fbpx Skip to content

Az evad3rs csapat frissítette az evasi0n jailbreaket 1.5-ös verzióra, ami gyorsabb betöltődést ígér. Akik már jailbreakeltek, azok pedig Cydiából frissíthetnek.

evasi0n-logo

Az evasi0n ezt megelőzően az iOS 6.1.2 megjelenésekor frissült 1.4-re, hogy támogassa a frissen megjelent verziót is, azt megelőzően pedig a csak iPhone 4S-ekre megjelent 6.1.1 esetén frissítették az 1.3-as verzióra.

Az 1.5-ös verzió gyakorlatilag tehát olyan hibajavításokat tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsul egy-egy újraindítást követően a rendszer betöltése. Ezen túl a Cydia forráslistái is frissülnek.

Természetesen ez a Cydiában is elérhető azok számára, akik már jailbreakeltek, így elegendő az ott megjelenő frissítést feltelepíteni. Így sem újra lefuttatni nem kell a jailbreaket, sem restore-olni a készüléket, csak frissíteni az evasi0n csomagot:

evasion_041_01 evasion_041_02

Az 1.5-ös verziójú alkalmazás letölthető az evasi0n oldaláról is:

download for Linux download for Mac OS X download for Windows

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. Magyar bill. fix van már iOS 6-ra?

  2. @crayo: nincs, mert az iOS6-ban az Apple totál átvariálta a billentyűzeteket, és már nem csak egy egyszerű fájlmódosítás, mint korábban. ha lesz, akkor lesz róla cikk is.

  3. Hát én megcsináltam. A System\Library\TextInput\TextInput_hu.bundle könyvtárban kellett a Keyboard-hu.plist fájt kicsit módosítani. Tökéletesen műköik, totál amatőrként 3 perc alatt rájöttem és megcsináltam. Ha valakinek kell a módosított file, küldjön mailt a hatesz79 kukac yahoo pont com emailre. Az eredetit érdemes azért lementeni a pc-re

  4. Szivesen!
    Amígy az “a”-nál nálam “á” és “à” van csak, a 2. azért, mert sms-ben ez csak 1 karakter. Ugyanez van az “e”-nél is.

  5. Óóóóó, köszönöm!!! 🙂
    Egy kérés: lehetne, hogy a “…”-ot ne vegyétek ki? Én néha használnám. Sőt. Mikor infó érettségire készültem, tanították, hogy ezt KELL használni, nem szabad csak úgy 3 pontot nyomni. 😀

    Jaa, és végül egy észrevétel: Nekem még 5.0.1, meg 5.1.1 alatt be volt állítva a magyar mellé az angol (US) bill. is, de miután felraktam a tweaket, mikor billentyűzetet váltottam, a szóközön ugyan úgy magyarul volt a “szóköz” felirat. Ebben az az érdekes, hogy másik billentyűzetnél nem csinálta; így például a brit angolnál “space”-t írt. Nem olyan zavaró, de azért van beállítva kettő, mert gyakran cserélgetem. És jó vóna tudni, épp milyen nyelven gépelek. (Nyilván az autocorrect miatt, én ugyanis használom.)

    Bár, egy kis .plist módosítgatástól nem ijedek meg. Sőt. Most raktam bele egyetemem jó hoszúúúú top-level domain-jét, amit rühellek mindig begépelni.
    …ááhhhh.. Na, ezért imádom én ezt az iOS-t. Meg a jailbreaket persze. A testreszabhatóságnak nincs határa! 🙂

  6. Csak nekem jött vissza az Időjárás app kilépkedése?

  7. @nacigabi: nekem is pont most csinálta ezt.
    nagy nehezen sikerült respringelni. mostmár megy rendesen..

  8. @Jadeye köszönöm mostmár tuti a dolog 🙂

  9. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy jailbreak után először az appsync 6-ot raktam fel, majd az appcake-et, ami meg ugye telepíteni akarta az appsync 5+-t. Azóta nem tudom kiszedni a telepítendő cuccok közül és bármilyen másik tweak-et fel akarok rakni újra akarja rakni az 5+-t, de ugye mivel a 6 fent van, az nem engedi a korábbi verziót! Van lehetőség korrigálni?

  10. @totopad: Az AppSynce 5+ is jó iOS 6.x esetén (a minap kellett használnom egy app miatt és tökéletesen működött) csak szedd le az appsynce 6-ot és hagyd, hogy felrakja az 5+-osat.

  11. Tudnatok par cydia source-t adni,amit erdemes beirnom?

  12. Hello . 4 S es a készülékem frissíteném de nem tudom aktiválni a készüléket . Kell hozzá aktiválni vagy felmegy rá aktiválás nélkül is ?

  13. Sziasztok! Adott egy i4 6.1-el, BB 04.12.05. Ugy olvastam, hogy ultrasnow ezt a BB-t nem támogatja és így nem tudom függetleníteni. Milyen alternatívák vannak függetlenítésre? ha régebbi ios lesz az sem baj, csak sürgős, mert holnap repülök Németországba és szeretném használni a telefonom.

    Köszi előre
    Joci

  14. Sziasztok. Most olvastam, h elvileg a következő ( 6.1.3 ) alatt be lesz foltozva a JB, ezért gondoltam frissítenék 4S telefonon 6.1 JB 4S 6.1.2-re, hátha jobban bírja az aksim. Hogy tudom ezt megtenni, úgy hogy a most letöltött JB alkalmazások és beállítások megmaradjanak? Van egyszerűbb módja a frissítésnek mint iTunes restore után újra JB és egyenként visszapakolni rá a cuccokat? Előre is köszi

  15. @Br4z1L: a frissítés törli a jailbreaket és annak minden hozományát. mentés, visszaállítás.

  16. @Jadeye: Bocs, nem értem. A mentést úgy érted, hogy mentsem le iTunesba a JB-s telefonomat és azt töltsem vissza rá a ha fent van a 6.1.2 ?

  17. Sziasztok nekem olyan gondom lenne hogy amikor megyitom az iTunes-t -42110-es hibát ír ki. Mi lehet az oka?

  18. Üdvözlök mindenkit ,egy kis problémám lenne ezzel a JB -s dologgal : ) Adott egy I5 6.1.2 ,2 napja jb-ztem és csak carrier logot ,apps sync-et és 2 külsős játékot raktam rá eddig .Na mármost olyat csinál hogy x idő múlva nem mutatja az akku használati időt a beállításokban.Ez mitől lehet ? A másik problémám az hogy néha amikor telepítek rá Apps-ot nem mindig de 2-3 esetből fehér ikonokat rak ki a menüsorba .Újraindítás után persze eltűnik ,mondjuk ez a legkevesebb …csak egyedül most az akku üzemidő zavar nagyon hogy nem látom : (

  19. Jah még valami történt a tegnapi nap folyamán ,ugye felraktam rá a Gta vice cityt és furcsa módon de az apple store felkínált rá egy frissítést ….. Mivel tört játékrol van szó gondoltam hogy rögtön hogy nem lessz jó 😀 Most ezt a frissítést hogy tudnám eltüntetni onnan ?

  20. @Rollsroycephantom: ha már az appsync fentvan, én semmin sem csodálkoznék. az jelenleg igen sok probléma forrása.

    a frissítést azért kínálja fel az App Store a tört apphoz, mert az IPA fájlban lévő iTunesMetadata.plist tartalmazza az app letöltésének adatait. normálisan feltört verziókból ezt kiveszik (mármint nem a fájlt, csak abból az adatokat), így az App Store nem jelez frissítést, amit nem tudnál amúgy sem feltenni. korábban volt egy Metadata Remover app, vagy az Installousban is volt erre opció. de manuálisan is belenyúlhatsz a fájlba.

  21. Értem ,akkor max úgy fogom ezt megoldani hogy ha akarok külsős apps-ot felrakni addig teszem csak fel az appsync-et …Most mindjárt letörlöm és kíváncsi leszek jelentkezik e a hiba : )

    Manuálisan letudnád irni hogy tudnám ezt a metadatat kitörölni belőle ?

  22. Nekem olyan problémám van 4S-en, hogy, ha a gombokkal állítok hangerőt, akkor, mintha beragadna, felmegy 2-3 csíkot, aztán nyomom lefele, először nem is reagál, csak kicsit később. Volt olyan, hogy zenét hallgattam és felvitte maxra magától a hangerőt… Elég idegesítő. Eddig nem volt baj vele jailbreak előtt. Azt hittem, hogy valamelyik cydiás csomag a hibás, ezért restoreoltam és feltörtem újból azonnal. Sajnos nem próbáltam ki, hogy jailbreak nélkül csinálja-e, de gyanítom, hogy nem. Nincs most fent az activator sem, csak az appsync meg az ncsettings azt hiszem. Valakinek esetleg hasonló problémája van? Megoldás létezik? Köszi.

  23. Ez az Appsynces törlés megoldotta a használati idő kijelzést !! Tehát ha akarok külsős cuccot feltenni kénytelen leszek addig feltelepíteni mindig ….Mind1 ,az a lényeg hogy jó és nem a jb kavart be : )

    vycman : Én a helyedben törölném az Appsync-et ugyanúgy ,valószínű nálad is az kavart be …. Ha mégsem próbáld meg restorolni és nézd meg jb nélkül jó e

  24. Rollsroycephantom, leszedem. Amúgy sem használom, mert meg lehet oldani úgy is, hogy felrakod mondjuk a vshare-t és bemásolod a mappájába az ipa-t, majd a programbol telepited.

  25. Így is csinálja. :S


Add a Comment