Elérhető az iOS 9.3.3 beta 2, a watchOS 2.2.2 beta 2 és a tvOS 9.2.2 beta 2

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel a az iOS 9.3.3 és a tvOS 9.2.2 első bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek, és a watchOS 2.2.2 második bétáját.

Borítókép: Elérhető az iOS 9.3.3 beta 2, a watchOS 2.2.2 beta 2 és a tvOS 9.2.2. beta 2.

Az iOS 9.3.3 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3.3 beta 1-et futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is; a watchOS 2.2.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után; a tvOS 9.2.2 beta 2 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2.2 beta 1-et futtató készülékekre.

iOS 9.3.3 beta 2

Az iOS 9.3.3 beta 2 build száma 13G21, a beta 1-é pedig 13G12 volt.

Kép: Az iOS 9.3.3 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

Újdonságok

Az iOS 9.3.3 beta 2-ben a jelek szerint ismét nincs szemmel látható újdonság, ugyanakkor noha korábban a 9,7″-es iPad Pro modellekre nem jelent meg a 9.3.3 beta 1, most a beta 2 már elérhető ezekre is.

iOS 9.3.3 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 9.3.3 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről. Úgy tűnik, hogy az Apple közzétette ugyan az IPSW-k letöltési linkjeit a fejlesztői központban, de azokat kiválasztva valójában nem töltődik le a fájl még fizetős fejlesztői fiókkal bejelentkezve sem. Ezt várhatóan hamarosan orvosolják, és akkor az alábbi linkek is működni fognak.

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 2.2.2 beta 2

Az iOS 9.3.3 beta 2 mellett a watchOS 2.2.2 beta 2 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. Itt érdekes a névadás egyébként, mert ez valójában az első béta, az Apple mégis másodikként hivatkozik rá. A build itt 13V601 lett, a watchOS 2.2.1 buildje pedig egyébként 13V420.

Kép: A watchOS 2.2.2 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

A watchOS 2.2.2 beta 2 használatához az iPhone-ra előbb telepíteni kell az iOS 9.3-at, ha az nem lenne fent.

tvOS 9.2.2 beta 2

Az új build verziószáma 13Y816, a beta 1-é pedig 13Y807 volt.

Kép: Az tvOS 9.2.2 beta 2 részletei az Apple fejlesztői központjában.

kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt nem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Valszeg ez megint csak a fejlesztőknek szól, a beta tesztelőknek nem ajánlja fel az OTA. Az oldalon található linken pedig nem jön le, csak 243 bájtos valami. ????

  2. Nekem public beta van a telefonomon, viszont megegyezik ahogy néztem a developer beta1-el. Viszont regelve van fejlesztőként is a telefonom, de nem dobja fel ota a frissítést…

  3. Ha public beta van fent akkot NEM fogja feldobni az OTA, ezt ertsetek mar meg!!!! Meg akkor se ha regelve vagytok fejlesztoire, nem az a kód van benne.

  4. Helló, tanácsot kérnék tőletek! A háztartásba 2 iphone ,de csak egy számítógép van! Hogy tudjuk külön külön szinkronizálni,közbe nem veszik el adat,zene képek?

  5. Night Shift működése:
    1. Ha a “Naplementétől Napfelkeltéig” van bekapcsolva, akkor a képernyő színét a beállított színhőmérsékletre 30 perc alatt fokozatosan állítja be a Night Shift.
    2. Ha a “tól-ig” időpont van bekapcsolva, akkor a képernyő színét a beállított színhőmérsékletre 2 perc alatt fokozatosan állítja be a Night Shift.

  6. Sziasztok! Olyan kérdésem van! iPhone 6s! Eddig telekom SIM-el használtam! Ma lemondtam ,váltottam telenorra! Telefon kártya független! Ennek ellenére ilyen váltás után kell restort csinálni?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!