fbpx Skip to content

Egy héttel az iOS 9 megjelenése után az Apple pár perce kiadta az iOS 9.0.1-et.

iOS9.0.1

A 9.0.1 elsősorban különféle hibák javításait tartalmazza, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz. Emellett elérhetővé vált a 9.1 beta 2 is, amiről külön cikkben írtunk.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés többek közt a következő hibajavításokat tartalmazza:

  • Kijavít egy hibát, amely miatt a a frissítés után a felhasználók nem tudták befejezni a beállítási asszisztenst
  • Kijavít egy hibát, amely miatt néha a jelzések és időzítők nem voltak lejátszva
  • Kijavít egy hibát a Safariban és Fotókban, amely miatt a szüneteltetett videó megállított képe torzan jelenhetett meg
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a profillal beállított egyéni APN-t használó felhasználóknál megszakadhat az adatkapcsolat

Jailbreak?

Az iOS 9-re egyelőre nem jelent meg jailbreak, így aki bármi okból is függ a jailbreaktől, annak azt tanácsoljuk, hogy még ne frissítsen iOS 9-re. Noha van videó arról, hogy ih8sn0w már feltörte az iOS 9-et, azt nem lehet tudni, hogy ez a jailbreak mikor jelenhet meg.

És hogy miért kell annyit várni egy jailbreakre? Erről itt írtunk bővebben: Gyakori kérdések: miért nincs még jailbreak adott iOS-verzióra, miért kell ennyit várni?

SHSH

Az iPhone 4s-től kezdődően technikai okokból jelenleg nincs lehetőség az SHSH-k felhasználására. Ha valaki nem akar frissíteni, akkor vigyázzon a készülékére, és ha az felajánlja a frissítést, akkor azt ne fogadja el, vagy ha az iTunes tesz így, ott is nyomjon mégsemet, az esetleg a készülékre letöltött OTA frissítési csomag pedig már törölhető, ha sok helyet foglal. Magától egyetlen készülék sem frissül.

Az SHSH-król és azok fontosságáról, valamint a TinyUmbrelláról itt írtunk korábban: Mi az az SHSH, és hogyan működik a TinyUmbrella?

Letöltés

Ha valaki szeretné lementeni a 9.0.1 IPSW fájlját, az az alábbi linkekről teheti meg:

iPhone:

iPad:

iPod touch:

Olvasd el a hozzászólásokat is

118 Comments

  1. Komolyan
    Most jelent meg 1 hete a 9.0 es mar van frissites?
    Hat az szep

  2. Huh, de mák, hogy reggel visszaraktam a 8.4.1-et! Ha 4S-en megcsinálják az akksi időt, akkor megyek fel rá, de 9-en baromi gyorsan merült. Teljesítményben viszont majd megegyezett ezzel, sőt talán picit gyorsabb is volt.

  3. @scania460: Miért? Volt már ilyen más OS-nél is, sőt volt amit vissza is vontak, minden mindig nem lehet tökéletes, Azért lett public beta, hogy sokkal több legyen a visszajelzés a hibákról, mert egy fejlesztő nem feltétlenül használja átlagos módon a telóját. A normál userek között is van nagy eltérés a használatban. Legalább láthatóan dolgoznak rajta.

  4. Ipod Touch 5-ön az IOS 9 szebben fut mint a 8.4.1,kevesebb a lag,jobb a multitasking->kevesbe lepked ki az alkalmazasokbol..az akku ido szerintem nem valtozott,de egyertelmuen stabilabb a rendszer:-)

  5. @totopad:

    Én is visszaraknám ha még aláírja az apple,nekem i5-ön eléggé laggol,pedig tisztán raktam fel:(
    Ha letöltöm az ipsw-filet,csak simán be kell tallózni az itunes-ban?Vagy kell a DFU mód?

  6. @Kable: simán betallózod shift kattintással, nekem nem kellett dfu

  7. Hát én nem látom a 9.1 béta 2-öt 🙁

  8. Nekem az érdekes , hogy lassan jönnek ki az ios9 appok / frissitések/.

  9. @totopad: Köszi.

  10. Sziasztok!

    Remélem tudtok segíteni?!

    4S-em van 7.1.2-fut rajta. Ma jelzett a teló, hogy erlérhető az iOS 9. Le OK-tam, nem akarok frissíteni, beállításokban töröltem a frissítést, mely meglepő módon 60 MB körül volt… Viszont! A tárhelyemből hiányzik kb. 1,5 GB! Már újraindítottam, de semmi. Feleségem telefonján is ugyanez a helyzet, szintén 4S, iOS 7.1.2.-vel. Neki is kb.1,5 GB hiányzik…Olyan mintha letöltötte volna (vagy le is töltötte?) a frissítést. Tudtok valami megoldást erre, hogyan nyerhető vissza ez a 1,5 GB? Sajnos csak 8 GB-os a teló, így igen sokat számít. Köszönöm

  11. Valaki tudja hogy a IOS 9.0 verzió után a mail app-ban hogy lehet legyintéssel törölni az emailokat? Mindezt úgy hogy csak elhúzom, és nem akarok utána kijelölni hogy hova helyezze át. Azonnal töröljön!
    Köszi

  12. I6-on hogy fut?Irjátok meg ha valaki fel merte tenni.Főleg a sebesség,akku idő,program kompatibilitás érdekelne.Köszi.Peace:)

  13. Hali
    Sajna én feltettem a 9.0-át s kilőtte a mobilnetet
    Aztán baromira örültem hogy orvosolják az APN profil problémát de nem.
    Úgyhogy. Várom a következő patchet

  14. I6 teljesen jól működik, a sima 9 akadozott. Jogos a taps

  15. @Jadeye: Igen, újraindítottam, hard reset is volt….

  16. @Prisoner: esetleg próbáld meg, hogy újból hagyod, hogy letöltse, majd megállítod, hogy telepítse, és egy újraindítás után törlöd, majd újból újraindítod. azt tartom még elképzelhetőnek, hogy esetleg újból letöltötte közben.

  17. sziasztok, 9.1 beta 2 nálam eddig tök jó, i6. Az üzeneteknél eddig is voltak kontakt fotók, vagy ez most jött be? 🙂

  18. @Jadeye: nem segített, azért köszi!

  19. Sokkal gyorsabb,mint a 9.0!

  20. @Jadeye: Azt hogyan csalom elő?

  21. Sziasztok segítséget szeretnék kérni, múlthéten csütörtökön frissítettem a telefonom Ios 9 re, iTunes on keresztül, viszont ma ugye megjelent a 9.0.1. mikor frissíteném szintén iTunes on keresztül megint letölti az 1,81 GB szoftvert pedig már ugye múlt héten letöltötte, régen is iTunes on keresztül frissítettem és mindig csak a frissítést töltötte le pl 34mb vagy 134mb, ez valami új hogy újra letölti vagy nálam van valami rosszul beállítva Iphone 5s a készülék válaszokat előre is köszönöm! Üdv

  22. @gunar: a Beállítások, Üzenetek alatt.

    @flassy: múlt héten nem tölthette le a 9.0.1-et, mert az csak ma jelent meg – tehát a 9.0.1-et most le kell töltenie. az iTunes mindig a teljes IPSW-t tölti le. a 34MB-os frissítést csak maga a készülék tölti le az OTA-frissítés használatával, a Beállítások / Általános / Szoftverfrissítés menüpont használatakor.

  23. @bigtomi80:

    Kékkel jelenik meg archiválás. Ha egy levelezés több levélből áll, akkor csak egy kuka ikon jelenik meg.

  24. @Jadeye: Ott kerestem én is de nem találom.

  25. Azt hiszem megvárom a 9.2 vagy 3-at.Addigra talán ez is kiforrja magát:)

  26. Jadeye köszönöm a gyors és segítő válaszd, még 1 dolog lenne amit azt hittem ez a frissítés megold de nem!
    kb 3-4 napja az Appstore jelezte hogy vagy egy frissiteni való app, mikor ezt Itunes ban frissitettem, nem tűnt el az App Store ikonnál a piros 1 jel, miután letöröltem az appot akkor is ugyanúgy ott van az piros 1 jel , ha viszont LTE-n vagy Wifin frissitem eltűnik,

    lehet valami rosszul van beállítva?
    Köszönöm a segitésget

    Üdv: Flassy

  27. tehát hiába a legfrisebb app verziot töltöm Itunes bol akkor is feldobja hogy frissitesek

  28. Szerintetek az normális, hogy iPad 3-on ezzel a 9.0.1 frissítéssel eltűnt a főképernyőről, balra lapozással előhozható Spotlight? (9.0 esetén ott volt).

    Viszont a “felülről lehúzható” Spotlight-bug megmaradt nekem. A probléma: amíg lehúzom, minden normális, viszont, ha ugyanilyen, csak ellentétes mozdulattal bezárnám a Spotlight keresést, akkor csak a billentyűzet tűnik el, de nem lép ki. Ehhez a mégse gombra kell kattintani.. (iPad Air-en nincs ez a bug, ott jól működik.)

    Ezt leszámítva egész jónak tűnik, kevésbé szaggatnak az animációk.

  29. @gunar: iPhone 6 és 6 Plus kell hozzá.

    @flassy: ilyen néha előfordul. az iOS 9 megjelenése óta egyébként is vacakol az App Store. majd elmúlik.

    @Vari Gery: ez valami hibának tűnik így elsőre, de nincs előttem iPad. nézd meg, mit szól egy újraindításhoz, hátha az elég neki.

  30. @Jadeye: Ja! Akkor azért. Köszi.

  31. Iphone 5 on ios 9 frissites utan kicsit mintha folyamatosabb lenne mert elozonel azert neha neha megakadt. Es mar kezdett idegesiteni. Volt rajta 9.1is az szebben muzsikal mint a kiadott 9.0. Nem is tudom miert inkabb nem azt adtak ki…Na de mindegy. Lenyeg hogy kicsit jobb lett most az 5-om.

  32. Ios 10 beta mikor jön ki? Tudni mar valamit? iPhone 7 kiszivárgott képeket vagy esetleg megjelenés dátuma?

  33. Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy YouTube-nál még a 8.4.1-es szoftvernél kikapcsoltam a mobiladat engedélyezését mert 2x is leszívta a netem,most pedig sehogy nem tudom visszakapcsolni. Hiába kapcsolom be, menü kilépéskor kikapcsolja magát. YouTube meg írja, h offline módba nem tud kapcsolódni.más alkalmazásnál működik.
    Újratelepítés, újraindítás megvolt.
    i6 9.01

  34. @Jadaye: melyik a jobb? dfu vagy restore modban ujrarakni a telefont?

  35. Sziasztok!
    Egy hatalmas segítséget kérnék tőletek. Iphone 4S 8 GB-os telóm van iOS 7 es rendszerrel. A problémám a következő: sokszor kikapcsol 30-40% töltettséggel, de ha vissza kapcsolom akkor ugyan ezt mutatja. Ez párszor már előfordult és ilyenkor azt a választ kaptam tőlem jobban hozzáértőktől, hogy rendszer probléma, frissítsem le. Nagyon vártam a 9-es rendszert legfőképpen az akku és maga a rendszer mérete miatt, de tanácstalan vagyok, hogy merjem e telepíteni vagy nem. Többen is írtátok, hogy 4s re inkább ne, de megoszlanak a vélemények.. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!

  36. Pontosítok. Soundcloud,speedtest,YouTube,VLC. Ezeknél se marad bekapcsolva a mobiladat.
    Valakinek hasonló problémája?

  37. @siposgabor19: iOS 10 beta 2016 júniusában, megjelenés 2016 szeptemberében. iPhone 7 megjelenés 2016 szeptemberében.

    @molnarp: http://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

    @Zapolap: ez mindegy.

    @noodly: ha 30-40% töltöttségnél kapcsol ki magától, tehát nem 0%-nál, akkor az valószínűsíthetően cellahibás akkura utal. akkucsere meg kell oldja: http://iszervizpont.hu

  38. hálózati beállítások visszaállítása nem oldotta meg, restore lesz.

  39. @Jadeye: Érthető, ezt is mérlegeltem, de utángyártott akkuval nem lesz gondja? Lehet, hogy hülye kérdés, de eredetit lehet e kapni vagy teljesen jó az utángyártott is? iOS 9-et megpróbáljam vagy maradjak majd a 7-en?? Előre is köszönöm a válaszokat!

  40. @noodly: Én 3 hete cseréltem utángyártott aksit 4S-ben! Annyira gyenge volt, már a végén, hogy kb 3 óra Spoty után 40%-ot esett a töltöttség. Most az új aksival 8.4.1 simán kibír egy 8 órás műszakot zenehallgatással, netezéssel úgy, hogy a nap végén 50% fölött van az aksim. Az IOS 9 rontott ezen, ott gyorsabb volt a merülés, ebből a szempontból nekem nem jött be, gyorsaságra viszont nem éreztem különbséget.

  41. @noodly: minden akkumulátor utángyártott – kivéve, ha az Apple hivatalos szervizpartnere cseréli. minden akkumulátorra természetesen garanciát is ad a szervizünk, így ha gond lenne vele, akkor kicserélik a kollégák.

  42. Ezt a jailbreak-et próbálta valaki? Vajon működik valakinek?

    [link törölve.]

  43. @Jadeye: Okés, rendben, köszi, akkor várunk még… 🙂

  44. Én 9.0.1-et gyorsabbnak érzem iPhone 6 Pluson
    Az animációk simábbak…

  45. A biztonsági hibát javították 9.0.1 ben?

  46. @AppleFan: mondjuk próbáld ki? de nézzük, kiket érint eleve. csak azokat, akik:
    – 4 számjegyes jelkódot használnak;
    – engedélyezve van nekik a Siri lezárt képernyőn.

    számtalan alkalommal írtunk már arról, miért felesleges itthon engedélyezve hagyni Sirit a lezárt képernyőn. Touch ID-s eszközön meg érdemes hosszabb, alfanumerikus jelkódot használni. és már ki is van védve a dolog. a 9.1 beta verziója esetén ez nem megy már eleve. nekem nem sikerült reprodukálni 9.0.1 esetén, de ez nem jelent semmit.

  47. De meg igy is barki Iphone-jat fel lehet nyitni a SIRI hasznalataval 🙁

  48. @Szauron: nem. csak azokét, akiknek engedélyezve van lezárt képernyőn a Siri elérése. egyetlen opció átkattintása megakadályozza ezt. ezen felül nem nyitod fel a telefont, csak bizonyos adatokhoz tudsz illetéktelenül hozzáférni. ne keverjük a dolgokat.

  49. @makimano: csinálj egy restore-t.

  50. Gördülékenyebb lett!! 😉
    Amúgy a frissitést hol lehet úgy beállítani hogy időre csinálja?

  51. @pinterattila: a frissítés nem időzíthető – ellenben amikor letöltődött, akkor elhalaszthatod a telepítést.

  52. Sziasztok!
    Remélem tud vki segiteni! Helyzet a kovetkező ipadra ios9 telepitese utan lefagy a tablett! “Csusztassa el a kijelzőt a frissítéshez” és tovabb semmire se reagál!
    Segitsegre lenne szükségem! Koszönöm előre is!
    Szép estét Lali!

  53. Sziasztok! Hogyan kell beállítani, hogy a készüléken használt nyelvhez (angol) képest más nyelven (magyarul) írja ki a lezárt képernyőn a dátumnál a napot?

    Köszönöm!

  54. Köszi a gyors választ, Jadeye!

  55. Sziasztok! Érdekes hibát találtam! A legutóbbi Facebook app frissítés után (legalábbis így gondolom), nagyon gyorsan merült az i6-os. Az alkalmazások frissítése a háttérben engedélyezve volt, de a Facebooknak nem! Viszont ha megnéztem az akku menüben a fogyasztást, ott 11 perc képernyő és 8,5 óra (!!!) háttér volt az elmúlt 24 órára! Ha teljesen kikapcsolom az alkalmazásfrissítés a háttérben pontot, akkor nem fickándozik tovább a FB. Valaki tapasztalt hasonlót? Ja, ez a 9-esben kezdett gyanús lenni, de a 9.0.1-ben lett feltárva.

  56. Köszi a gyors választ! A mellékelt cikket olvastam korábban! Ok, a Facebook app rossz, ezt tudom. De hogy kerülheti ki az iOS korlátozását? És miért hat máshogy a FB appra, ha globálisan korlátozom a háttérműveleteket, mintha csak a FB-ra? Ez utóbbi semmilyen hatással nincs rá!
    Másnál, akinél nagyon merül az akku, nem lehet, hogy ez az oka? Nekem iOS bugnak tűnik… Habár egyik ismerősömnél sem jelentkezik…

  57. @Vari Gery:
    Ugy nez ki itt ios9 ota uj szisztema van, a billentyuzet eltuntetes utan csak egy gyors klikk valahova a kepernyore es eltunik a kereses, nem kell becelozni a megsem feliratot. Megszokhato. (Szinten ipad3)

  58. Melyik idióta öttlete volt, h az ipaden (air2) a fényerő csúszka kinetik scrollos legyen, vagy hasonló, h bsznk meg!
    Csúszkál össze_vissza a picsába, képtelenség pontosan beállítani…vagyis be lehet, de a szomnak sincs kedve vele játszani, főleg úgy, h eddig csak egy érintés volt.
    Kurva anyját ennek a tetű gárdának!!!!

  59. Sziasztok! Nem tudom ez minek a hibája lehet, de ma vettem észre ios 9 en hogy ha bezárok minden alkalmazást és újraindítom a telefont akkor indítás után minden program (még azok is amiket kb 1 hónapja használtam és már többször kiléptem belőle) újra fut a háttérben. Ismételt bezárás után home+power restart után is újra nyitva minden, összesen 39 (!) alkalmazás. Frissítettem most 9.0.1 re és ugyanúgy fennál a probléma. 8.3 ról álltam át 9 re iTunesban restore frissítéssel majd visszatöltés biztonsági mentésből. Jailbreaket kb ios 6 óta nem csináltam. Másnál is van ilyen hiba?
    6plus

  60. @Jadeye: Köszönöm a gyors választ! Gondoltam hogy ezt a cikket fogod belinkelni 🙂 . Mivel ios 8 ról 9 re nem frissítéssel hanem visszaállítás és frissítéssel frissítettem azután ment a visszatöltés mentésből, számomra már csak a restore beállítás új eszközként opció maradt?

  61. Sziasztok!
    Lehet pont nekem szerencsém van,végig jártam a letrat 4,4s,5,5s és most 6 van kezdtem az ios 6.0-tol a mai 9.0.1 ig de nekem meg ilyen jól ilyen tisztán soha nem futott iPhone az aksi reggel 7-20 óráig 71%-ig ment le kb 20-25,5-10perces hívások,kezel folyamatosan 2 külön e-mailt,jofogast stbi.(autó szervizben pörögve).ja és azt tudni kell hogy parhuzamban használok egy Sony z3 at is a legújabb 5.1.1 es lollipopal,ami szerintem a leg jobb droid illesztés.De az iPhone az iPhone az is volt és az is lesz!!
    És az a majom aki egy ilyen minőségű telefont mint az iPhone 6 divat telefonnal tart őket csak sajnálni tudom mert max csak a Média Markban fognak a kezükben ilyen telefon és az ingyen előfizetéses műanyag Samsung szarukat nyomkodjak és istenítik ahogy 2 percig forog a kör amíg betölt egy index oldalt.
    Szóval nekem világ bajnok az i6 az ios 9.0.1 el.Csak így tovább Apple fejlesztők.

  62. @Vari Gery: nálam iPad3-on balra húzható spotlight, slide over nem is volt a 9.0-án, lefrissítettem, most sincs. Viszont sokkal gördülékenyebb a rendszer.
    A hiányzó újdonságokat hogyan tudom előhozni? Restore és újként beállítom? Ilyenkor a mentést visszatehetem?

  63. Sziasztok!

    2 napja szórakozok az Iphone 5S-el, ugyanis amióta frissítettem IOS 9.0.1-re az internetről ledob.
    Valaki tud erre megoldást?
    Előre is köszönöm segítséget!

  64. @Jadeye:

    Nem nyomtam meg hosszan a mikrofon gombot. Ha újraindítom a telefont, akkor jól működik pár óráig. Azóta van ez a jelenség mióta frissítettem.

  65. Nyomtam egy iTunes restore-t az iPaden, új készülékként beállítva, változás nincs.
    iPad 3,3 wifi+cellular
    Több helyen olvastam, hogy megy a slide over, balra lapozás spotlight, PIP. Nálam így sem.
    Nem mintha volna jelentősége, de most már egyre jobban érdekelne, hogy hogy is van ez.
    Amúgy csak a 9.0 ment fel, a 9.01-et nem lehet letölteni.

  66. @Jadeye: Nálam is ugyanez a jelenség. Én nem indítom újra, csak kilövöm az alkalmazást, utána megint jó egy darabig.
    Más: Miért van az, hogy ha a spotlight-ban/-ból szeretnék kontaktot előhívni, nem dobja fel találatként? Pedig ott van, kontakt keresőjében megtalálja. Lehet geccsolni, ha valakit fel akarok hívni.

  67. @Istvan Raska: Akkor meg is válaszolom magamnak. A megoldás: a Mail/Kontaktok/Naptár menüpontban a Kontaktoknál ki kell kapcsolni a “Mailben talált kontaktok” kapcsolót.

  68. Hali
    6S link nincs? 🙂

  69. Nekem i5ön frissítés óta laggol mikor megnyomom a home gombot hogy feléledjen a teló.És a bejövő hívást mikor fogadom akkor felvétel után még rezeg egy hosszút a telefin.Ezek miért vannak?Volt már restore is.ios 9.0.1.

  70. @bigdadylacika: de, betettem a cikkbe.

    @dcsatlos: restore után visszaállítottad az adatokat backupból? ha igen, meg kéne próbálni anélkül.

  71. Sziasztok!

    Előre is bocsánat, ha már feltették ezt a kérdést! DE érdekelne, hogy ha több alkalmazás fut a háttérben, és dupla kattintással előhozom a multitaskingot, elkezdem bezárni az appokat, akkor a végén amikor az utolsó alkalmazáshoz érek, a kezdőképernyő “beugrik” az utolsó, bezárandó app elé. Másnál is előfordul ez a hiba (vagy csak szerintem hiba), vagy én vagyok ilyen kivételes helyzetben? (i5S)

    Köszi előre is a válaszokat!

    Üdv. Joker

  72. Nem állítottam vissza semmit,új készülék ként állítottam be.

  73. @Jadeye: Nekem eddig ez eszembe se jutott.Viszont így se működik.

  74. @Lena Larionova: a linkelt cikkben leírtakat is végigzongoráztad?

  75. @Jadeye: Csináltam egy restore-t és “lekopogom” működik. 🙂

  76. Sziasztok! Egy olyan dolgot vettem észre ebbe a frissítésbe ami nekem nagyon bosszantja a csőrömet, még pedig ha belépek egy játékba, vagy videót nézek és ott leveszem a hangerőt, akkor a telefon hangereje is ugyan így beállítódik. Eddigi IOS-ekben sőtt a sima 9.0-ban sem tapasztaltam, ez vajon hiba? Esetleg másnál is előfordul? egyébként 5S-em van.

  77. Én azt vettem észre, hogy ha teljes képernyőn nézek egy videót, akkor a szolgáltató, térerő, óra, akku, szóval a felső információs sáv nem tűnik el, végig látszik a videó lejátszása alatt. Nem tudom, hogy ez egy “újítás”, vagy bug?!

  78. Sziasztok,
    Olyan gondom van, hogy az aksim 40%-on volt, csináltam 15 képet és leesett 25%-ra. Ez normális??? Tavaly nyáron cseréltettem aksit, lehet már ennyit gyengült?
    A hívásoknál nekem is rezeg egy hosszat mikor létre jön a hívás, de ez már jobb mint volt előtte.
    Ha van ötletetek azt szívesen fogadom. Köszöntöm szépen!

  79. @Joker: Ezt én is észre vettem már, de nem mindig jelentkezik szóval szerintem bug lehet.

  80. Ja azt elfelejtettem leírni az előző hozzászólásomnál, hogy amikor leesett 25%-ra a fotózás után feltettem töltöre és egyből 31%-ot mutatott a telefon. Abban a pillanatban ahogy a töltöre tettem.

  81. Szia Jadeye! Normális, hogy ios 9 óta annyira lassú a letöltés az App Store-ból, hogy 100 Mb is egy órába telik? Az én hatosomon és a párom 5S-én is ugyanaz a jelenség. Már volt minden próbálkozás, teljes visszaállítás új iPhone-ként, másik wi-fi, de sajnos semmi.

  82. @pilgrim: sajnos ez a helyzet, de ez nem csak iOS 9-et futtató készüléken van így, hanem még akár 8.4.1-en is. valami az Apple szervereinek elérésében vacakol, de majd javítják. érdemes megpróbálni addig iTunes-szal.

  83. Köszönöm 🙂 sejtettem, hogy valami ilyen gond lehet. Sajnos iTunes-bán sem jobb a helyzet. A szerdai El Capitan megjelenésig majd biztosan megoldják:)

  84. erdekes. penteken tettem ujra a telot, 77 alkalmazas. van egypar game is kozte.. de nem tapasztaltam lassusagot a letoltesben. erdekes.

  85. Gagyi lett az Apple. Minden ieszkoz rossz egy ev mulva. Gombok nem mukodnek, eldobalja a tererot, stb. Most meg mar a szoftverezettsege is kritikan aluli lett. Ugy kene kirugni az egesz meleg gardan onnan, hogy a labuk ne erje a foldet, es felvenni egy tech csapatot. De hogy ne offtopic legyek, 1 napot birt az ios9 az eszkozeimen. Hemzsegtek a hibaktol, az 5s szo szerint hasznalhatatlan lett. Es nem, nem irok az apple-nek, nyilvan pontosan tudjak, hogy egy rakas szar amit kiadtak.

  86. @Ugyankerem: iPhone 5s-en semmi gondom nincs vele. minden gomb működik, nem dobálja el a térerőt sem. (a homofób kirohanásod semmit nem fog ezen javítani. persze tudom, kell valami bűnbak, akiken le lehet vezetni a frusztrációt. de ez nem oldja meg a problémádat.)

  87. @Ugyankerem:

    Figyi, én vagyok az egyik legbunkóbb kritikusa az Apple-nek, de 5s-en tényleg nem vettem észre hibát. A hívás bug is megszűnt, bár a rezgés egy nagyon picit még tolja tovább, de az egyrészt semmi, másrészt készítettem egyedi rezgést nagyon rövidet, így azzal jó!

    A dühödet egyébként megértem, tudnék még kritikát írni, de ide nem szabad, mert letámadnak, hogy Androidos fizetett emberként fikázni járok ide!

  88. Nekem minden nap letörli az email mellékleteket. Minden nap újra le kell töltenem. Ez hiba, vagy normális szerintetek?

  89. Jadeye, Trakken, oké én elfogadom, hogy nektek nincs semmi bajotok az 5s-el. De ti is fogadjátok el, hogy nekem meg van, és nem csak azzal. Itthon van 6 iPhone, igaz nem a legujabbak. Ebből 5 szar, egy még mükszik, de az még garis. Kiváncsi leszek 4 hónap múlva. Az iOS9 meg használhatatlanná tette a telefont, szinte minden hívást eldobott. Vodafonos hálózaton. Én elhiszem, hogy másnak nem, de nekem igen. Én nem akarlak meggyőzni, hogy szar a telefonod, te se akarj meggyőzni, hogy béna vagyok. Nem vagyok, szarul működött. De visszatettem a nyolcast, és azóta imába foglalom a hívások “túlcsöngését” mert minden más működik. Ugyeugye nem becsültük meg a kis hibát. Kaptunk egy vájling szart helyette. És nem vagyok homofób, de a homokosok ne menjenek autószerelőnek, meg tech gurunak. Nem oda valók. Szar munkát fognak végezni. Menjenek divattervezőnek, meg lila-ikon tervezőnek. Van erre az elméletemre bizonyítékom is: Apple.

  90. És azt hiszitek túloztam a számokkal, de nem. 6 iPhone van itthon, a gyerekek örökölték a 3GS-eket, párom, nagyfiam, lányom. Mindenkinek az van, mert szeretjük őket. De mind szar. Elhiszem, hogy fáj hallani, de mindnek van hibája. Egyedül az enyém garis, az még müxik. Majd ha 14 hónapos lesz, annak is kiesik az egyik gombja. Nem baj veszünk újat 400K HUF-ért, mi az nekünk.

  91. Ha a spotlight-ban szeretnék kontaktot keresni miért nem dobja fel találatként? Ha a kontakt keresőben keresem, akkor megtalálja. A spotlight-keresőben kikapcsoltam minden alkalmazást. (iPone 6, iOS9.01). A Mail, Kontaktok,Naptárnál ha kikapcsolom a Mailben található kontaktokat, akkor sincs találat.

  92. @Leo: Úgy tűnik sikerült megoldanom a problémát:
    – beéllítások – általános- spotlight-keresés: minden kikapcsolva, kivéve a kontaktok,
    – Home+kikapcs gombbal újra indítás
    – egy új kontakt felvitele
    – ezután már rendesen megtalálja a kontaktokat.
    Még egyszer újraindítottam, és utána a spotlight-keresésben visszaállítottam amire szükségem volt.

  93. Sziasztok!

    Tapasztalt már valaki olyat, hogy i6 bejövő hívás, vagy üzenet, vagy Viber üzenet esetén jelzés van, de hang nincs?
    Ez random fordul elő, és érdekes módon, ha átmegyek a Hang beállításokba, ott sincs hang..restart után jó..
    Kb. 1hetes garis új iPhone 6 16GB ios 9.0.1

    Segítségeteket Köszönöm!

  94. Sziasztok,

    A frissítés óta random azt csinálja az egy hetes i6,hogy bejövő hívás/üzenet esetén nem jelez hangal,csak rezeg…
    Némitás nin bekapcsolva,hangerő van rajta,Ne zavarjanak kikapcsolva.
    Ha a beállításokban csengőhangot váltok,azt sem játsza le…

    Ötlet?

    Köszönöm!

  95. Restart után ok egy darabig…

  96. 9.0.2-vel idáig ok…te már feltetted?

  97. @opetrovics: Fel, de ugyanaz. Néha kimarad a jelzés. Nemcsak a hang hanem a rezgés is kimarad ha le van némítva. Ja és amióta feltettem azóta a spotlight keresésben nincsenek benne a kontaktjaim.

  98. Teljes vissza állítást csináltál már? Esetleg új iPhonként beállítani?

  99. Ma akarok teljes visszaállítást csinálni. Nagyon laggol a teló. (4S)
    Iszonyat lassú a billentyűzet is.
    Ma volt olyan hogy lapoztam a fotók között és beakadt,szaggatott. Sajna már nem lehet vissza rakni a 8-as rendszert. A 7-es volt a legjobb eddig.

  100. @Ugyankerem:

    Én teljes mértékben megértelek, nem kell meggyőznöd!:) Az iOS a legbizonytalanabb oprendszer. Nem azért, mert annak szánták, hanem azért, mert annyira versenyezni akarnak és verni a mellüket, hogy a kapkodásokkal folyamatosan mellé nyúlnak és foltozgathatják. Az iPhone-t vásárlók nem arra vágynak, hogy hetente javítást várjanak, majd éljenezzenek, hogy megint jött egy, ami kijavította a kritikus hibát, ezzel okozott kettő másikat, hanem használni akarják. iOS 7.1.2 a 7.0 megjelenését követően kb. fél évvel érkezett meg, ott volt fél éved használni frissítésre való figyelmeztetés zaklatása nélkül használni!

    Azzal meg egyetértek, hogy aki műkörmösnek születik férfiként, az ne akarjon más lenni! Oké, hogy egy felfuttatott céget kapott meg, de az nem az Ő eredménye! Az eladási növekedés sem, hanem befutott Kína, ahol sokszorozni tudják az eladásaikat, mert valljuk be, a kínaik nincsenek kevesen!:)

    Ne mérgelődj, nagyon remélem a 9.1-gyel megoldódik a problémád és Te is befejezed a frissítéseket!:)

  101. Basszus, már elkezdtétek törölgetni a hozzászólásaimat? Francba, regisztrálhatok újat, ahol még a megjelenését sem korlátoztátok le! Csinálok 20-at, aztán majd belépegetek azokkal, nekem tök mindegy.

    Undorító, hogy a kritikák nem jelenhetnek meg, pedig sokat visszavettem a stílusomból. Fogok írni az Apple-nek egy email-t, hogy mennyire lejáratjátok, hogy cenzúrázzátok a telefonjukat vásárlók véleményeit! Most már elegem van, mennyire merev, kocka, együgyüek tudtok lenni. Rugalmasan kell élni emberek, nem ilyen fapofa módjára!

  102. @Trakken: a hozzászólásod elküldésével lemondtál az afelett való rendelkezési jogodról. ha ezt képtelen vagy elfogadni, akkor ne szólj hozzá. ennyi. ha szerinted Tim Cook szexuális irányultsága itt téma, akkor törölni is fogjuk az összes hozzászólásodat. de tessék, vissza lett állítva az említett hozzászólásod, hogy büszkélkedhess vele. ha bárki szexuális irányulságán akarsz pörögni, arra megvannak a megfelelő oldalak. ez itt nem az.

    a folyamatos fenyegetőzésed is már nagyon unalmas. meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket veled szemben, ha nem vagy képes betartani a moderációs elveinkben foglaltakat. a hozzászólásokat ennél a cikknél miattad lezártuk.


Add a Comment