor valts androidra. ha bevezetnek a control center varalhatosagat, akkor nagyon elbonyolodna a konfig resz.. az appok bezarasara sincs ios eseten szukseg mert azok keves kiveteltol eltekintve nem futnak tovabb a hatterben.

  15. Emberek mi ez a rimya, hogy mennyi béta van… :)) hagy legyen én örülök neki, gondolom azért van, hogy amire szeptemberben kiadják a végleges ios10 -et , ne legyen annyi bosszantó probléma mint eddig az elmúlt pár èvben…., csináljanak minél többet ! Egyébként ebben az évben minden arról szól , hogy jobb legyen a szoftver-hardver .

  16. @Jadeye: Igazad van, ilyen szempontból is jobb az IOS mint a droid…
    @kchris: Isten ments..-:) Maradok az atomstabil iphone-al… Azért a controlpanelnél jól jönne egy két plusz funkció.. De persze így sem rossz! Meg ez béta még..-:)

  17. Valaki SE-n tapasztal olyan hibát h a telefon töltön van és mutatja is a töltést de nem tölt semmit. Nálam a frissítés óta ez van… Nem kábel hiba sem töltő hiba kiprobaltam mindent. Csak egy felé képben tudom tölteni ha kikapcs és úgy dugó a toltore. Na akkor rendesen tölt. Másnak hasonló hiba?

  18. Sajna én nem néztem végig az újdonságokat az ios 10 kapcsán mert nincs erre idom sajna de kérdezném olyantól aki tesztel hogy videó felvétel közben él mar a vaku kapcsoló ? Tehát nem videó indítás előtt kell eldönteni hogy menjen e a vaku hanem rögzítés közben is ki-be lehet kapcsolgatni. Mert ha nem akkor megvárom a 9.3-ra a normális jailbreaket es akkor úgy fogom használni

  19. Sziasztok! Valaki frissiti a Vacsiját ( óra 🙂 ) ?
    Fent az órához való profil, a telcsimen a legujabb felhasznaloi Beta, de semmi! 2.2.1,az ön szoftvere naprakész 🙁

  20. @pintyo:
    Az órához a Watch OS3 profilt kell leszedni, nem az IOS Beta 10-et és azt feltelepíteni az órára, mert úgy nem fog működni…

  21. @Agent_H:
    Az orahoz valo profil van letoltve, es telepitve!
    Az meg is jelent, az ora ujra indult, stb…
    Ennek ellenere semmi uj nem mutatkozik…
    Nem talal uj frissitest! De a kerdes tovabbra is: Valaki frissiti a Vacsiját ( óra ???? ) ?

  22. @pintyo: nálunk senki sem tapasztalt ezzel kapcsolatban problémát. a telepített profil biztosan nem watchOS 2-es?

  23. @pintyo:
    Akkor is megjelenik és újraindul, ha az IOS10 profilban lévő watch profilt telepíted…
    Órához van egy külön profil…

  24. Tudnal egy linket bemasolni ide?

  25. @pintyo: a watchOS-ből nincs nyilvános béta. te az iOS profilt telepítetted fel az órára.

  26. Szomoru vagyok 🙁
    Koszi a gyors valaszokat!

  27. Google megtalálja, nincs linkem.

  28. Az ios 10-en akkor lehet kapcsolni videó rögzítés közben a vakut?

  29. Köszi

  30. Küldtem is egy javaslatot

  31. Egyre többen látnák szívesen a dark módot almás eszközeiken( én is), de sajnos szerintem ezt nem fogjuk megkapni az iOS 10 ben.

  32. @baloghadam74: ha várható lenne a dark mode, akkor azt az Apple bejelentette volna az iOS 10 bemutatásakor. ilyet viszont nem említettek, tehát leginkább az lenne a meglepő, ha érkezne ilyesmi az iOS 10-ben.

  33. Azt észre vette valaki hogy ha le van zárva a teló, nem nyomosz gombot csak mozgatod, ki villanik a kijelző! Ez természetes vagy lehet szabályozni? I6s

  34. @tomika24: funkció, külön meg is volt említve az iOS 10 bejelentésekor. Beállítások, Kijelző és fényerő, Emelés az ébresztéshez.

  35. @Jadeye: Köszi 😀 időközben megtaláltam,és rájöttem!

  36. Amúgy nálam lehet vagy más is tapasztalta hogy , ha a másik fél elfoglalt akkor nincs hang vissza jelzés. Csak a kijelzőn írja hogy foglalt!

  37. @Jadeye: Én is így gondolom, csak millió posztot láttam a Dark móddal kapcsolatban és gondoltam én maradtam le valamiről. Köszi


Add a Comment