fbpx Skip to content

Az Apple frissítette az ügyfelek támogatását segítő Support Communities oldalát annak jeléül, hogy tovább fejlesztik az AppleCare programot és még inkább odafigyelnek majd a felhasználóikra.

apple-support-communities-01

Az új oldal sokkal letisztultabb lett, mint az elődje, ezáltal nagyban megkönnyítve a navigációt a felhasználók számára. Az új design nem csak a kezdőoldalra, hanem az oldal teljes egészére kiterjed, beleértve a különböző fórumokat is.

Ahogyan a 9to5mac is észrevette, új közösségi funkciók is megjelentek, így azonnal hozzáférhetünk a “Tevékenység” (Activity), “Tartalom” (Content), “Emberek” (People) és “Keresés” (Search) oldalakhoz minden oldal tetején.

support-1-1024x300

Végül, de nem utolsó sorban az oldal keresőmotorja is sokat frissült. Gépelés során mostantól azonnal kapunk találati eredményeket, abban az esetben pedig, ha még nem volt a kérdésünkre válasz, azonnal be is küldhetjük a közösség számára egy gombnyomás segítségével.

support-redesign-1024x542

Az új honlap csak egy apró változás a teljes képet tekintve, amelyben az Apple célja, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson a felhasználói számára egyre több és több országban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ha van egy iPhone-om ami független és garanciális, ámbár egy baleset folytán ütődött és karcos akkor van arra mód, hogy kicseréltessem?

  2. @danielgyovai: kérdés, hogy mire fel akarod kicseréltetni. a karcosság önmagában nem feltétlen lesz garanciális probléma. de ezzel kapcsolatban a garanciát nyújtó fél fog tudni pontos felvilágosítást adni, független készülék esetén például az iSTYLE.

  3. Nekem van egy iphone 5s-em ami eleg surun befagy meg ha fotoznek egy nagy feketeseg jelenik meg mint ha sototben fotoznek es ez nem is szunik meg mig ki meg be nem kapcsolom a telefont!
    Valaki debrecen kozelebe szervizt mivel meg garamcias a telefon! Elore is koszonom! 🙂

  4. Nekem egy ATT-s iphone 5s-em van ami függetlenítve van.
    Ha bármi baja lenne akkor az istyle-ba kell vinni vagy amerikai iphone-ra nincs itthon garancia?


Add a Comment