fbpx Skip to content

Az iOS 10 és a tvOS 10 bétáinak megjelenése nem befolyásolja a hivatalos verziók új változatának előkészítését, így tizenöt nappal az iOS 9.3.3 és a tvOS 9.2.2 második bétáinak megjelenése után az Apple tegnap este elérhetővé tette ezek harmadik fejlesztői és egyben nyilvános bétáját is.

Borítókép: Elérhető az iOS 9.3.3 beta 3 és a tvOS 9.2.2 beta 3.

Az iOS 9.3.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3.3 beta 2-t futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is;  a tvOS 9.2.2 beta 3 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2.2 beta 2-t futtató készülékekre.

Kép: A béta verziók letöltési lehetőségei az Apple fejlesztői központjában.

iOS 9.3.3 beta 3

Az iOS 9.3.3 beta 3 build száma 13G29, a beta 2-é pedig 13G21 volt.

Újdonságok

Az iOS 9.3.3 beta 3-ban a jelek szerint ismét nincs szemmel látható újdonság.

iOS 9.3.3 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 9.3.3 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

tvOS 9.2.2 beta 3

Az új build verziószáma 13Y823, a beta 2-é pedig 13Y816 volt.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt nem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. mostmar az ios10 beta2-t kuldjek :). vajon ez mit tud mar ahhoz kepest modositani..


Add a Comment