fbpx Skip to content

San Francisco-ban már készen áll a Yerba Buena Center! Itt fogják bejelenteni a jövő iPad-jét, aminek a nevét se tudjuk még pontosan. Elképzelhető, hogy iPad 3 vagy iPad HD lesz a neve.

Abban már teljesen biztosan lehetünk, hogy retina display lesz az új iPad-ben, illetve most már 90%, hogy “home” gombbal is rendelkezni fog. Azt is szinte biztosra vehetjük, hogy nem lesz vékonyabb, sőt lehet, hogy vastagabb is lesz, persze csak milliméterekről beszélünk.

Szinte abban is biztosak lehetünk már, hogy Gorilla Glass 2-es üveget fog tartalmazni, tehát még jobb és erősebb lesz az iPad üvege. 8GB-os változatnak elég csekély esélyét látom, marad a 16-32-64GB-os verzió. Mint már korábban írtuk, valószínűleg A5X processzor lesz az új iPad-ben, ami természetesen gyorsabb lesz a jelenleginél.

Itt a Szifon.com-on élőben közvetítjük majd a holnapi eseményt. Mi már teljes mértékben készen állunk, iPhone-ról is tudtok majd minket követni, és most különösen odafigyelünk a megnövekedett forgalomra is. Ezért holnaptól az oldal a live formáját ölti fel!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Inkább iPad 2S

  2. ez a sörös videó oltári bugyuta -sztem…

  3. OFF!
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy valaki vett már külföldről macbookot ? Vannak kint rokonaim és azon gondolkozom, hogy amerikából vetetnék egyet, viszont nem tudom, hogy a posta, hogy működik, illetve kell-e valami vámot fizetni ? Ha valaki jártas e zügyben, vagy tud segíteni annak szívesen várom a segítségét 🙂

  4. Bocsi, de nem úgy volt, hogy 300 ppi felett retina display? Ennyi szerintem nem lesz az új iPadben… max duplája a mostaninak

  5. @celim: az is számít, hogy milyen messziről nézed. és mivel a nagyobb kijelzőt távolabbról, mint egy iPhone-t, így gyakorlatilag tekinthető retina kijelzőnek. de majd holnap kiderül, milyen néven nevezik, és miért.


Add a Comment