fbpx Skip to content

Minden jailbreak megjelenése előtt felbukkannak olyan kamu oldalak, amik azt állítják, hogy új jailbreakről kínálnak bennfentes információkat, vagy onnan már le is tölthető a még meg sem jelent szoftver. Ezért külön cikkben összegyűjtöttük, melyek a hivatalos oldalak.

Emellett itt a Szifon.com-on is többször leírtuk már a hivatalos oldalakat, így például a Gyakran Ismételt Kérdések cikkben is, mégis rendszeresek az olyan hozzászólások, amelyek nemhivatalos oldalakra mutató linkeket tartalmaznak vagy onnan idéznek, és ahol ráadásul megbízhatatlan, vagy egyenesen valótlan tartalom található.

A csapatok hivatalos oldalai a következőek:

Az egyes fejlesztők twitter fiókjai is megtalálhatóak az iPhone Dev Team oldalán. Minden más esetben csak lopják az adott szoftver vagy csapat nevét, és a megbízhatatlan tartalom mellett csak kattintásokat, és azzal reklámbevételt generálnak maguknak, vagy eladják az amúgy ingyenes szoftvereket egy saját grafikus felület mögé bújtatva.

Ha a hivatalos oldalakon kívülről érkezik bármi információ, például pontos megjelenési idő, vagy bármi más, “breaking” típusú hír, esetleg letölthető alkalmazás, azt minden esetben ajánlott figyelmen kívül hagyni. Aki ilyen kamu oldalakról tölt le alkalmazást, az a saját gépe vagy adatai biztonságát veszélyezteti.

Legutóbbi frissítés: 2020.05.24.

Olvasd el a hozzászólásokat is

62 Comments

  1. vajon mi történt az http://evasi0n.com/ -al? vagy csak nekem nem tölt be

  2. @Patrik: Gondolom többen próbálják… 🙂

  3. @Patrik: Megy az frankon vazze

  4. Megy hat 68%. 🙂 türelmetlen vagyok. Amúgy jó ez a kep a cikkben, olyan álomszerű. Jó is lenne ha csak ennyivel lenne nagyobb az 5ös. 🙂

  5. Ehhez minek kellett kulon cikk? Ha plusz 2 szazalekot ugrik a progress bar akkor ujabb cikk lesz? Keves a reklambevetel?

  6. @higher: azért, mert nem telik el olyan nap, hogy valaki ne linkelne valami kamu oldalról valami marhaságot. a kép egy illusztráció, ami mindössze a legfrissebb jailbreakes eszköz oldaláról származik — amit egyébként szintén lemásoltak, és a kamu verzióján már le is tölthető egy windowsos alkalmazás, ami persze nem jailbreak. hát ezért.

    de maga a cikk is ezzel kezdődik, ha nem tűnt volna fel:

    Minden jailbreak megjelenése előtt felbukkannak olyan kamu oldalak, amik azt állítják, hogy új jailbreakről kínálnak bennfentes információkat, vagy onnan már le is tölthető a még meg sem jelent szoftver. Ezért külön cikkben összegyűjtöttük, melyek a hivatalos oldalak.

    a reklámbevételt érintő megjegyzésedet nem értem. ez egy ingyenes cikk egy ingyenes oldalon, és a cikk semmit nem reklámoz.

  7. 75% 🙂

  8. Hello látta valaki pod2g egy képet tett fel ahol időpontok vannak Budapest 7pm utána jarnatok

  9. @vetzl: és hová tett fel képet? mert twitterre biztosan nem.

  10. En a Facebook láttam ha igaz

  11. El tudom küldeni a képet valahova csak a szöveg nincsen rajta

  12. Ki próbáltam hogy be írtam a keresőbe pod2g es dobott ki es szerintem ő csinálja mert ugyan azokat látom itt is mint twitteren

  13. @Patrik, @vetzl: a hivatalos oldalak a fentiek. és mivel twitteren semmi ilyet nem tett közzé, így szerintem nem kérdés. pontos kiadási dátum és idő nincs, ha lenne, az kint lenne a hivatalos oldalon, ahol semmi ilyesmi nincs.

  14. Ezért mondtam hogy nézzetek meg mert angolul nem tudok es nem tudtam be másolni a szöveget a forditoba

  15. @vetzl: csak azt a képet tudtam megnézni, amit @Patrik linkelt, de az csak maga a kép, semmi szövegkörnyezet, vagy egyéb. ugyanakkor ahogy írtam, a hivatalos oldalakon semmi ilyen nincs, innentől meg teljesen mindegy egyébként. de ehhez nem kell tudni angolul. 😉

  16. 80% 🙂

  17. Jadeye ha van Facen akkor keres ra pod2g re de onnan is az új oldalt lehet elérni ahol 80% van úgy hogy szerintem az is az oldala nem csak a Twitter

  18. @vetzl: bárhol be lehet írni linknek bármit, ez csak akkor jelent valamit, ha a hivatalos oldal linkel a facebookra. ha csak a facebook a hivatalosra, de ez visszafelé nincs így, akkor felejtős.

    az oldal infójában ráadásul ők maguk írják le, hogy ez NEM hivatalos oldal, nem pod2g menedzseli, és semmi köze sincs hozzá:

    this page isnt managed by pod2g and it doesnt belong to him

    tehát ez is csak egy kamu oldal, és az ott közzétett információkat is ennyire érdemes komolyan venni. a hivatalos oldalak a fenti cikkben lévők. ennyi.

  19. Jó csak erdekessegnek írtam

  20. @Jadeye: @vetzl: itt van megtaláltam ez volt a kép alá irva : Most Jailbreaks like Limera1n, Absinthe were released at the same time. This is the estimated time for Evasi0n Jailbreak;)
    -US de amúgy itt az oldal ahol ezt találtam 🙂 : [link kiszedve.]

  21. 85% 🙂

  22. Nem lesz ez kinn ma max holnap hajnalban

  23. @Ragadoz0: MuscleNerd a Superbowlról beszélt, ami ugye itteni idő szerint 0:30 kor kezdődik, ami náluk 18:30 😀

  24. Elvileg 19:00 kor fog jonni de ki tudja

  25. A mai megjelenés szerintem sztornó! 🙁

    A számokat követve naponta 5% adódik a képhez vagy is holnap (hétfőn) 90% lesz majd kedden 95% és szerdán adják ki. Persze ez csak egyszerű matek úgyhogy annyira biztos mint a mai!

  26. evad3rs @evad3rs Final count down toward tomorrow’s release has begun!
    12:20 AM – 04 Feb 13

  27. Ma este 6-kor kinn van

  28. @Ragadoz0: nincs pontos kiadási időpont: “Nem változtattunk meg semmiféle kiadási dátumot. Elég buta dolog elrejtett tippeket keresni már a legelső naptól kezdve… mikor még mi magunk sem tudjuk, mikor is lesz pontosan kész.”

  29. ugyanakkor ennek meg most kissé ellentmond pod2g pár friss tweetje:

    “Már csak néhány órát kell várnotok az #evasi0n megjelenéséig!”

    – “Óriási lenne, ha most megjelenne!”
    – “Nem fog… @saurik és @planetbeing még alszanak. Nélkülük elég nagy hiba lenne kiadni.”

    “Akkor fog megjelenni, ha a folyamatjelző a 100%-hoz ér. Abból ki lehet találni.”

  30. 97% 🙂

  31. @Jadeye: Ha megis kinn lesz 6-kor iszunk egy Jim Beam colat ? Sort ruhellem … 😀

  32. @Ragadoz0: jó, hát egyre valószínűbb, de ameddig pod2g nem írta, hogy a folyamatjelző alapján kitalálható, azért nem volt biztos infó, ahogyan a február 3-át is megjósló, több különböző cikk sem. 😉

  33. 99% 😛

  34. 99% 🙂 🙂

  35. @Ragadoz0: mivel a cydiablog nem hivatalos oldal, így az alapján semmit. 😉

  36. @Jadeye: Azert latom te is mint nagykiraly , es az oldal istene , elkeztel hebegni-habogni hatha megis igazam lesz . Igaz gore ? 😀

  37. @Jadeye: Legalább az italt fogadd már el! 🙂

  38. @Ragadoz0: én nem vagyok sem nagykirály, sem az oldal istene, de azt beláthatod, hogy ameddig hivatalosan nem erősítik meg a fejlesztők az atombiztos híreket, minthogy tegnap jelenik meg, meg hogy tegnap este 7-kor, aztán meg hogy hajnali fél 4-kor, amik szintén atombiztosak, és hasonló timanddate oldalas visszaszámlálósak voltak, addig nem lehet bízni benne.

    mivel időközben planetbeing és pod2g (illetve közben azóta musclenerd) is tett közzé a ma esti megjelenésről információt, így már van alapja a dolognak. addig viszont csak egy konkrét bizonyíték nélküli pletyka volt, és amint látod, a tegnapra hirdetett atombiztos megjelenés sem jött be. ma viszont a fejlesztők nyilatkozatai alapján már más a helyzet. abban meg nincs semmi hebegés-habogás, ha a megbízható források teszik közzé, hogy mi a helyzet.

  39. @hSn0wQ: Nem is tudtam hogy vedel a csavo 😀

  40. Kinn van 😀

  41. @Jadeye: Johet a cikk a jb-rol tesokam 😀

  42. 100%

  43. @Ragadoz0: azt hol látod? nekem 100%-ot ír, de a linkek nem aktívak… :S

  44. Túl is terhelték 🙂

  45. @szlaszlo: Akkor nezd meg jobban battya 😀

  46. @Ragadoz0: már aktívak, csak túlterheltek a szerverek… 🙁

  47. @Jadeye: Mit iszunk gooooreee ??? 😀

  48. @szlaszlo: Kerdesed nem a tulterhesre vonatkozott tesoka 😀

  49. Mirrors-ról le is jött. jippiiii 🙂

  50. @Ragadoz0: ezért kezdtem így, hogy MÁR AKTÍVAK… 😉

  51. @fabi83: Fol is raktad vazz ?

  52. @Ragadoz0: Nekem most csinálja…

  53. iPad3 6.1 Jailbreak-elve. ZSÍR 🙂

  54. @szlaszlo: Kiiiraly 😀

  55. @Ragadoz0: i4S iOS 6.1 jailbreak DONE… 😛

  56. Cydia működik. Az újraindítás is 🙂

  57. @fabi83: Nálam is, és OTA-s frissítéssel lett 6.1 a készüléken…

  58. 6.1.2/ I5 Jailbreak!!!

  59. Szia Jadeye ! Tudhato valami ,hogy meg jelent mar a 8.1.3 ra a jb-k?


Add a Comment