Elérhető az iOS 10, a watchOS 3, a tvOS 10 és a macOS Sierra harmadik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem napra pontosan két héttel az iOS 10, a watchOS 3, a tvOS 10 és a macOS Sierra második bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek harmadik bétáját.

iOS10-watchOS3-tvOS10-Sierra-b3

Az iOS 10 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már beta 2-t futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is; a watchOS 3 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 10 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a beta 2-t futtató készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10 beta 3

Az iOS 10 beta 3 build száma 14A5309d, a beta 2-é pedig 14A5297c volt.

Újdonságok

Az iOS 10 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak:

 • Frissített HomeKit Panel.
 • Apple Music: a Letöltések helyett ismét Letöltött zene szerepel.
 • A beta 1-ben megismert frissített billentyű és lezárási hangok visszatértek.
 • Most már lehetőség van a Tevékenységek appban található adatainkat megosztani az Apple-lel, hogy ezzel segítsük az egészség- és fitneszfunkciók fejlesztését. Ezt a döntésünket később a Beállításokban bármikor módosíthatjuk.
 • Az Egészség appon belül a “videók” továbbra is csak helykitöltők, nem valódi videók, de már van alattuk egy pár soros leírás.
 • Új Alkalmazástámogatás opció a Siri beállításai alatt, ahol a Sirivel használt alkalmazások és az azok által használt adatok lesznek láthatóak.
 • A Kisegítő lehetőségek alatti Tartsa rajta a megnyitáshoz opció már megfelelően működik.
 • Haptikus visszajelzés (rezgés), amikor az iPhone-t lezárjuk.
 • Az Üzenetekben a képek kiválasztásakor az előnézeti képek már nem csak négyzetesre levágva látszanak a képek könnyebb kiválasztásához.
 • A lezárt képernyőn már nem lehet a zárolás feloldása nélkül tetszőleges üzenetre válaszolni.
 • A 3D Touch esetén egy app megosztása esetén a szöveg már az app nevét is tartalmazza, például: “A(z) Szifon megosztása”.
 • Új gépelési visszajelzés GIF üzenetek kiválasztása közben, illetve az Üzenetek kiegészítői is sokkal kevésbé bugosak.
 • A HomeKit menüpont alatt külön listázásra kerülnek azok az eszközök, amelyek otthoni központként (hub) üzemelnek, mint például a negyedik generációs Apple TV.

iOS 10 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 10 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Érdekes egyébként, hogy az Apple elkezdte összevonni az IPSW-k esetén a készülékeket: immár ugyanaz az IPSW való egyszerre az iPhone 6-hoz és 6s-hez is – korábban viszont minden készülék esetén külön IPSW-t tettek közzé.

Az iOS 10 az alábbi készülékekre lesz elérhető várhatóan szeptemberben:

Kép: Az iOS 10 ezekkel a készülékekkel lesz kompatibilis: iPhone 5 vagy újabb, iPad mini 2 vagy újabb, iPad 4 vagy újabb, iPod Touch 6G.

watchOS 3 beta 3

Az iOS 10 beta 3 mellett a watchOS 3 beta 3 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. A build itt 14S5290d lett, a beta 2-é pedig 14S5278d volt.

watchOS 3 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak:

 • Egyelőre nem ismertek az újdonságok, nézz vissza később!

A watchOS 3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10 beta 3

Az új build verziószáma 14T5296d, a beta 2-é pedig 14T5284d volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra beta 3

Az új build verziószáma 16A254g, a beta 2-é pedig 16A239j volt.

macOS Sierra beta 3-ban például az alábbi újdonságok találhatóak:

 • Egyelőre nem ismertek az újdonságok, nézz vissza később!

A macOS Sierra az alábbi Mac-ekre lesz telepíthető:

 • MacBook: late 2009 vagy újabb
 • iMac: late 2009 vagy újabb
 • MacBook Air: 2010-es vagy újabb
 • MacBook Pro: 2010-es vagy újabb
 • Mac Mini: 2010-es vagy újabb
 • Mac Pro: 2010-es vagy újabb

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nyílvános bétásoknak is kellene jönnie, vagy ez most csak fejlesztőknek? A nyílvános béta build száma megegyezik a fejlesztői béta 2-vel.

 2. A pub B esetében rajtam kívül más is találkozott néhány másodperces fagyásokkal a futó appok váltogatása során, vagy ez egyedi? (se)

 3. Sziasztok. Nekem olyan problémám van a frisitéssel, miutan felraktam az ios béta 3 at az iphon 6s plus ra töltéskor mindig az az üzenet jelenik meg hogy folyadék került a töltö csatlakozoba. Pedig sosem került bele folyadék. Tapasztalt valaki hasonlot? És ha igen esetleg valami megoldás rá?

 4. Hello!
  Letöltöttem a betat és szeretném frissiteni a beta 3-ra, de a szoftverfrissítésnél azt írja ki, hogy a legfrissebb van a készüléken és az interneten sincs rá lehetőségem. Ez majd később változni fog? Vagy valamit elrontottam?

 5. Sziasztok.
  Se pb. 1 se pb. 2-vel nem tudok “hard reset”-et csinálni! 5s.
  Valamint nem működik “haptikus” visszajelzés sem. Más is tapasztal ilyet?
  Lehet az 5s nem tudja a visszajelzést?

 6. Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy 5s-n hogy fut a béta. Még soha nem telepítettem béta verziót de nagyon kíváncsi vagyok rá. A kíváncsiságomat és a telefonomat érdemes bétával kockáztatni?

 7. @mravi: csinálsz egy backupot, felteszed a béta profilt és frissítesz, meglátod milyen, ha nem jön be, akkor recovery, restore 9.3.3-ra, visszaállítod az egész elkezdése előtt készített backupot.

 8. Kész. 5s-n eddig jol müködik. Akksira kiváncsi leszek. Ami érdekes az az hogy a lakathang olyan gyenge. Ez mindenkinél változott?

 9. telepítettem a Sierrát. lett egy tiszta gépem,az összes tartalom törölve lett. zene,rajzfilmek,de még home videó is. csak az apple-tol vásárolt tartalom maradt meg. biztonsági lemezt meg le formázta magának. még jó hogy a képeket nem bántotta.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!