fbpx Skip to content

Remélem senki sem felejtette el, hogy holnap este 7-től az Apple bemutatja az új iPad-et! Erről már írtunk pár cikket, most összegzem nektek őket:

Egészen a hivatalos sajtóközleményig alig beszéltünk itt a blogon az iPad 3-ról, de látjátok, azért utána volt bőven cikk, és azt hiszem teljes mértékben kiveséztük a dolgot. Most már csak az van hátra, hogy az Apple is bemutassa nekünk:

Még ma este átállunk majd “live kinézetre” ez azt jelenti, hogy egy speciális, “erőforrás-takarékos” rendszert vezetünk be, illetve az elmúlt évek tapasztalata alapján most már nem bízzuk saját szerverre a közvetítést sem. Az új LiveStream fog bennünket segíteni a holnapi nap folyamán, reméljük kitart majd, és nem lesz probléma. Természetesen továbbra is kövessetek minket Twitteren, mert ott is élőben fogjuk közvetíteni az egész eseményt. Ezen felül egyébként Handrásékkal együtt fogjuk nézni, hogy az Apple mit mutat be, remélem kellően sikerül felkészülni, addig is nézzetek át a http://live.szifon.com oldalra, ez lesz majd itt is elérhető valamikor az éjjel. Természetesen iPhone-ról is követhettek majd minket.

 Szifon.com – Holnap – 19:00 – Élő közvetítés

[poll id=”32″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. pfejj, itt is randa ujj

  2. Hello 1 kérdés azt hallotam hogy iPhone-ról is lehet nézni ez igaz?

  3. @patrikp03: Igen, tudsz követni minket iPhone-ról.

  4. Itt szeretném megkérdezni a kedves “Igen, szerintem jó poén lenne, meg az még személyesebb is”-re szavazókat, hogy mit látnának a legszívesebben, mire kíváncsiak ? 🙂


Add a Comment