fbpx Skip to content

Az Apple Watch egyértelműen a cég legszemélyreszabhatóbb terméke, hiszen a három modell esetén elérhető színek miatt máris nyolc különböző kinézetű óra közül választhatunk. A számos watchface-nek köszönhetően lesz igazán egyedi az óra, de ezt mondjuk kevesen látják, így inkább az óraszíj az, amitől egyedi tud lenni az Apple Watch.

watchshoppe-cover

Az Apple kínálatából számos óraszíj közül választhatunk, de egyik se éppen túl olcsó, cserébe legalább szépek. A szíjak nem mindegyike kompatibilis teljesen az összes modellel, így például a Sport változathoz bármennyire is szeretnénk egy klasszikus csatos bőrszíjat, a fém részek el fognak ütni egymástól. Itt jön a képbe a Watch Shoppe szíjadaptere.

watchshoppe-1

A Watch Shoppe az Apple klasszikus bőrszíjánál is használt fém alkatrészt hozza el az Apple Watch összes színében. Ezzel az apró kiegészítővel megoldható az, hogy bármilyen, méretben passzoló, hagyományos óraszíjat az új okosóránkhoz csatlakoztassunk, ezzel még egyedibbé téve azt. A felépítése teljesen megegyezik az Apple megoldásával, vagyis két csavar tartja azt a két részből álló rudacskát, amire a szíjat kell felhúzni.

watchshoppe-2

Nemcsak felépítésében, hanem formájában is pontos mása az eredetinek, így pontosan illeszkedik az óra vájatába. Nagy előnye, hogy nemcsak rozsdamentes acél változatban érhető el, hanem a Sport (ezüst, asztroszürke, arany és rozéarany színben is) és az Edition modellek színeiben is, illetve az asztrofekete acél változatban is, és természetesen az ára is kedvező, így már csak egy jó szíjat kell hozzá szerezni.

watchshoppe-3

Én alapból a klasszikus csatos acél Apple Watch-ot terveztem megvásárolni, de az árakat látva végül a Sport model lett. Sajnos a világos változathoz alapból nem lehetett kék szíjat választani, de a Watch Shoppe adapterének köszönhetően már tudtam készítettni az órámhoz egy szép bőrszíjat. Az óraszíj elkészítéséhez Wagner Károly bőrdíszművest kértem fel, mivel már többször is javítattam nála bőrtermékeket, illetve több barátom is rendelt már tőle egyedi pénztárcát és óraszíjat és mindig meg voltunk elégedve a munkájával. Mindenkinek tudom ajánlani, hogy ha egyedi bőrszíjat szeretne az Apple Watch-ához, akkor térjen be Wagner úr műhelyébe, ahol nyugodtan át lehet beszélni, hogy milyen szíj felelne meg az elképzeséidnek.

A Watch Shoppe Apple Watch szíjadapterét itt tudjátok megvásárolni, de ezen kívül még szíjakat és másik fajta adaptert is tudtok itt vásárolni.

Te milyen szíjat használsz az Apple Watch-odhoz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Hogy nem unjátok még ezt a fantáziátlan szar watchot fényezni?????

  2. @baka: úgy, hogy én szeretem használni

  3. @baka: elnézésedet kérjük, amiért javasolni merészelt a kolléga egy hasznos kiegészítőt ehhez a termékhez. az Apple Watch is egy Apple termék, ami hazánkban is kapható, és így írni is fogunk róla, akár tetszik neked, akár nem. de nem értem, minek bosszantod magadat direkt. ha nem érdekel ez a termék, akkor nyugodtan lapozz tovább, teljesen felesleges magadat hergelni, bosszantani. felesleges stressz.

    de most akkor elfenekeljük a cikkírót, és sarokba térdepeltessük, száraz kukoricára, míg meg nem bánja bűneit, krokodilkönnyeket hullajtva? vagy mit tegyünk vele?

  4. Nem tervezitek esetleg a boltotokban is árulni? Mert onnan tuti rendelnék egyet.

  5. Erről a fenyezesrol beszélek pont. Beszűkűlt réteg használja. De egeszsegetekre!

  6. Ha valki nem vesz Watchot , vagy azért mert nincs rá pénze , vagy azért , mert nem tartja fontosnak , az nem azt jelenti , hogy sz…r! Igen is odaver a többi órának volt pár okosórám a pebble-től a moto360- tól sony smartwach3 ig , igen is a közelébe nem ér a màr karomon hordott Watch nak!!!
    Egyébbként mindenki azt a terméket fényezi amilye van. De csak a buta ember fikáz olyat amilye nincs , mivel amíg nem lessz(valószínű soha) egy Teslam nem fogok mocskolódni minden fórumon , hogy milyen egy retek dodzsem!!!


Add a Comment