fbpx Skip to content

Úgy tűnik, az Apple az iOS 8 beta esetén is hozza a megszokott menetrendet, és így két héttel a keynote és a beta 1 elérhetővé válása után percre pontosan 19 órakor megjelent az iOS 8 második bétája. Ahogy azt már megszokhattuk, OTA frissítéssel is elérhető az új rendszer.

iOS8b2

A beta 2 remélhetőleg elég sok, a beta 1-ben meglévő hibát javít. Egyébként a rendszer gyorsabb lett, és hamarosan frissítjük a cikket a további újdonságokkal, amint a fejlesztői központban elérhetővé válik a kiadás részleteiről szóló dokumentum beta 2-ről szóló verziója.

Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak továbbra is azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát.

Újdonságok

A kiadás részleteiről szóló fájl szerint elég sok hibát javítottak a beta 1-hez képest, de azért maradt még benne ismert hibaként több is.

Most már nem kék, hanem szürke ikonokat (kamera és mikrofon) kapunk az üzeneteken belül:

Photo 193

Az Apple “Podcastok” alkalmazás már az iOS-szel érkezik, tehát alapból elérhető lesz a készüléken:

Photo 190

Új HomeKit avagy “Otthoni Adatok” menüpont az Adatvédelem alatt:

Photo 194

Most már kényelmesen, akár az összes üzenetünket 1 gombnyomásra olvasottá tehetjük, mint az emaileknél:

iOS8b2_uzenetek_elolvasasa

Az Értesítési központban mostantól adott alkalmazásokra vonatkozóan teljesen kikapcsolhatjuk a push értesítések fogadását:

iOS8b2_ertesites_engedelyezese

Az üzenetek esetén a korábban már ismertetett új funkció keretében akár már hangot is tudunk majd küldeni. Az iOS 8 beta 2-től kezdve az ilyen hangüzenetek meghallgatásához elegendő a készüléket a fülünkhöz emelni, és a készülék már játssza is az adott hangüzenetet – azt is láthatjuk, hogy a magyar fordítás még kissé hibás, de ezt biztosan javítani fogják a hivatalos verzió megjelenéséig (hibajegyet is vettünk fel azért róla :P):

iOS8b2_emelje_hallgatashoz

Az átalakult iCloud fotótárolás miatt már egy új képernyő is köszönt majd minket, ami ezt az új funkciót ajánlja bekapcsolásra:

iOS8b2_iCloud_kepek

Még érdekesebb új opció viszont, hogy megjelent az előnyben részesített nyelvek beállítási lehetősége. Ez akkor lehet hasznos, ha az iOS-eszközt egyébként mondjuk angolra állítva használjuk, de egyes alkalmazásokat (vagy weboldalakat) más nyelven szeretnénk látni, viszont az adott appban ezt nem lehet beállítani. Ha itt a magyart tesszük felülre, akkor még angolul használt készülék esetén is magyarul jelennek meg az adott appok, vagy a használt nyelvhez automatikusan idomuló weboldalak is:

iOS8b2_nyelvlista

A Safariban egy új funkció kapott helyet, ami a gyorsabb webes keresést teszi lehetővé, megfelelő kulcsszavakkal akár gyors wikipédiás eredményeket is kaphatunk, ahogyan a képen is olvasható:

iOS8b2_gyors_webhelykereses

Az apróbb változások közé sorolható, hogy mostantól ha Safariban egy reklám egy iOS-appra linkel, akkor arra rányomva már nem ugrik a rendszer azonnal az App Store-ba, hanem figyelmeztet minket. Így véletlen kattintások miatt nem kell bosszankodni, hogy hirtelen megnyílt az App Store. Ezen felül a Spotlight tovább okosodott, jobb találatokat adva. És noha egyes oldalakon az App Store-ban megvásárolt tartalmak ABC-sorrendben történő megjelenítését is a beta 2-höz kapcsolják, az már a beta 1 esetén is így volt – ez az iOS 7.1.1-ben jelenleg a megvásárlás ideje alapján rendezi az appokat, időben visszafelé, így a legutóbb megvásárolt van legfelül. Az iOS 8 beta esetén jelenleg ez ABC sorrendben van, amit meg kell majd szokni, vagy ott a keresőmező.

Vizuális típusok számára természetesen most is van videó:

iOS 8 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 8 beta 2 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Kérdésem van!

Mivel idén is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

90 Comments

  1. Hol kell regisztralni valaki kuldjon linket es hogy fizetos e?

  2. Mi lehet az oka annak, hogy nekem nem jelent meg OTA frissítésként? Restoreolni nem szeretnék megint.

  3. Nem kerdeztem semmit

  4. De meg 1 kerdes hogyha regisztraltam akkor mar elerheto a frissites?

  5. @scania460: A frissítés nem lesz elérhető OTA-n keresztül, de ha mostmár a fenti linkre kattintva letöltöd a megfelelő szoftvert aktiválni tudod a készüléked vele, ergó működni fog.

  6. RepaBali koszi

  7. Es meg 1 kerdes mert meg mindig nem tudom hogy akkor magyar Siri is van vagyis hogy magyarul is tudok beszelgetni vele?

  8. Sehogy, csak a diktálás funkció elérhetö minden olyan alkalmazásban kb, ahol pötyögni is tudsz. Megjelenik egy kis mikrofon ikon a billentyüzeten a bal alsó sarokban.

  9. Szoval nem oksa koszi

  10. @scania460: Szabad tudni hol regisztráltattad az UDID-et?

  11. Csak rakattintottam a linkre (iPod touch 5th) es ott beregisztraltam az iPod-omon

  12. De meg az a baj hogyha nem telefonrol frissitek hanem geprol akkor az alkalmazasaim mentesei elvesznek mivel nincs tudomasom arrol hogy az iTunes az alkalmazasokrol is csinal biztonsagi mentest

  13. @scania460: És nem Access Denied jött ki? Mert ha igen az csak azt jelenti, hogy nincs jogosultságot letölteni, vagyis nehogy feltedd! UDID-et külső oldalakon lehet regisztráltatni pár dollárért.

  14. A linken en csak a Developer-hez regisztraltam ami azokon a linkeken van

  15. Miér ne lenne ota? akkor más oldalakon honnan van a screen shot ?

  16. De az most nezem

  17. sőt van ota most teszem fel.

  18. Megjött nekem is az OTA 47 perccel késöbb, szóval csak türelem kell. 🙂

  19. Tud valaki segiteni hogy mi az az OTA mert meg nem nagyon vagyok jartas az iOS rendszerben?!

  20. OVER THE AIR azaz WIFI-n pl szoftver frissités.

  21. Koszi

  22. Vagyis telefonon de nekem csak a 7.1.1 van

  23. De nekem meg mindig csak a 7.1.1 van

  24. Vagy frissiteni kell 7.1.1-re aztan jelenik meg T iOS 8 beta 2??!!

  25. Tud valami regelni udidet? Ha igen irjon a [email protected] ra, koszonom

  26. Szkánia460!!!!!! Jézusom..

  27. És az is marad az őszi megjelenésig, ha nem vagy fejlesztő, mert ahogy a cikkben is leírták másoknak nincs értelme felrakni, épp ezért OTAn se jön 7.1.1re még.
    Amúgy az iTunes menti az appok adatait is a backupba, tehát nyugodtan lehet restorolni, de fontos tudni, hogy csak felfelé kompatibilis a backup, visszafelé nem.

  28. Kár volt frissíteni….
    Személyes tapasztalat : 5S, Vodafne, LTE kapcsoló van ami eddig nem volt de külön a 3G nem lehet kikapcsolni ami azt jelenti, hogy szívja az aksit, de ezeken felül a 3G nem is működik 🙁

  29. Bocsánat
    Vodafone

  30. Légyszíves segítsetek nekem is! Szeretném ha regelné valaki az udid-m! Az elérhetőségem: [email protected]
    Nagyon hálás lennék érte!

  31. Aki nem fejlesztő minek akarja szivatja magát ilyen betákkal?

  32. ÉS aki nem fejlesztő az tisztában van-e azzal mivel jár ha csak úgy poéból beregeli a telcsijét? Tulajdonképp az apple-nek adjátok ezzel… Megéri?

  33. @dnp: Miért adnád az Apple-nek? :O
    Tényleg felesleges beregelni olyannak, aki nem fejlesztő, de (tudtommal) azért ennyire messze nem megyünk…

  34. @lerobi:
    Ez fura mert nálam állandóan megy a 3G és minden még és nem szyvja az akksit, pláne ha belegondolsz, miért is kapcsolja le alvó módban a wifit és marad 3G-n! Bár a vodánál lehet a lefedettségből adódóan előfordulhat, hogy ha gyenge akkor ugye keresi és azzal valóban eszik az akkuból, a T-nél ezzel nem kellett még nagyon foglalkoznom, pedig pincékben is dolgozunk néha. Kivéve amikor vmi hálózati munkákat végeznek, akkor láthatóan jobban merül a vas.

  35. Szisztok!

    Nekem T-és 5S-em van 7.1.1 és kacérkodok a gondolattal,hogy kipróbálom feltenni a 8bétát.
    Az 1-essel kell kezdenem a frissítést vagy rögtön próbálkozhatok a 2-es bétával?Honnan tudom,hogy nekem melyik béta verziót kell feltennem? Ha esetleg elrontom,hogy tudom visszatölteni a jelenlegi 7.1.1-et és hol találom meg ahonnan le tudom tölteni?

    Előre is köszi:)

  36. Letöltöttem a beta 2-t, lekapott a tárhelyből 6 gigát

  37. @Lajhar. A Beta 1-el kezd az ahogy láthatod 1,8 Giga a Beta 2 pedig 276 Mb.

  38. @Gunar. Arra utaltam a hozzászólásommal, hogy nyűglődik a 3G vel hiába van bekapcsolva nincs olyan sebessége mint a 7-es IOS-nál. Személyes tapasztalatom pedig, hogy a T-mobilenek jóval gyatrább a lefedettsége mint a Vodának. De az is tudott, hogy ha be van kapcsolva a 3G sokkal jobban szívja az aksit ez fel is volt tüntetve a régebbi verzióknál a bekapcsoló gombnál.De ezeket majd korrigálják ez ezért Beta.

  39. Lerobi!
    Hát nemtudom az én tapasztalatom es a cégnél dolgozók tapasztalata pont ellenkező!
    Amíg én meg aki T-mobilos vidáman akár vidéken is kocsiból folyamatosan vIberen beszélgetünk egymással addig ezt egy vodassal nem tudjuk megtenni és még sorolhatnám hogy mit nem tudnak a vodasok a lefedettség miatt. Amennyiben igaz lenne hogy 3G többet fogyaszt akkor magyarázd meg légyszíves hogy alvó módban miért kapcsol át 3G re köszi szépen!

  40. Gunar. Nem szeretnék magyarázkodni meg vitatkozni. Te azt gondolod én pedig másként látom.A mobil adatoknál van egy kapcsoló amin ki-be birod kapcsolni a 3G-t. Tehát ha nem kell 3G sima GPRS kapcsolat van . (Tapasztalatom,hogy a GPRS nem eszi az aksit annyira mint a 3G).De kinek a Pap kinek a Papné.

  41. Lerobi, az LTE kapcsoló az iOS 7 óta jelen van, ez nem a 8 újdonsága. Ha nincs 3G, akkor pedig EDGE van (bár lehet, hogy a vodánál csak GPRSre telik 😀 ) A GPRS elméleti maximum sebessége lassabb, mint egy betárcsázós modemé.

  42. Jecy. Elnézésedet kérem, akkor Edge .
    Sajnos nálam nem volt jelen csak 3G kapcsoló de teljesen mindegy.

  43. A 3G kapcsolat elméleti sebessége 20 Mbps, amit nekem Vodafone esetében simán hoz, még a maximumnál kisebb jelerösség mellett is. Az LTE elméleti sebessége 60 Mbps. A Vodafone-nál nincs, és mostanában nem is lesz LTE, így nem kell rajta meglepödni, hogy nincs LTE kapcsoló iOS 7-ben (inkább a lefedettségre koncentrálnak, ami nem feltétlen 3G kapcsolatot jelent). Az iOS 8 már elképzelhetö, hogy a szolgáltató engedélyezésétöl független elérhetövé teszi az LTE adatkapcsolat kikapcsolását (a nagyon spórlós felhasználóknak), melynek eredményeképpen a készülék 3G módba vált. Az igaz, hogy ezt követöen a beta 2-ben a 3G-t jelenleg nem tudod kikapcsolni, de ez természetesen még változhat. Egyébként a készülékeket pedig már eleve úgy tervezik, hogy aktív 3G/LTE használat mellett is azért jó közelítéssel egy napot legalább kibírjon, így szerintem nem érdemes magunkat azzal szívatni, hogy kilöjük a 3G-t is, és max. 400Kbps sávszélességet adunk egy relatíve nagy adatforgalmat generáló készüléknek.

  44. Gergő. Végre egy értelmes hozzászólás….. 🙂

  45. Nekem produkált azért érdekes dolgokat… Telenor, i5, bekapcsolt 3G-vel lefeküdtem aludni és reggelre pontosan 50% volt a töltöttség. Próbáltam kideríteni, ergo elkezdtem nyomkodni a telefont és 2 perc múlva olyan látványosan esett 48-ról 28%-ra, hogy csak pislogtam. Az iOS7 se gyengén szívta 3G-vel az akkut (konkrétan használhatatlan volt vele), de ez már több a soknál. Van valakinek tippje mi okozza ezt?

  46. @Lajhar: ha nem vagy fejlesztő, ne tegyél fel beta verziós iOS-t. ez nem napi használatra van, és sok esetben csak kínlódni fogsz vele.

    @gunar, @lerobi: kivétel, ha Telekom, mert ott az LTE-t kikapcsolva a 3G-t már nem tudod kikapcsolni, és így EDGE vagy GPRS-re kényszeríteni a készüléket.

    @Jecy: LTE kapcsoló magyar szolgáltatóknál csak a Telekom esetén van jelenleg.

    @Gergő Balázs: ha van LTE kapcsoló, a 3G nem kapcsolható ki külön.

    @giant: http://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

  47. @Jadeye: Tudom, hogy nem lehet kulon kikapcsolni, de nekem jelenleg a beta 2-ben az LTE kikapcsolasa eseten (Vodafone-os leven) a 3G kapcsolat ugyanugy aktiv maradt, nem redukalta Edge-re.

  48. @giant: Ne tegyél fel napi használatú készülékre betát. Ha hibát észlelsz az Applenek kell jelenteni, nem fórumokon panaszkodni (ezt egyébként sem tehetnéd…)

  49. @Jadeye: a cikkben linkelt módszerek természetesen alapok, de a restore-új eszközzel sem megyek pl. semmire… (most ugye ingáztam iOS7 és iOS8 béta között). Egyetlen infóm van még: a Carat az akkuértékemre 31-et ír. Én arra gyanakodok, hogy a kurv@ Facebook-Messenger-Viber és társai a hibásak, de ezek nélkül meg kis túlzással nem lehet élni.

  50. @gergo.balazs.737: persze, mert maximum akkor kapcsol ilyenkor EDGE-re, ha nem elérhető a 3G.

    @giant: ez egy beta. ez ilyen. épp ezért írjuk, hogy napi használatú készülékre ne tegyen fel senki beta iOS-t, mert nem arra való. a tapasztalt problémákat mindenképp jelezd az Apple felé, hogy javítani tudják.

  51. Ha beregeli fejleszto ismerosom a udidem, akkor ota megjelenik? Koszi

  52. @vtechun: nem. de ha elolvastad a cikk végén linkelt gyakori kérdéses cikket az iOS 7 beta kapcsán, akkor ilyet eleve nem is kérdeznél. hivatalos verzió sosem volt frissíthető OTA segítségével beta verzióra.

  53. @Jadeye: a bétánál persze, hogy le tudom nyelni, hogy megeszi, de az iOS7 is zabálta az akksimat 3G-vel, épp ezért tettem fel, hátha van érdemi változás (érdekes módon a 7.0 beta 2 bírta a legjobban…).

  54. ha letöltöm a Beta 2-t, és utána valami oknál fogva törölni szeretném, azt hol lehet megtenni?

  55. @giant: kapcsold ki az alkalmazásfrissítés a háttérben opciót. az némileg segíthet.

    @mkrisz: nem lehet “törölni”, de ha elolvasod a cikk alján linkelt gyakran ismételt kérdéses cikket, akkor abban ott a válasz. ugyanakkor ha eleve felmerül, hogy vissza akarnád tenni az iOS 7-et, akkor inkább fel se tedd az iOS 8 beta verzióját, mert csak magaddal tolsz ki, amikor majd vissza akarod rá küzdeni a korábbit.

  56. @Jadeye: Azzal kezdtem, GPS sem megy (háttérfunkciók sem), mobil adathálózatot gyakorlatilag semmi háttérfolyamatra nem engedélyeztem (pl. dokumentumok, iCloud Photos), a háttérnél nincs parallex, App Store semmit nem tölt automatikusan a háttérben… ezzel küzdök már legalább egy fél éve, de ötletem sincs. 🙁

  57. @Jadeye: Tudom valahogy csekkolni otthon? Mióta az iStyle megszűnt Debrecenben kicsit meg vagyunk lőve szervizelés kérdésében.

  58. @Jadeye: Jaj Jadeye ha már itt vagy és tudsz mindent, légyszi azt áruld el, hogy ez az alkalmazás frissítés a háttérben cucc hogyan működik. Mármint világos, hogy az ott engedett appok a háttérben is szórakozhatnak a nettel meg a gps-el, de ha az egész funkciót letiltom, akkor az fogja befolyásolni az olyan appok működését, amihez történetesen kell a háttérben való kommunikáció? Pl Navigációs app, lépésszámláló app, stb. Pontosan mit frissít a háttérben és mit engedek avagy nem az itteni opciókkal?

  59. Sziasztok! Megnéztem néhány iOS 8 videót a neten és egyiken sem találkoztam, valamint senki meg nem említette azt amit én a legjobban várok. Ez a teljes képernyős hívás amit az Apple betett elvileg újra: http://kepfeltoltes.hu/140618/785213706001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg illetve itt a vége felé találhatjátok meg: https://www.apple.com/ios/ios8/ Ezzel most mi a helyzet?Működik vagy sem? Lesz vagy sem? Akiket ismerek és iPhone-juk van, mindenki hiányolja ezt a feature-t.
    Válaszokat köszönöm szépen!

  60. nekem lezárt képernyőn a bejövő híváskor most teljes képernyőre kirakja a fotót ha van. ilyen rég volt lehet hogy nem marad meg de nem bánnám ha vissza jönne.

  61. @Jadeye: Köszi, így már jobban képben vagyok

  62. nem kell fejlesztőnek lenned hogy fel bírd rakni a beta 2 ios 8 nekem is fent van és nem vagyok fejlesztő !

  63. @Đáwid Takács: ahhoz, hogy aktiválni tudd, ahhoz bizony fejlesztői listán kell legyen a készüléked. az, hogy frissítéssel tetted fel egy már aktivált rendszerre, nem jelenti azt, hogy nem fog majd újraaktiválást kérni – amit viszont fejlesztői listás regisztráció nélkül nem fogsz tudni megtenni.

  64. En aktivalas nelkul fel tudtam rakni az iOS 8 beta 2-t

  65. @scania460: mivel gondolom frissítettél iOS 7-ről, és így nem kért aktiválást. de ez nem jelenti azt, hogy egy következő verzióban nem fog újraaktiválást kérni, ahogyan az anno már az iOS 7 beta esetén megtörtént…

  66. Sztem a betat nem erdemes letolteni merrr csak a baj van vele es vegul is szeptemberben ugyis itt az igazi 8

  67. Újraindítás után kéri a regisztrációt,hiába raktad most fel frissítéssel. Ha voltál akkora balek hogy csinàltál biztonsági mentést is a 8-al,akkor még az adataid is buktad…

  68. Nekem nem ker semmit letoltottem az ipsw fajlt es raraktam es kesz

  69. @scania460: és milyen IPSW-t töltöttél le, és pontosan hogyan raktad rá? mert ez a nem mindegy.

  70. Hello! Jól látom, iphone4-re nem elérhtő a ios8 ? Most csak a béta nem elérhtő vagy egyáltalán nem fogja támogatni a sima iphone4- et az ios 8?

  71. Hat hogy mien?
    Es iTuns-al hogy bal shift a check for update ott betalloztam a fajlt es csinalja magatol

  72. iPod5.1 valami mert nem vagyok gep kozelben es nem birom megnezni de iPod touch 5G-mre toltottem le es raktam ra

  73. @bertlan24: ha beta nincs, hivatalos sem lesz. de ezt már leírtuk itt: “Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!” http://szifon.com/2014/06/18/ios-8-beta-a-leggyakrabban-feltett-kerdesek/

    @scania460: tehát frissítéssel tetted fel. akkor ahogyan már többször leírtam, kizárólag azért sikerült, mert frissítéskor nem kér jelenleg újraaktiválást. ha kért volna, nem ment volna fel. de ez nem jelenti azt, hogy a beta 3 nem fog újraaktiválást kérni, tehát UDID regisztráció nélkül még mindig csak magaddal tolsz ki.

  74. Ez igaz!
    Erre nem szamitottam
    Koszi jadeye inkabb megvarom a rendes verziot es meg 1 kerdes hogy mivel beta verzio ezert visszalehet rakni iOS 7-re ugye?

  75. Koszi

  76. Csak 7.1.1-re lehet?
    Nem lehet pl 7.0.6-ra?

  77. @scania460: kérlek, olvasgasd a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünkben linkelt írásainkat, mert szinte csak olyan kérdéseket teszel fel, amikről már van részletes cikkünk. iPhone 4 (amire viszont nincs és nem is lesz iOS 8!) kivételével jelenleg NEM lehet az aktuálisan legfrissebb hivatalos iOS-verziónál korábbit visszatenni, és még ott is SHSH kell. ha iPhone 4-nél újabb készüléked van, legyen az akár iPhone, akár iPod touch, akár iPad, akkor arra sehogyan nem tudsz a hivatalosan legfrissebb iOS-verziónál régebbit visszatenni. de mint írtam, erről is van részletes cikkünk (ráadásul már bő 1 éve!): http://szifon.com/2013/04/01/gyakori-kerdesek-az-aktualis-ios-verzional-regebbi-firmware-visszaallitasa/

  78. @Jadeye koszi 🙂

  79. Sziasztok!

    Köszi a válaszokat,de ki kellett próbálnom:))
    Létezik,hogy az összes verziót kilőtte az Apple?Több variációt próbáltam,de mindnél aktiválási hibára futott.
    Thx

  80. @Lajhar: aktiválni kizárólag fejlesztői listás regisztráció esetén lehet.

  81. @szorian: Köszönöm! Nincs erről egy képernyő mentésed vagy videód 🙂 Vagy valakinek esetleg? Sok videót megnéztem a youtube-on de nem találkoztam ezzel a régi-új funkcióval.

  82. Miután feltettem a 8at eltünt az LTE kapcsolóm.:)i5
    Az időjárás app nem jelenik meg a beállitasok/értesítések listában,így nem tudom beállítani,hogy megjelenjen az értesítési központban!
    Ez természetes??

  83. @xnotimeforlovex: ez egy beta. ha fejlesztő vagy, és elolvastad a fejlesztői központban az iOS 8 beta kapcsán a kiadással kapcsolatos információkat, tájékozódhattál, hogy ez vagy az nem megy, vagy nem megfelelően. de ha nem vagy fejlesztő, az elmúlt évek tapasztalata és a beta fogalmának ismeretéből kiindulva is várható volt, hogy lesznek gondok. ezért beta. és mivel ahány készülék, annyi lehetőség a különbségekre, így nem lehet látatlanban kitalálni, nálad épp mi a gond és miért.

    az időjárás valószínűleg csak akkor jelenik meg továbbra is, ha a számára engedélyezve van a GPS használata.

    de ha hibát találsz, akkor nyilván küldj nekik visszajelzést a beépített Bug Report app segítségével, vagy a http://bugreport.apple.com oldalon keresztül, hiszen jelenleg hivatalosan csak fejlesztőként érhetnéd el az iOS beta verzióit. ha nem vagy fejlesztő, ne tegyél fel beta verziót, mert nem mindennapos használatra való.

  84. Sziasztok! Nekem nem jelenik meg a beta 2 frissites! Ausztriaban vasarolt telefonom van itt is hasznalom! Nagyon varom mar az ios8 at, szerintetek mikor lesz elerheto vegleges verzio! Az apple oldala elutasitott a fejlesztoi regisztracional igy a keszulekem nem tamogatja! Koszi a valaszotolat elore is!

  85. Sziasztok, mikor fog mukodni a folytonossag iOS es OS X kozott mert most fent van a macen a Yosemite es az iPhonen a iOS 8 beta 2 es a Yosemiten megjelenik h erzekelt egy folytonossagra alkalmas eszkozt de nem lehet vele semmit kezdeni, esetleg be kell kapcsolni valahol?


Add a Comment