fbpx Skip to content

Az Apple Watch péntek óta rendelhető elő, illetve próbálható fel az egyes Apple Store-okban. Admin és Jadeye kollégák ki is mentek Londonba, hogy első kézből számolhassanak be az óráról. A beszámolókat itt és itt tudjátok elolvasni.

apple_watch_sport

Én végül egy Sport változatot rendeltem, de sajnos azt is csak nagyon hosszú kiszállítási idővel sikerült. Nekem a világosabb Sport változat tetszett, de ahhoz nem lehetett fekete sport szíjat választani, ezért úgy gondoltam, vásárolok pluszban egy fekete szíjat, ami a leírás szerint két méretet fog tartalmazni, és majd jól elcserélem, vagy eladom a nem jó méretűt, de sajnos ez nem lesz lehetséges. Hogy miért?

Az Apple Watch Sporthoz, illetve a külön kapható sport szíjhoz is azt írja az Apple, hogy a csomagban két szíj jár, egy S/M és egy M/L méretben. Csak azt eddig nem tudtuk, hogy ez bizony nem két teljes szíjat jelent (ami ugye összesen négy darab alkatrész lenne), hanem csak hármat.

Külföldön már létre is jött egy oldal, ahol el lehet majd csereberélni a túl kicsi, vagy épp túl nagy szíjakat. Ez a kezdeményezés szerintem nagyon jó, de jelen állapot szerint nem fog úgy működni, ahogyan azt eredetileg szeretnék.

 

bandswapper

A Macrumors információ szerint csak egy bujtatós részt fog tartalmazni a sport változat és két eltérő hosszúságú lyukacsos részt, ami ugye ellehetetleníti, hogy teljes szíjakat lehessen eladni. Így aki azon gondolkozott, hogy majd valakivel felesben vásárol plusz sport szíjat és így féláron jut hozzá, az sajnos ezt elfelejtheti.

sportband

Ezeket az információkat az Apple nem erősítette meg, és a Store-ba sem tették ki még a (majd) külön megvásárolható szíjakat, így még bármi lehet. Mindenesetre a fenti kép eléggé az bizonyítja, hogy valós a dolog, de legkésőbb április 24-én úgyis kiderül minden.

Aki viszont nem Apple szíjat szeretne az itt elolvashatja, hogy milyen más lehetőségek vannak saját szíj használatára.

Te előrendelted valamenyik modellt? Ha igen, melyiket?

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. ez komoly ?! utolsó 10 postból 5 az óráról szól…

  2. Az Apple megelőzte a "magyaros" megoldásokat 😉

  3. Hát a bujtatós rész is különböző méretben lenne jó mert akkor egy nagyobb kézen már kényelmetlenül oldalra kerülhet a bújtató. Ez nem lenne jó ötlet.

  4. Hogy nem unjátok már ezt az óramizériát… Mert én néhány jó érzésű embertársammal külön hangot adtunk már ennek, hogy már kezd gusztustalanná válni ez a végetlen baromság…és tényleg ezt még beveszi valaki????

  5. Elég hiányossága van a IOS nak, foglalkozna inkább azzal a fórum …

  6. @diario: ha nem vagy elégedett az oldalon megjelenő cikkek tartalmával, akkor előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy vendég bloggerként olyan cikket küldj be, ami szerinted másokat is érdekel.

    @ilija: “Hogy nem unjátok már ezt az óramizériát”
    ugyanazt tudom tanácsolni, mint a fentebbi sorokban. amikor meg az új iPhone jelent meg, akkor meg nyilván arról volt szó napokig.

    @ilija: milyen fórum?

    a hibákat jelezheted egyenesen az Apple-nek, akkor pont azokhoz jut el a visszajelzésed, akik ki is tudják az általad tapasztalt hibákat javítani: http://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

  7. és biztosan lesz annyira űgyes az Apple, hogy a bujtatós rész fog hamarabb szétmálni. gumi gyártásban világelső. lásd a fűlesekgumi részei.

  8. Teljes mértékben igazuk van ezeknek az embereknek! Mintha egy szörnyű agymosást csinálnátok ezen az oldalon!

  9. @steve195614: neked is csak ezt tudom mondani: ha nem vagy elégedett az oldalon megjelenő cikkek tartalmával, akkor előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy vendég bloggerként olyan cikket küldj be, ami szerinted másokat is érdekel.

    amikor meg az új iPhone jelent meg, akkor meg arról volt napokig szó. vagy az is agymosás volt?

  10. @Jadeye: az nem volt agymosás, de ez maaaaaaaaar az holnap azt fogjátok majd kérdezni hogy mit szolunk csat reszehez szerintünk jól nez ki,

  11. @steve195614: az miért nem volt agymosás? ott is napokig az új termék volt a középpontban, mint most a Watch. sőt, amikor megjelent az iOS 8, akkor meg arról szóltak a cikkek. pont ugyanez.

  12. szerintem ennyi cikket még nem kapott egyetlen termék sem. meg merném számolni az iphone 6 al kapcsolodo cikkeket… persze jó hogy foglalkoztok vele, de ez már ugy tunik mindha mindenaron beszélni akarnátok róla hátha minnél tobb embernek megtetszik. de sajnos nem fog, mert annyiba kerul amennyibe… cikket sajnos se idom se tehetségem nincs írni, de ellenben szeretek szórakozni járni egy oldalra, érdekes dolgokat olvasni stb. te felmennél olyan autós sitera ahol már 27 szer szedték volna szet a vadonatúj audi a6 ost ?! tuti nem mert megunnad. nem kritizalom az oldalt, nagyon jo és koszi hogy mukodtok csak véleményt alkotok 🙂 jaj es kozbe mégegy watch cikk 🙂

  13. Azért kérlek szépen , mert a telefon hasznos dolog ez az óra pedig 1 Semmi! Milliókért 2évre kb. Haszontalan és ti minden áron be alarjátok bizonyitani,pszihologilailag meggyőzni ,hogy ez nekünk kell és nem tudunk nélküle élni! Csak ennnyi!

  14. @steve195614: te miről beszélsz mégis? senki nem mondta, hogy az arany változatot kell megvenni… a legolcsóbb verzió meg 349 dollár, olcsóbb, mint az iPhone. senki nem akar semmiről meggyőzni. nem tetszik? nem veszed meg. ennyi. nem értem a problémát.

  15. @steve195614 légy egy kicsit megértőbb, nekik ezt el kell adniuk. Ő ezt nem írhatja le de en igen. Ne bántsd őket ezért, ez a munkájuk.
    Mindig az aktuális termeket promózzák. Soha ne feledd el, hogy mint minden oldal mögött, e mögött is egy áruház áll. A srácok abból kapjak a fizujukat, hogy mi órát veszünk mondjuk pl náluk, mert kedveljük azt, hogy segítenek ha gondod van, vagy Infóval látnak el.
    Most ez éppen erről a gagyi óráról, és ez nem érdekel többünket, de gondolom van akit igen és majd mikor olyanról lesz ismét szó ami érdekel, annak örülsz te magad is. Nemde? Lassan elmúlik türelem!

  16. @Canadabanda: nem kell nekünk eladnunk semmit, ezt én is leírhatom. nem tudom, ezt honnan szedted. nem áll mögöttünk semmiféle áruház, pláne nem az Apple. tőlünk nem tudsz órát venni, azt az Apple-től tudod, akivel mi semmiféle kapcsolatban nem állunk. kérlek, mutasd be az állításaidat igazoló dokumentumokat, mert amit itt állítasz, az egyszerűen nem igaz, vagy szimplán csak összekeversz minket egy másik oldallal.

  17. Jadeye ahh.. Istenem, hát úgy érzed téged támadtalak… Na mondjuk pont nem.
    Nem fogok ebbe bele menni főleg nem itt komment en mert semmi helye ennek itt…
    Elég ide annyi, hogy Magyarországon csak APR-ek vannak és ti nem álltok szoros kapcsolatban egyikkel sem! És ezt senki sem tudja.

    Szerintem tényleg ne vedd bántanak ami nem az. Erre itt most semmi szükség.

  18. @Canadabanda: én nem veszem támadásnak, de amit fentebb írtál, az konkrétan nem igaz – és sajnos az ilyenekből indulnak el aztán a tévhitek is.

  19. Okay Jadeye! Akkor nem igaz, pont mindegy. Hagyjuk ezt én azt gondolom, mert a mondókám lényege nem is ez volt… És szerintem pontosan értetted az elő alkalommal is, hogy mit akartam mondani.

  20. Ámen!D:)

  21. ebben a cikkben az utolso kerdesetek ugyanaz mint az ezutani cikketek focime … ez az amirol beszelek. de semmi baj 🙂

  22. Én már jeleztem de kitöröltek! De az előző hozzászólás mindent megmagyaráz! Mostmár mindent értek!

  23. Jadeye@ Miért nem tötrlöd ha nem tetszik? Mindenkinek joga van elmondani a véleményét még ha Igaz is!

  24. ?!

  25. @steve195614: nem értem, az adott hozzászólás tartalma épp, hogy nem igaz. (a hozzászólásokkal kapcsolatban pedig ajánlom elolvasni a Moderálási Alapelveink oldalt.)

  26. En a Millaneseloop ot rendeltem meg kb két hét múlva ide is ér.
    Amúgy elképesztően gyönyörűek az órák.
    A képek videók nem adjak vissza.
    A Leatherloop ot is felprobaltam az is nagyon tetszett. Nem kizárt hogy veszek hozza egyet.

  27. @Jadeye: Azt hittem lezártuk ezt a vitát ezek szerint nem. Vitatkozni nem fogok és ez az utlsó posztom ebben a témában, mert nem látom értelmét.

    (Nem értem miért beszélgetünk most még mindig erről… Annyira nyilvánvaló, hogy kikkel és milyen kapcsolatban áll az oldal (pl: istyle, H András) és ez tökre nem zavar senkit, miért kell titkolni??)

    FONTOS!
    Ha úgy érzed amit irok nem való, kérlek moderáld ki! Nem fog bántani, mert nem támadásnak, vagy félrevezetésnek szántam. Amit irok úgy is gondolom, ám ha szerinted árt az oldalnak bármilyen módom, töröld kérlek. Ezt is és a korábbiakat is.

  28. Szerintem kár ilyeneken vitatkozni! Akinek nem tetszik a cikk, vagy nem érdekli (erre már a főcímből is rájöhet) az nem olvassa el. De adjuk már meg azoknak az esélyt akik pl szívesen elolvassák. Én pl. figyelemmel olvasom végig, (bár eszem ágába nincs vásárolni Watch-ot, de szívesen nézek róla képeket, videókat, beszámolókat) a cikkeket.
    Most végigolvastam a kommenteket is (bár sosem tettem eddig 🙂 ) úgy érzem itt azért néhányan összemossák ezt az oldalt egy másik oldallal 🙂

  29. @Canadabanda: nincs itt semmi vita, egyszerűen összekevered a dolgokat. még egyszer leírom: nem fizet minket sem az Apple, sem az iStyle: amit írtál, az ránk konkrétan nem igaz. attól, hogy ismerjük Handrást, még nincs mögötte ilyesmi, amit te vizionálsz. az iStyle-nak van saját magazin-oldala, amire viszont igaz az, amit leírtál – csakhogy az az oldal nem mi vagyunk.

  30. Nos mióta tényleg az óra lenyelt minden hasonló oldalt, már alig-alig járok fel ezekre!! 🙁

  31. Azt hittem véleményeket fogok itt olvasni,de csak a mocskolódás megy :/ szánalom ami itt van,én meg azt hittem felnőtt emberek írnak ide!!!!!

  32. @gaaloliver: Hát igen, mi is sajnáljuk ezt. 🙁


Add a Comment