Megújult az Apple Support Communities oldala

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple frissítette az ügyfelek támogatását segítő Support Communities oldalát annak jeléül, hogy tovább fejlesztik az AppleCare programot és még inkább odafigyelnek majd a felhasználóikra.

apple-support-communities-01

Az új oldal sokkal letisztultabb lett, mint az elődje, ezáltal nagyban megkönnyítve a navigációt a felhasználók számára. Az új design nem csak a kezdőoldalra, hanem az oldal teljes egészére kiterjed, beleértve a különböző fórumokat is.

Ahogyan a 9to5mac is észrevette, új közösségi funkciók is megjelentek, így azonnal hozzáférhetünk a “Tevékenység” (Activity), “Tartalom” (Content), “Emberek” (People) és “Keresés” (Search) oldalakhoz minden oldal tetején.

support-1-1024x300

Végül, de nem utolsó sorban az oldal keresőmotorja is sokat frissült. Gépelés során mostantól azonnal kapunk találati eredményeket, abban az esetben pedig, ha még nem volt a kérdésünkre válasz, azonnal be is küldhetjük a közösség számára egy gombnyomás segítségével.

support-redesign-1024x542

Az új honlap csak egy apró változás a teljes képet tekintve, amelyben az Apple célja, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson a felhasználói számára egyre több és több országban.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ha van egy iPhone-om ami független és garanciális, ámbár egy baleset folytán ütődött és karcos akkor van arra mód, hogy kicseréltessem?

  2. @danielgyovai: kérdés, hogy mire fel akarod kicseréltetni. a karcosság önmagában nem feltétlen lesz garanciális probléma. de ezzel kapcsolatban a garanciát nyújtó fél fog tudni pontos felvilágosítást adni, független készülék esetén például az iSTYLE.

  3. Nekem van egy iphone 5s-em ami eleg surun befagy meg ha fotoznek egy nagy feketeseg jelenik meg mint ha sototben fotoznek es ez nem is szunik meg mig ki meg be nem kapcsolom a telefont!
    Valaki debrecen kozelebe szervizt mivel meg garamcias a telefon! Elore is koszonom! 🙂

  4. Nekem egy ATT-s iphone 5s-em van ami függetlenítve van.
    Ha bármi baja lenne akkor az istyle-ba kell vinni vagy amerikai iphone-ra nincs itthon garancia?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!