fbpx Skip to content

Idén is érdemes körbenézni a webáruházunkban, mivel ismét kiválogattuk nektek a legjobb kiegészítőket, uraknak és hölgyeknek egyaránt! Ilyenkor mindenki keresi a tökéletes ajándékot párjának, így most a SzifonStore-ból fogok nektek szemezgetni, hogy mit érdemes vásárolni karácsonyra, első körben a férfiak számára.

i-Heli – iPhone harci helikopter rakétákkal

Korábban írtunk több tesztet is a helikopterekről, utoljára pedig rakétás i-Heli-t teszteltük: SzifonStore: i-Heli, az iPhone-nal irányítható helikopter – Helikopter, melyet az iPhone/iPad/iPod touch vagy pedig Android™ kompatibilis telefonoddal tudsz vezérelni. Ha ez még nem lenne elegendő neked, ezzel a helikopterrel rakétákat is ki tudsz lőni a telefonodról irányítva!

SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Metal – palaszürke

Újdonsült iPhone 5 tulajdonosoknak kiváló ajándék lehet az SGP új Neo Hybrid tokja, mely “bumperként” használható. A rugalmas szilikon túllóg a telefon üveg síkjánál, így tapadást biztosít egy csúszós felületen, továbbá ezáltal megóvja a karcolásoktól is. A csomag része egy Steinheil dupla (első+hátsó) kijelzővédő fólia is, mellyel együtt teljeskörű védelmet tudsz nyújtani telefonod számára.

GoPro HERO3 White Edition

Ugyan nem kiegészítő a GoPro kamera, azonban nagyon profi ajándék lehet a férfiak számára. Korábban erről is írtunk már a Szifonon, amikor teszteltük az iPhone-nal való irányíthatóságát: Megjelent a GoPro alkalmazás iOS-re!. A HERO 3: White Edition belépő kategóriája lett a GoPronak, ami hozza a magas teljesítményét az Original HD HERO kamerának. 30%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb és még a Wi-Fi is beépített. Mellesleg most vasárnapig még játszhattok velünk egy ilyen kameráért is: Nyerj az iPhone-oddal egy GoPro Hero 3 kamerát!

A-solar Power Bank 7300

Amennyiben szerelmünk iPhone-ja folyamatosan rosszkor merül le, és nincs kéznél hálózati töltő, érdemes beszereznünk egy komolyabb külső akkumulátort, mellyel akár többször feltölthetjük készülékünket. Méretéből adódóan az akkumulátor a zsebben is elfér, aminek segítségével készülékeink sosem maradnak energia nélkül, és bármikor, bárhol újra tudja tölteni azokat. Az A-solar Power Bank 7300 akkumulátora extra erős 7300 mAh teljesítményű, amivel akár két készüléket is képes egyidejűleg tölteni.

olloclip iPhone 5 Fisheye-Macro-Wide objektív

Megérkeztek az iPhone 5-höz is az olloclip termékei, melyek nagyon igényes Fisheye és Macro objektívek, lencsék. Már erről is írtunk korábban itt a blogon: OlloClip – A prémium halszem objektív. Elegáns, könnyen használható, kényelmesen hordozható objektív-csomag iPhone 5 készülékéhez.

 

JBL On Tour Micro – fekete

Jó minőségű és olcsó hordozható hangszóróra lenne szükséged? Akkor mindenképp ajánlanám a JBL – On Tour Micro koncepcióját, melyről ugyan csak írtunk már: SzifonStore: JBL On Tour Micro. A párom körübelül 2 hónapja használja már ezt a kiegészítőt és teljesen meg van vele elégedve. Tökéletes útitárs! A JBL On Tour Micro úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen beleférjen a táskádba, miközben hozza a legendás JBL stílust. A beépített újratölthető Li-Ion akkumulátornak és mini-jack dugónak köszönhetően bárhol élvezheted a minőségi hangélményt. A mini USB port illetve a mellékelt kábel segítségével nem csak a telefonodat tudod összekötni a hangszóróval, hanem a laptopodat is. Akkumulátora 6 órát is kibír, ami nagyon jó szolgálatot tesz egy kerti partin.

Okostelefon állvány

Ha esetleg a párunk fotós, de még sem szeretnénk egy objektívnyi összeget elkölteni karácsonykor, érdemes vásárolni egy okostelefon állványt, mellyel sokkal szebb éjszakai vagy éppen timelapse sorozatokat készíthet. 🙂

 

i-Car Stunt Racer iPhone autó – narancs

Mi teszteléskor imádtuk az i-Car Stunt Racer kis iPhone autót: SzifonStore: i-Car Racer iPhone autó. Gyerekeknek kiváló ajándék, mivel több autó esetén egymással is tudnak versenyezni. Az autó irányítása egyszerű és szórakoztató. Az iPhone/iPad/iPod touch készüléked lesz a kormány! A készüléked érintőképernyőjének a segítségével, vagy pedig a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően a készülék döntögetésével irányíthatod. (Ha jobbra döntöd a készülékedet akkor jobbra, ha balra döntöd akkor balra fog kanyarodni.) A robusztus felépítésének köszönhetően őrült mutatványokra és ugratásokra is képes.

 

Apple EarPods fülhallgató

Ha a kedvesednek még nem iPhone 5 készüléke van, és még a régebbi fülhallgatót használja, mindenképp ajánljuk az új Apple EarPods-t. Kiváló hangzása és egyedi kialakítása miatt, ár/érték arányban tökéletes ajándék lehet. A hagyományos, kerek fülhallgatókkal szemben az új Apple EarPods formáját az emberi fül adottságaihoz alakították, így minden más fülhallgatóhoz viszonyítva sokkal többen fogják kényelmesnek érezni a használatát. Az Apple EarPods belsejében rejtőző hangszórók tervezésüknél fogva minimálisra csökkentik a hangveszteséget, és a lehető legnagyobb mértékig növelik a hangkibocsátást. Az eredmény kiváló minőségű hangzás, amely megfelel a jóval drágább fülhallgatókkal szemben támasztott elvárásoknak.

Természetesen nem csak ezek közül, hanem több 100 másik kiegészítő közül is választhattok karácsonyra a SzifonStore kínálatából. Nézzétek meg, hátha találtok valamit:

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ha már legalább azt tüntetitek fel, hogy az i-heli eredeti ára 18990 akkor legalább a régi linkelt leírásban is írjátok már át az árát… mert régen is 13990ft volt és most is, szal ez a 18990 -5000ft kedvezmény kicsit kamunak tűnik 🙂

  2. @Ádám: Való igaz, a régebbi cikk óta többször változott ára, hála kínaiaknak, javítottam. Köszi.


Add a Comment