Elérhető az iOS 9.3.3 beta 4 és a tvOS 9.2.2 beta 4

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az iOS 9.3.3 és a tvOS 9.2.2 harmadik bétáinak megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette ezek negyedik fejlesztői és egyben nyilvános bétáját is.

Borítókép: Elérhető az iOS 9.3.3 és a tvOS 9.2.2 negyedik bétája.

Az iOS 9.3.3 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3.3 beta 3-at futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is;  a tvOS 9.2.2 beta 4 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2.2 beta 2-t futtató készülékekre.

Kép: Az új béta verziók letöltési oldala a fejlesztői központban.

iOS 9.3.3 beta 4

Az iOS 9.3.3 beta 4 build száma 13G33, a beta 3-é pedig 13G29 volt.

Újdonságok

Az iOS 9.3.3 beta 4-ben a jelek szerint nincsenek most sem szembetűnő újdonságok.

iOS 9.3.2 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 9.3.3 beta 4 IPSW-fájlja az egyes készülékekhez letölthető a fejlesztői központból:

iPhone:

iPod:

iPad:

tvOS 9.2.2 beta 4

Az új build verziószáma 13Y824, a beta 3-é pedig 13Y823 volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt nem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sziasztok! Nekem az SMS értesítés akkor is kétszer jelzi ha üzenet érkezett, ha az értesítésekben beállítom, hogy JELZÉSEK ISMÉTLÉSE: SOHA. Vajon miért csinálja ezt? Ez most 9.3.3. beta 4. De már a beta 3-mal is ezt csinálta.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!