fbpx Skip to content

A hétvégén a JBL egyik kihangosítójával barátkoztam. Eddig nekem mindig az volt a véleményem, hogy a JBL termékei bizony marha drágák. Egyszerű dokkolójuk is 10-20.000Ft-ba kerül, noha szerintem bőven nem ér annyit. Amikor a SzifonStore-ban belefutottam a JBL On Tour Micro nevezetű pici hangfalába, rögtön az volt a kérdésem: NA ez mennyibe kerül? Elcsodálkoztam…

A JBL On Tour Micro egy kis hordozható hangfal, mely akkumulátorral is rendelkezik. Meglepetésemre nincs doboz hangja, hozza a már megszokott JBL minőséget. Nyilván nem egy iPig, de azért szól. Nagyon cuki kerek formájú a kütyü és kis tasakot is kapunk hozzá, jack dugóval lehet csatlakoztatni bármilyen Apple termékhez. Összesen akkumulátorról 6 órán át képes szólni, és 2-3 óra alatt töltődik fel.

Egyébként rendkívül könnyű a kis kütyü és masszív. Simán ellenál a leejtésnek is, és nagyon szép ergonomikus kinézete van. Több színben is megvásárolható, nekem a barátnőm sokszor használja a fürdőszobában. 🙂 Jah igen az ára! 9.900Ft: konkrétan ezen képedtem el, nincs elszállva és tényleg nem csak egy “dobozt” kapunk érte, hanem egy JBL minőséget.

 

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Jó ez a JBL, volt már nekem, meg is ölte egy sör a kerti partyn:D
    Aztán beruháztam egy Logitech Mini Boombox… hát gyerekek HOGY EZ MIT SZÓL:D Brutális

    http :// www. youtube.com/watch?v=ivCtAdnu3_4

  2. Mindamellett, hogy szerintem az iPig nagyon-nagyon nagy hulladék.

  3. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  4. @miv: Szerintem hibátlanul szól az a malac, annyiért mint amennyibe kerül….

  5. “ergonomikus kinézete van” – HUHAHA
    szóval nem bántja a szemedet…

  6. @Wask: Semmi különbséget nem találtam egy mezei 3000 Ft-os aktív hangszóró és az ipig között. Vissza is vittem, hogy mondják már el, ez mi?? Adtak egy másikat. Hazavittem, ugyanaz.
    Emlékszem, még a sulinet programban [ 🙂 ] vettem 20 rugóért egy creative hangszórót az akkori pc-mhez. Előszedtem, bekapcsoltam, gondolkozás nélkül lemossa a disznót.
    Igazából azért csalódtam benne, mert annyira sztárolták. Ha láttam volna olyan hozzászólást, hogy végül is szól, ennyi pénzért ez jár, akkor tuti nem veszem meg.


Add a Comment