fbpx Skip to content

Az Apple Watch hazánkban még mindig nem tömeg termék, és szerintem nem is lesz addig, ameddig ennyibe kerül itthon, hiába mentek lejjebb az árak a tavaszi Apple esemény óta.

Kép: egy lány össze vissza dobálta a ruháit és emiatt nem találja az iPhone-át. Az Apple Watch "find my iPhone" segítségével, azonban pillanatok alatt megtalálja.

Ettől függetlenül külföldön egyre több embert látok az Apple órájával, szeretik az emberek. Ki sportolásra, ki átlagos használatra, ki pedig ékszernek használja. Az Apple tavaly óta nem mutatott be Apple Watch reklámokat, így most rögtön nyolc videóval örvendeztetett meg minket. Nézzétek meg őket, mókásak.

A reklámokban egyébként már az új sport szíjakkal is találkozhatunk. Itt a Szifon.com-on is írtunk nektek az elmúlt hetekben többször különféle Apple Watch szíjakról: Clockwork Synergy – óriási szíjválaszték Apple Watch-hozKipróbáltuk az Apple Watch új, szőtt műanyag szíjátSouthern Straps – Apple Watch NATO szíjakWatch Shoppe Apple Watch szíj adapter.

A SzifonStore-ban is rengeteg kiegészítőt vehettek már az órához az eredeti árak töredékéért, érdemes körbenézni.

A 15 másodperces reklámspotokban az Apple egy-egy funkciót emel ki, mint például a fenti Find my iPhone. A funkciók mellett pedig néhány alkalmazással is találkozhatunk:

Van Apple Watch-od? Mely funkciókat és alkalmazásokat használod rajta?

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment