Megjelent a GoPro alkalmazás iOS-re!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten megjelent a GoPro alkalmazása az App Store-ban! Miért fontos ez? Mert a GoPro-hoz több hete elérhető a Wi-Fi BacPac, vagyis egy olyan kiegészítő, amivel a GoPro kameraképét közvetíthetjük más eszközökre Wi-Fi-n keresztül.

Az alkalmazással nem csak egy, hanem akár több kamerát is irányíthatunk anélkül, hogy oda kéne menni az eszközhöz. Vasárnap élesben is tesztelni tudtam, mivel múlt héten a hamarosan nyitó GoPro Store adott nekem egy teszt darabot. Tehát adott egy GoPro Hero vagy Hero 2, és van hozzá egy úgynevezett Wi-Fi BacPac. Miután frissítettük a kamerát, csupán be kell kapcsolni a Wi-Fi BacPac-et és már látjuk a GoPro hálózatot. Csatlakozás után csupán elindítjuk az alkalmazást és már is látjuk az élő képet az iPhone-on:

Az app rögtön jelzi nekünk az aktuális kamera akkumulátor-töltöttségét, és hogy milyen erős a Wi-Fi. Innentől kezdve egyébként a GoPro teljes beállítását elérjük, akár váltogathatunk az üzemmódok között is, illetve távolról elindíthatjuk vagy éppen leállíthatjuk a felvételt. Amennyiben szeretnénk, nagyobb nézetben, későbbiekben akár 16:9-ben is nézhetjük a kamera képét távolról:

Sajnos egyelőre nincs iPhone 5-re optimalizálva, azonban úton van már a frissítés. Érdemes még tudni, hogy körülbelül egy másfél másodperces késés van. Tehát nem azonnal látjuk a képet, hanem némi késleltetéssel. Persze ez nagyban függ attól, hogy milyen messze van a telefon és a GoPro egymástól. Összeségében a GoPro tulajdonosoknak hiánypótló alkalmazást fejlesztettek. 🙂

GoPro
  • GoPro
  • Méret: 207.66 MB | Verzió: 6.7
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!