fbpx Skip to content

A dev-team a visszajelzések alapján frissítette a redsn0w-t, így az új verzió használatával már APN és MMS probléma is meg kell oldódjon! Mindjárt teszteljük, és ha így már megy a carrier fix is, akkor frissítjük a postot!

Fontos tipp: ha már jelenleg is jailbreak-elt a készüléked, nincs szükség restore-ra, tökéletesen elég, a újra lefuttatod a redsn0w-t rajta, csak vedd ki a pipát az “Install Cydia” opció elől!

Letöltés az új beta-hoz itt:

A redsn0w változatlanul csak az iPhone 3G, iPod Touch 2G készülékekhez jó! A 3GS esetén custom firmware kell, de az is csak akkor megy fel, ha a telefon régi iBoot-os, és redsn0w-s vagy pedig custom 3.1.3-ról frissíted a custom 4.0-ra, másképp nem. MC-s és új iBoot-os eszközökre jelenleg nincs jailbreak.

További gyakran feltett kérdésekre megtaláljátok a válaszokat az alábbi cikkekben, kérlek olvassátok el őket, mielőtt kérdeztek:

***

Frissítés #1: manuális beállítások a szolgáltatókhoz.

Telenor

Mobilnet
APN: online
minden más üres

MMS
APN: mms
user és password üresen marad
MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
MMS proxy: 84.225.255.1:8080
Üzenetméret: 307200

T-mobile

Mobilnet
APN: internet
minden más üresen marad

MMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080

Vodafone

Mobilnet
APN: internet.vodafone.net
minden más üresen marad

MMS
APN: mms.vodafone.net
user és password üresen marad
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002:8080

Olvasd el a hozzászólásokat is

189 Comments

  1. megnézzük

  2. iGO teszt?

  3. srácok!
    ha újra lefuttatom a redsnowt és bepipálom a multitaskot akkor marad minden a régiben csak menni fog a multitask?

  4. @sulytalan: nemhiszem

  5. Tudja valaki hogy a 4.0-n normálisan működik a Lock Calendar?

  6. ha újra jb-elem unlock eltűnik?

  7. @sulytalan: igen, menni fog, feltéve ha nem tettél fel mást, ami ugyanabba a rendszerfájlba nyúlkál, mint ahova a multitask. százalékos akku lehet ilyen. de ha probléma van, akkor inkább restore, akkor tuti nem lesz gond. de amúgy elvileg így se kellene legyen.

  8. Nem biztos ám, hogy annyira jó ez a multitask, 3gs-en is néha kifutok a RAMból a háttérben maradó sok vacak miatt. Jó lenne egy konfig lehetőség, hogy mi maradjon futva, és mi lépjen ki mindig, amikor kikapcsolom.

  9. Jó hogy 10percel ezelott raktam fel a régebbi redsn0wt 😀

  10. @fgt: nem tűnik el.

  11. @Jadeye: köszkösz

  12. Sziasztok!
    egy olyan jellegü kérdésem lenne hogy lehet e a 4.0 ás szoftvert(iphone 3g) wifi nélkül is unlockolni?!

    üdv

    Ádám

  13. Remélem hamar jön MC model-re is, már várom.:|

  14. @Adam: ha van mobilnet az eredeti kártyán, és így a cydia fel tudja tenni az ultrasn0w-t, akkor igen. vagy csinálsz egy custom fw-t, amibe integrálva van az ultrasn0w. másképp kell a net.

  15. Segítsetek! 2G MB itouchot feltörtem 4.0-ás rendszerrel, de nem megy a tört appok felrakása! az itunes hibát ír ki…
    és pl. az installous-t sem találom a cydiában. Ja és fölül középen (az ipod és az akksi között) ott van hogy exit safe mode… ez mit jelent?

  16. Sajnos az eredeti kártya t-mobilos és nem is rendelkezem olyan kártyával, ugyh ez a lehetőség kilőve…. custom fw-t mennyire nehéz csinálni?!

  17. @Torda: indítsd újra. valamitől lehalt a springboard, ezért átugrott safe módba. el kell gondolkozni, mit tettél fel legutoljára, mert lehet az okozta. a nem tudok telepíteni tört appokat dologra meg még mindig szükséges az appsync 4.0, hackulo source-t hozzá kell adni cydia-ban, anélkül install0us sincs benne.

  18. jah és wifim is lenne csak (no-wifi) gonddal küzködöm és nemtudom hogy a 4.0 megoldaná ezt a problémát?!
    válaszotokat előre is köszönöm
    üdv
    Ádám

  19. @Adam: sima restore nem oldotta meg a no-wifi-t? ha nem, akkor érdemes lenne megpróbálni a frissítést, de ha nincs utána se wifi, akkor leginkább szerviz, és felesleges a függetlenítéssel és jb-kel vesződni, mert a jelek alapján könnyen meghalhatott benne a wifi.

  20. Nos, nekem eddig a multitask és a %-os kijelzés volt engedélyezve az előző redsn0w által. Most akkor hogy minden jól menjen elég lesz csak a cydia elől kivennem a pipát? Tehát nincs más dolgom mint újra ráküldeni a jb-et és install cydia nélkül, de a multitaskot és %-ot továbbra is hagyom bepipálva?

    köszi

  21. pff 😀 ma 2ig kell a telefono és tegnap ota nem megy rajta a mobilnet… gondoltam ma felkelek 7kor es minden variacoiot kiprobalok 😀 aktivaltam gyari kartyaval, tettem ra custom fw-t, használtam backup nélkül 😀 de ez most remélem jo lesz hozzá 😛

  22. Sajnos nekem 3GSen custom fw-el se megy az mms pannon kartyaval. Ötlet valaki?

  23. Hello!

    Ez az apn, MMS gond mind1ik redsn0wos telónál jelen van? Vagy ezek gyakori, egyedi problémák? Köszi!

  24. @Atesz: én igy csináltam és megy minden !

  25. Úgy tudom, van olyan custom firmware iOS4-ből, ami felmegy új iBootos 3GS-re is.

  26. @Atesz: ha bepipálva hagyod, akkor tuti úgymarad, igen.

    @gerike73: csak gondold végig logikusan. ha a dev-team javította, és emiatt új redsn0w-t adott ki, akkor valószínűleg nem egyedi esetről van szó… de amúgy ha olvasnád a kommenteket, itt is sokan írták, hogy nem megy. sőt, ha a cikkeket is olvasnád, akkor láthattad volna, hogy van külön cikk épp erről… van még ezzel kapcsolatban kérdésed? máskor olvass, mielőtt kérdezel. légyszíves.

    @ion: az új iBoot-os készülékekre soha nem volt custom fw, mert az iBoot nem engedte felrakni. így most sincs. aki mást állít, az nem állít valóságot. jelenleg nincs lehetőség custom fw-t tenni új iBoot-ra. ha lesz, azt a dev-team közzéteszi.

  27. nos nekem 3G, uj redsn0w, telenor kártya, megoldódott minden! Megy a mobilnet, és megy a tethering is! (nemvolt restore csak felülirtam a régi redsn0wt)

  28. @clooney:

    Push megy benne? Vagy kell Push Doctor is?

  29. @iPhone-r:

    Mondjuk JB elott se ment soha 4.0-n… 🙁

  30. Sziasztok!
    Eddig a Cloud Browse-t használtam, ha valami olyan oldal kellett, amin Flash volt, vagy csak más IP kellett, de tegnap óta csak US és Canada az ingyenes, a többihez premium acc kell..
    Tud valaki valami megoldást erre, vagy hasonló ingyenes, esetleg crackelt programot erre a célra?

  31. @clooney:
    Szia tudnál nekem segíteni , ??
    Hogyan kell beállítani a netet a telenornál??
    Van valami különn beállítása vagy hogy kell csinálni pls help.
    MSN:[email protected]

  32. @Kexy: mindig érdemes gyári kártyával aktiválni, akkor nincs gond a push-sal sem. a push-doctor-t meg nyugodtan rányomhatod, az ártani nem árt.

  33. újra indítás után is ugyan ez a helyzet. a hackulo.us-t honnan rakjam fel???

  34. Inkább MC-sekre csinálnának jailbreaket….

  35. Tökéletes minden 🙂 Végre …

  36. Kérdés! ipodot meg nem jbeltem h ill mivel kéne egy 1. genes ipod ot jbelni?:P

  37. Jadeye, akkor se, ha már Spirittel fel van törve a 3.1.x és utána kerül rá a custom firmware?

  38. egy kis felvilágosításra lenne szükségem. Tehát régi bootos 3GS-t jelenleg semmiképpen se lehet jb-zni, csak Custom Fw-vel és olyan 3.1.3-ról lehet frissiteni , ami szintén jb-s ugye?? A dev team nem azt mondta, hogy a következő bétában engedélyezni fogja a 3GS-t (régi iboot)? Vagy eléretettem valamit?

  39. @Torda: …a 17 es commnetben leirta Jadeye

  40. pff, hát én nem tudtam már várni a dev-teamre h működjön a mobilnetem és megcsináltam magamnak 😀 MMS-t meg nem használok 🙂

  41. @Limi: de épp ezaz hogy úgy nem sikerült… cydián belül hol?

  42. @Crazy: redsn0w 0.9.4, de a 3.1.2-es fw-t kell neki betallózni hozzá.

    @ion: kérlek, olvasd el a cikket erről, spirit-es telóra még csak régi iBoot esetén sem lehet feltenni a custom-öt.

  43. @Jadeye: hello
    azt szeretném kérdezni hogy custom fw-t hogy tudok csinálni??? mert nekem előre aktivált kéne! egy részletes segítség kéne ha tudtok köszi
    winfosom van:S

  44. @Jadeye: ipod 1gen hez nem a 3.0 as a legfrissebb?

  45. @Jadeye: am köszi:)

  46. iGo teszt?:D tudom tuodm türelmetlen vagyok de akkor is:) tegnapra volt ígérve
    😛

  47. @Bürgi: windows alatt snowbreeze-zel, de a mac-en készült custom fw-hez képest ebben hajlamos több hiba lenni, mert nem a dev-team portolja át windows-ra, hanem más csapat, így a hibalehetőség is megnő. ha teheted, inkább tölts le egy mac-en készült custom-öt valahonnan.

    @Crazy: 3.1.3 rá a legfrissebb.

  48. @Jadeye:

    Ha restore utan aktivalom T-s kartyaval (meg redsnow elott) akkor mukodik push, viszont ultrasnow nem erzekeli telenort.

    Ha meg nem aktivalom hanem ratolom akkor nincs push… Mit rontok el?

    Mar mashol is irtam ugyanezt, de akkor sem kaptam valaszt… igazabol most hogy van 3g is es fuggetlen a 3G-m mar errol le is mondhatnek… csak hianyzik 🙂

  49. Jó, Jadeye. Valójában én is így gondoltam ezt, de összefutottam egy kis taknyossal, aki körberöhögött, hogy milyen szerencsétlen vagyok, mert erre van megoldás, adott is egy linket, amit most nem találok.
    A lényeg, hogy váltig állította, hogy a szifon.com-osok hülyék, és új iBoot-os telefonra is fel lehet rakni ezt a custom firmware-t… Sajnos nem vagyok elég felkészült, mert androidis vagyok, úgyhogy nem tudtam vele vitatkozni.

  50. Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy itunes amikor szinkronizálna, msn-t akarom felrakni ez az egy progi van csak amit szinkronizálni kéne. Teljesen új 4.0 os van rajta. Nem jailbreakelt. Szinkronizálásnál simán csak továbblép. Kiírja, hogy szinkronizálná az msn-t és utána továbblép és leveszi a pipát az appról. Régen volt már ilyen gondom és itt segített vki. Nem emlékszem mi volt akkor a gond.

    Vkinek vmi ötlet?

    Előre is köszi mindenkinek.

    (iphone 3g.)

  51. @ion: Azt a taknyost küld hozzám,szívesen beszélgetnék vele.

  52. @cia: had én had én iiis:)

  53. @blup: Store-ban authorizalva vagy?

  54. this computer is already authorized…. ez van.

    És nem tudom mit csináljak. már próbáltam a deauthorice this computer-t de nem lett semmi. nincs ötletem.

  55. @Torda: megnyitod a cydia-t
    kezelés/manage.. azután források/source és a jobb felsöben lesz a szerkeszt/add gomb…ha azt megnyomod akkor tudod asszem beírni a hackulo repójának a címét

  56. @Kexy: az ultrasn0w nem érzékelős dolgot szerintem megoldja a frissített redsn0w, de én még nem futottam bele ebbe. nekem ment korábban is az unlock gyárilag aktivált telóval gond nélkül, szóval nemtom.

    a push meg csak a hacktiválás esetén szokásos, tedd fel a push doctort, és kész.

    @ion: ha a dev-team azt mondja, hogy új iBoot-ra nem lehet custom-öt tenni, akkor az a kis taknyos, akivel összefutottál, mondhat bármit. én a dev-team-nek hiszek. de mutassa meg, hogy valóban új iBoot-os 3GS-re valóban custom fw-t felrak. mert ha azt felrakja, az nem új iBoot, hanem bizony régi. de ha ő okosabb a dev-team-nél, hát tegye közzé, amit tud, sokan kíváncsiak lennének rá sztem. szóval sztem ne higyj neki, de mutassa meg, és akkor esetleg. 🙂

  57. Köszi szépen megoldódott.

    Itunes- storeba belépés- klikk a View Account-ra – ott deauthorize all computer és megcsinálta. Más módszerrel nem ment.

    Hátha segítek vkinek h léírtam.

    itt egy kis help: http://support.apple.com/kb/HT1420

    Köszi mindenkinek.

    Esetleg vki ha tuna nekem egy IGO hun-t a 100 megás verziós linket küldeni azt megköszönném.

  58. mikor lesz már új iBoot-os 3GS-hez vmi normális dolog? + ipod Touch 3G MC -hez??? csak költői kérdés.:D jó lenne már ha kijönne 4.0-hoz jailbreak………3.1.2 óta blackra1n van mind2-őn azóta várok .:D

  59. @Jadeye: lehet hogy én értettem félre..de a 26 os commentben ezt írtad:
    “az új iBoot-os készülékekre soha nem volt custom fw, mert az iBoot nem engedte felrakni. így most sincs. aki mást állít, az nem állít valóságot. jelenleg nincs lehetőség custom fw-t tenni új iBoot-ra. ha lesz, azt a dev-team közzéteszi.”

    3.1.2 re és .3.1.3 ra volt custom nem?…és itt OSi 4 re értetted vagy én néztem be nagyon ezt a custom dolgot?

  60. @Limi: Nem nem volt, “az új iBoot-os készülékekre, göndörke megoldása , és a spirit is a már szifonon futó os-t dzélbrékelte.

  61. @Limi: új iBoot-os készülékekre semmilyen firmware esetén nem megy a custom, mert az iBoot nem engedi fel. új iBoot-ra 3.1.2-vel volt redsn0w és blackra1n, 3.1.3-ra van a spirit, 4.0-ra még semmi. ha felment a készülékre bármi custom, akkor az NEM új iBoot-os.

  62. @Jadeye: tudnal mondani valami video konvertalo softot arra kéne h mov ot konvertaljak aviba minőseg romlás nélkül! megszeretném nézni h h néz ki a nagy tvn az iphone 4 el készült cucc;)

  63. @Jadeye: köszi:) ez@Jadeye: en is tudom de ha jol emlekszem akkor ez szifonra konv:) de megnezem meg1x köszi:)

  64. Nálam valami miatt nem menti el a kamerával készített képeket.
    Más is találkozott ilyesmivel?

  65. Letesztelve, nálam nem mükszik…Bár lehet én rontottam el valamit.
    3G 16gigást frissitettem iOS4re. Aktiváltam angol sim kártyámmal (ekkor még szüzen megnéztem, az üzeneteknél ott volt a mms beállitások). Ezután ráengedtem a redsnow 0.9.5b-4 -et és a utrasnowt. Ezután eltünt az mms lehetöség. Most a fent leirtak szerint újra lefuttattam a redsnow 0.9.5b-5 verziót és ugyanúgy nincs mms:)

  66. @leipsig: de igen

  67. Na azért az nem semmi ami velem történt. Direkt nem JB-ztem eddig mert mindenkinek annyi baja volt hogy úgy voltam vele várok egy stabilabb verziójú redsnow-ra. erre most megcsináltam mindent leírás alapján, és amikor beléptem cydiába kiírta a szokásos reorganising feliratot, majd mikor kilépett minden ikonom eltűnt a youtube-ot kivéve, plusz elejétől fogva nem működött a telefon opció sem. Beszarok, kellett nekem jb-zni.

  68. én is felraktam a -5 bár én restore oztam:)
    “szűz”re szeretem felrakni a jb-t 😀
    én nekem működik mind2:D

  69. faszán működik 3G-n , megcsináltam van mms em újra !
    ja és a 3G-n 4.0 alatt akinek akadozik és fagy a szoft az nyomjon 2x hard resetet ( kikapcsoló és középső gomb egyszerre hosszan ) és megoldja a problémát !

  70. Sziasztok!

    Ezzel az új redsn0wal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ennek a jb-nek ugyanaz a menete mint a Hasznos információk #4-ben leirtaknak kivéve a cydia felrakását, valamint a függetlenítést is hasonlóan kell elvégezni?

  71. Ja és ami a legviccesebb hogy a youtube-ra ha felmegyek simán tudok videót nézni de ezen kívül semmit nem tudok csinálni!!!! most re JB ha az sem segít akkor re restore ha az sem akkor felrakom a 4.0-t és nem JB-zek azt kész

  72. Jadeye:
    3G-m van, 4.0 JB (redsn0w).

    AppSync 4.0 fent van, Hackulo.us source.

    Letöltöttem ingyenes app-ot az appstore-ból, de sajna még mindig hibát ír ki az iTunes ha rá akarok húzni egy -ipa-t.

    Mit kellene még tennem, hogy működjön?

    Előre is köszönöm a segítséget!

  73. re jb megvolt az ikonok most megvannak és működnek de mindegyik ikon fehér a youtube-ot kivéve.

  74. @teshowati:

    Nekem is volt ilyen gondom, töröld a hálózati beállításokat, és menni fog 🙂

  75. @leipsig:

    Nekem net van, mms nincs! Mééééééé???

  76. Hat nemtudom 4.0val eddig is jovolt nekem

  77. Cydia mennyire van mar felkeszitve a 4.0-ra? Cydias progik kozul mi az ami megy, gondolok itt billentyuzet es logo fixekre, mobilinstallation crackre, installousra, ibluenovara, pdanetre meg hasonlokra? En egyelore kivarok a jailbreakkel (3Gm van), mert nem akarom hogy olyan lassu legyen, mint a mostani spirites 3.1.3. Erdemes megvarnom a stable redsnowt, vagy nem lesz jelentos valtozas? Miert van meg beta allapotban? Tudom hogy sok kerdes, de remelem lesz hozzaerto, aki megvalaszolja 🙂

  78. Én az apn beállítást megoldottam mobileconfig generator-al ami levében elküldte a beállításokat aztán a telefon gond nélkül betöltötte, viszont mms az nincs benne.
    Manuális beállításokat meg nem is tudok beírni, nincs ilyen menüpont sehol már többször átnéztem.
    Valami cydias hacket kell feltenni, hogy át lehessen írni? Emlékszem régen simán át lehetett írni, de most nincs sehol az a menüpont a settingsben.

  79. @wiky3991: ha már jelenleg is jb-elt készülékre teszed fel, akkor nem kell újra függetleníteni, azt nem változtatja, és más, korábban telepített cydia-s csomagokat sem kell felrakni, azokhoz nem nyúl.

    @W: hát ha mondjuk leírnád a pontos hibaüzenetet, akkor egy fokkal könnyebb lenne, mint így.

    @laxikahun: én inkább nyomnék egy restore-t, és a tiszta rendszerre mehet a JB.

  80. @ocsi: beírtad az mms beállitásokba az adatokat?

  81. @Jadeye: Igen, igen most az megy, csak aza fura, hogy először is tök szűz rendszerre ment fel és akkor csinálta ezt az egyedi hibát, mert ezt másnál nem hallottam, pedig minden ide tartozó hsz-t elolvastam, mindegy csak megoldódik így remélem.

  82. @Jadeye:

    a hibaüzenet:

    ” The Application “…. .ipa” could not be added to your iTunes library because it is not a valid application”

  83. @ocsi: network reset megvlt ugzanugz nincs mms:p… mindegy, nem hiányzik igazából sose küldtem még mmst a iphoneról. Ahhoz meg nincs kedem hogy full restoret toljak neki csak az mms égett, rohadtul nincs kedem 2 órát árni mig viszakerul az a 10 giga zene/app…

  84. Valaki próbálta már a 3G, 3GS 4.0-ás OS alatt, hogy netbookon működik-e az internet megosztás USB-kábelen vagy bluetooth-on keresztül?, mert 3.1.3 nem ment csak a rendes normál méretű laptopokon (15.6″ – 17″) !!
    T-Mobile 3G hálózat!
    Jó dolog lenne ha működne, mert pl. ha az ember elmegy belföldön nyaralni, és viszi magával a kicsi 7″ netbookját, akkor tudjon rajta rendesen internetezni.
    Sajnos erre még nem találtam semmilyen megoldást, csak a MyWi programot, amihez ugye JB-kell!

  85. Hi
    Mi az pending TSS request a cydiaban?

  86. @W: na akkor átmegyünk angol órába is egy kicsit: ez azt jelenti, hogy az iTunes-ba sem tudtad behúzni az adott appot, mert az nem app, vagy hibás. tehát mondjuk tölts le belőle egy másikat, és ellenőrizd, hogy a kiterjesztése IPA legyen. ha nem az, hanem pl RAR, akkor mondjuk tömörítsd ki. ha ZIP, akkor nyisd meg, és ha azon belül van az IPA, akkor azt is ki kell tömöríteni. ha NEM IPA van benne, hanem egy Payload mappa, és 1-2 másik fájl, akkor a ZIP-et nevezd át IPA-ra.

  87. Úgy tűnik megoldódott a probléma. Szerintem az volt a baj, hogy miután nyomtam egy Shift + restore-t nem aktiváltam be itunes-szal hanem csak JB után.

  88. Na az előbb próbáltam egy külföldi 3G-vel, újra lefuttattam a JB-et, de T-Mobile kártyával nincs meg az apn/mms menüpont. Ha belerakom a Telenor kártyámat, akkor előjön. Valami tipp?

  89. @hohand: reset network settings azzal a kártyával, amelyikkel a probléma van. ha úgy sem, akkor érdemes egy restore, és utána mennie kell.

  90. @cia: @Jadeye: rece..csak valami fönök beosztásu eküldött dolgozni….köcce az oktatást:))

  91. h t t p ://webchiefs.com/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=66:iphoneos4-jailbreak

    hm:)

  92. @rale:

    A Magyar helyesírás ellenőrzőtől pl. IOS4 alatt fagy az SMS írás. 🙁 (Második sorba lépve kilép.) Így azt sajnos leszedtem, pedig kéne, nagyon hasznos kis apróság!

  93. @rale:
    Mobilinstallation crack -től meg totálisan kiakad az iPhone, el sem indul, szóval nem szabad feltenni!
    (Helyette AppSync 4.0)

  94. @Laci:

    Ez meg amúgy (gondolom) a karakterszámlálóval függ (akad) össze. Az kapcsol be pont a második sorba lépéskor.

  95. @Jadeye: Kiprobalom…

  96. Bocs az offért. Egy sima nem dzsélbrékelt 3GS-re felnyomtam a 4.0-t, de nem tette vissza a backupolt adatokat, és a gépen sem találom a restore előtti fájlokat. Próbálkozzam meg még egy restore-ral, vagy mit tudok csinálni?

  97. @Jadeye: köszi a segítséget, értettem ami oda volt írva, a körítést csak azért tettem, mert szerettem volna meggyőződni, hogy az iPhone JB-nél rontottam el valamit (v. AppSync4-nél) vagy a fájl szimplán szar.

    Egyébként .ipa a kiterjesztése. Letöltöttem újra, és így már megy.

    Köszönöm,

    W

  98. @Mr. Furkó: hogy értve nem tette vissza? Miután lerestoreáltad, iTunesnak első kérdése, hogy “backup from restore”, vagy “Setup new iPhone”. Ott Kiválasztod értelemszerűen a backup from iPhone-t és visszatesz mindent…

    Windows alatt nem tudom hova menti iTunes a backup fileokat, teljesen mindegy mert ugyse tudsz azzal manuálisan mit kezdeni, nem tudod megnyitni.

  99. OFF: :D:D:D

    Mi az az iPhone, mi az a jailbreak, és egyáltalán!
    Olvasni nem tudok, meg lusta is vagyok.

    Előre is kösz mindenkinek! 🙂

  100. @Mr. Furkó: Restore utan restore from backup… nekem 2 evvel ezelotti allapotokat is felhoz 😀

    (hogy lehet regi backupot torolni?)

  101. @krisgo:

    off:

    olvass vissza, mar kerdeztek elotted 100 an, nemigaz hogy nem latsz tovabb 2 sornal…

  102. @Jadeye: köszi a tippet, már kipróbáltam a resete-et, de akkor sem jön elő a T-ssel. Majd egyszer restore. Amúgy nem tudod véletlenül, hogy iPad-en a bal felső sarokban lévő iPad feliratot mivel elhet lecserélni sajátra?Régebben volt iPhone-ra ilyen. THX!

  103. @Kexy: Most komolyan nem vetted le, hogy ezt poénból tettem ki??? 😛

  104. @krisgo:

    🙂 Szted elotted kerdeztek 100an hogy mi az az iphone? 🙂 Ezert kezdtem “off:” al 🙂

  105. @Jadeye:

    “Az iPhone aktiválásához helyezzen be egy Pin Zárolás nélküli érvényes Sim-et…”

    És nem megy telenor…

  106. Na szerencsére sikerült minden és működik is minden problémamentesen. Ha valaki restore-olta a telcsit ne felejtse el először aktiválni és csak utána JB-zzen.

  107. Ha aktivaltam a telefont, utana ki kell ultrasnow elott kapcsolni? Simet ki kell venni?

  108. tudom, hogy így müxik, de nálam nem kérdezte meg az iphone, de sztem megcsinálom mégegyszer a restore-t, hátha csak elszartam és leokéztam az újként való beállítást.:)

  109. Bocsi az OFFÉRT, nekem 3gs telóm van, a sorozatszám 3,4,5-karaktere 929, viszont az [iBoot-359.3], most akkor régi vagy új iboot-os? Jelenleg ios4.0 van rajta, van esélyem visszarakni a 3.1.2-őt, majd jailbrak-elni? Eddig sehogy sem sikerült megoldanom, nem tudom mi lehet a gond? Mac-em van, nem az első jailbreak-et készítettem már, de ez a downgrade most ki fog rajtam.

  110. meg a legelso redsn0w-al jb a 3g-met (ios4) + unlock….
    akkor most csak legfrisebb red letolt majd cydia pipa ki !!! ugyanugy megmarad mindenem ??
    van ami el fog tunni ??
    kosz !!

  111. @gurobi: regi iboot recoveryboll custom fw .

  112. @zs2994: nem tunik el…

  113. SZIASZTOK!

    AZT SZERETNEM MONDANI HOGY AZ 1IK HAVEROM KINT VAN AMERIKABAN ES MONDTAM NEKI HOZZON EGY IPHONE 4-ET CONTRACT-AL DE BE VAN PARAZVA… HA NEM FIZETI VKI A HAVIDIJAT OTT IS LETILTO LISTARA KERUL A TELEFON. LEGALISAN 800 $ LEHETNE HAZAHOZNI :S

    UDV!

  114. Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Régi iboot-os 3gs 3.1.3 sprittel jailbreak-elve, és előtte soha nem volt még rajta jailbreak csinálva csak 3.1.3-on. ezért nem tudok vissza menni 3.1.2-re.
    Milyen meg oldással tudok rá rakni 4.0-át jailbreak-elve.?
    Előre köszönöm a segítséget.

  115. Hali, ez off kérdés,
    de nektek szokott szarakodni win7el az iphone? mert ez a szar winfos nem ismeri fel… usb hibát ír ki.. létezik rá megoldás?
    köszi

  116. @becks: nekem nem. mondjuk az enyém 64bites. ez lehet hogy csak 32bitesen történik. valakinek? nem?

  117. Hát nem tom, nekem a finished felirat megjelenese utan a telo soha nem indul magatol ujra csak kikapcsol kb 5-7 perc utan, aztan amikor bekapcsolom…a regi jailbreak maradt (onnan tudom mert kikapcsoltam a multi taskingot es a hatter kepet, megis van mind a ketto). Aztan ujra shift+restor a firmwarrel ami itt van, aztan ujra jailbreak es ugyanaz, nem teszi fel a cyidiat…es nem is indul ujra magatol…3G-s telorol van szo…otletek?

    koszi.

  118. Sziasztok!!

    Van egy 3GS-em amiről a tulaj nem tud konkrétan semmit, recovery módban van(semmit, azt milyen firmware van rajta, milyen iboot…). Szeretném aktiválni, próbálkozom is mindjárt a 3.1.2re való redsn0w-al, ha az nem akkor lehet 3.1.3-ra spirit megy. Viszont ha nincsenek lementve az SHSH fájlok(nem tudjuk biztosan) és restore-t nyomok 3.1.2revagy ami rajta van(de nem 4.0 , mert megjelenése előtt már recoveryben volt, tehát nem az van rajta) akkor 4.0-ra lehet csak restore-olni, ugye? 🙁

  119. @gerike73:
    Köszönöm!:) beírtam gugliba… elég sok link jött ki h fentáll ez a hiba de megoldás sehol sincs…:S

  120. @becks: Nekem egyetlen win7-es gépen sem jelentkezett ez a probléma. Sőt, még egyetlen vindózos gépen sem.

  121. iGO???????????????????????????????????????:'((((((((((((((((

  122. Sziasztok lenne egy kérdésem jelenleg Itunes 9.0 van fent és ha frissítek 9.2 re megmarad a backup az iphone-ról vagy törlődik?

  123. Hi!
    Frissitettem ezzel az újjal, de csak internet tethering gombal lett több,
    nem találom hol lehet manuálisan beállítani.
    Régen az EDGE gomb alatt lehetett beállítani, de ilyen most nincs.
    Szóval a kérdésem az, hogy írtátok manuálisan állítsuk be, de a hol most a kérdésem.

  124. @DD: Megmarad.

  125. Ahoj,
    van nalam egy 3GS 32GB szifon 3.1.2vel tegnap lett jailbreakelve eloszor es a cydia azt irja felul hogy pending TSS request.
    Old iBootos most akkor feltehetek egy custom 4.0 firmwaret vagy meg varnom kell mig le van mentve az SHSH es a cydia kiirja?
    Elorre is kocce

  126. Sziasztok. Nekem olyan gondom van, hogy amióta feltettem a 4.0-t jailbreak-elve, azóta a frissen telepített progik kilépnek egy idő után. Az appstorosok is. Eddig ilyen gondom nem volt. Mitől lehet?

  127. @Crazy: Hali, nekem megy az IGO 1.2.2 minden ond nélkül (3G, iOS4 redsn0w JB, ultrasn0w)

  128. megcsináltam az új redsn0w-val a JB-t, de csak az MMS jött vissza, az APN beállításnak nyoma sincs. Csak nekem?

  129. @mihgromo: nekem is OMG ha figyeltel volna akkor tudnad a fiuk iegertek egy IPHONE 4 igo tesztet tegnapra! és még semmi:D (A)

  130. A felbontás miatt nem fog menni az igo legfeljebb akkor ha valaki a data gro-t megcsinálja a megfelelő felbontásba!

  131. @torrente777: ok gondolhattam volna! de akkor minek haragozzak be??!

  132. @Crazy: Hát most meg ezt írja az itunes 9.0.2: the iphone “iphone” could not be restored. the device isn’t for the requested build. Most próbálom régebbi itunes-al, hátha. Azért ha van ötleted szívesen veszem.

  133. Gyerekek, beszarás az iphone 4g (simán jó csatornakamerának) …
    Reggel beleejtettem a wc-be és kb 20 mp-es kotorászás után sikerült kihalászni
    a szűk kanyarcsőből…….
    Kipapcsolt a készülék,,,,,
    egész napos intenziv száradás után most próbálkoztam az elinditásával és láss
    csodát tökéletes, még a gyári illata is visszajött:))
    (nincs folt a kijelzőn , a kamera sem ázott be , minden 100%-os.
    AZ SZIFON 4 ODABASZ A KONKURENCIÁNAK.
    Ez az első Apple cuccom, de tuti hogy njem az utolsó. Steve vérét adta ezért a telóért…

  134. @prestigeplayer: Majd egy hónap múlva gyere vissza légyszi, és mondd, hogy a korrózió miatt mi halt meg először. 🙁 Azt hiszem, egy alapos kimosás nem ártana meg neki…

  135. SZIASZTOK!

    AZT SZERETNEM MONDANI HOGY AZ 1IK HAVEROM KINT VAN AMERIKABAN ES MONDTAM NEKI HOZZON EGY IPHONE 4-ET CONTRACT-AL DE BE VAN PARAZVA… HA NEM FIZETI VKI A HAVIDIJAT OTT IS LETILTO LISTARA KERUL A TELEFON. LEGALISAN 800 $ LEHETNE HAZAHOZNI :S

    UDV!

  136. Hi all!

    Nem tudunk vmi pontos hirt, hogy mikor jon ki a jailbreak iphone 4g-re?Mert egetoen kellene common dev-team:)

  137. Frissült az iGO Hungary & Romania 1.2.4-es verzióra!
    Ahogy elnézem még mindig nem támogatja a TTS hangokat!
    Ha támogatná esküszöm, hogy megvenném mivel még senkinek sem sikerült feltörnie! De így…. tök felesleges…

  138. @prestigeplayer: @🙂: bazz o latom h iylen nagyon megtehetitek h szifonokat dobalta a wcbe meg a mosogepbe… omg
    @🙂: 1x mar mondtad oké.

  139. nekem is ez a problémám, nincs apn
    hogy irjam be manuálisan..

  140. @lelkes: Nem vagy egyedül,
    de amit írtak, hogy internet tethering nincs, csak MMS meg APN, ahoz képest pont fordítva van, szóval nem lehet hogy elnézték, és arra adták ki a javítást?

  141. hi
    hova kell be irni a manuális beállításokat amit meg lett adva?

  142. Hááát… Nekem elsőre beállt a progi az Uploading Ramdisc résznél… (Win. 7 alatt), de másodrikra simán… Minden fasza…!

  143. @miv: megfogadom a tanácsodat, erre nem
    is
    gondoltam…..

  144. @mocsocsaba: kapcsold be a wifit és ird be a safariba : unlockit.co.nz continue custom apn és send email ( olyan emailcímedre amit meg tudsz nyitni a telloval ) és telepitsd!

  145. @mocsocsaba: Hehe. Nekem meg Internet tethering van, a többi nincs. Lefuttattam az új Redsnow-t, ment is minden rendben, de nem jelent meg sem a mobilnet, sem az MMS. Utóbbi nélkül éppen megvagyok, de másokat bosszanthat a dolog. AMi viszont nem tudom másnak hogyan működik, nekem nem megy a MobileTerminal. Elindul, de ki is lép azonnal.

  146. Unlockit.co.nz! ennyi!

  147. @lelkes: azt már megcsináltam tegnap, de abban meg nincs MMS.

  148. Van ezen a JB mit javítani! Lesz ez jobb is !

  149. Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni? A fentiek alapján már megy a net (3G-n), viszont eltűnt a 3G és a wifi! Mit csináljak hogy legyen?? Valaki segítsen mert megőrülök net nélkül.Köszi

  150. Ja! Még annyi hogy látja hogy mire kéne wifin csatlakozni, pár másodpercre csatlakozik is aztan eldobja és ez így ismétlődik…

  151. Valaki segítsen kérem, nekem eltűnt a networknél a cellural data settings, minden más frankó.

  152. Restore és fixed. Voltam olyan balfasz és feltettem a 3.xy os telenor fixet cydiaból.

  153. Valaki esetleg nem tudna egy részletest leírást készíteni 4.0–3.1.3 downgrade-ről?^^

  154. Reggelt fent áll még mindig 1 olyan problémám amit nem nagyon tudok megoldai ::
    Van 1 3g probálom updtaezni és kb az első 10 másodpercben le akad majd 1 Steve Jobsos karikatúra jelenik meg ….
    Majd hiba kódal meg áll az itunes valaki tudja ez mitől lehet és mi a megoldás?

  155. @Mikk: Ha mac alatt vagy, akkor simán betallózod az itunes-nak a 3.1.3-as fw-t, majd amikor elszáll 1015-ös hibával, akkor kell egy iRecovery, és a következő parancsok: setenv auto-boot true
    majd: saveenv majd: /exit Ezután mehet egyújraindítás és kész is.
    Egyébként ajánlott olvasmány: h t t p : / / justanotheriphoneblog . com / wordpress / iphone-tips / quick-tip-downgrading-4-0-beta-to-3-1-3

    @virgoo: Milyen hibakóddal?

    @ricsi: És ez a TTS ilyen fontos? 4e Ft-ot nehogy ne érjen már meg anélkül is? Mondjuk én minden nap vezetek 4-500 km-t, de eszembe nem jutna ilyenen sz@rozni, hogy amíg nincs TTS nem veszem meg… 🙂

  156. Üdv.Már próbáltam megoldani 3g,4.0 ultrasnow-al függetlenített telomat a leírtak alapján,de mégsem tudom aktiválni és már nem tudom mit kezdjek így.Üdv

  157. @Miv:
    Teljesen igazad van. hogy 4ezer forintot teljesen megéri, abban az esetben ha nincs semmilyen formában iGO-d! Viszont nekem megvan a teljes eu igo (tört) a legfrissebb térképekkel 2010.03 havi. így nem ösztönöz semmi sem arra, hogy megvegyem 4e a csak magyar és románi térképeket!
    Nem tudom mekkora munka lenne a fejlesztőknek belerakni a TTS magyar hangokat ami már létezik az iGO Primoban.

  158. Sziasztok!
    A 4.0 felrakása óta nem megy a 3G iphono-mon a Bluetooth és elég fontos lenne. Frissítettem a redsnow-t is de még mindig ugyan ez a hiba. Ismerős ez a hiba valakinél? üdv

  159. @ricsi: A Nav’n Go-s srácok vagy túlterheltek, vagy lusták, vagy a fene tudja, de az tény, hogy lassúk. Ebben igazad van.
    Amúgy meg tudom, hogy a kisebbséget képviselem azzal a véleményemmel, hogy a szoftvert meg kell venni, és nem gányolni a másolgatásokkal.

  160. srácok segítsetek légyszíves. Downgrade-eltem 3.1.2-re és nem talál hálózatot iphone-om, pedig eredeti T-s.

  161. már megvan:D

  162. sziasztok a Mobileterminal egyből kilép ha elindítom… 4.0-s rendszeren!!! valaki tud rá vmit?

  163. Nincs mms ? nincs apn?
    akkor:
    vpn konfigurácio
    Leírás : mms
    Szerver : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
    Fiók : mms
    Jelszó : mms
    proxy kézire állít
    Szerver 212.51.126.10.8080
    MENTÉS
    kész

  164. Sziasztok. Valaki kérem mondjon biztatót, hogy jön új iBootos 3GS-hez 4.0 szoftverhez jailbreak….vagy inkább eladjam??? Köszi, üdv

  165. Tokeletesen megy minden (3G 8gb), ezt is Vodas 3G mobilnetrol irom 🙂 Koszi!

  166. Sziasztok ma nyomtam egy restoret az Iphone 3Gmen.. frissítettem 4.0 és redsnow.al jailbreakeltem.. viszont alkalmazásokat apptrackr-ről vagy bárhonnan nemtudok rátenni.. Az Itunes folyamatosan hibát ír ki minden alkalmazásra..
    nagyon idegesítő mit kell leszedni cydiából vagy mit kéne még tennem?
    Előre is köszi a segítséget

  167. EXPERT ONLY
    3GS 3.1.3 Spirit > 4.0 JB howto:

    Amik kelleni fognak:
    – saurik serveren/localban tarolt shsh fileok (ha downgradelned kell)
    – iRecovery 0.3.2 vagy folotte (ha downgradelni kell)
    – 3.1.3 custom firmware
    – 4.0 custom firmware
    – regi ibootos 3GS
    – 9.2 iTunes
    – Spirit (ha downgradelni kell)
    – spirit2pwn_r2.zip (http://code.google.com/p/iphone-img3-flasher/downloads/list )
    – ftp kliens, vagy T-pot totalcommander plugin

    Ha mar felraktad a 4.0-at, akkor a downgrade lepesei:
    – saurik serveret felveszed a hosts fileba
    – visszatoltod a telefonodba az eredeti 3.1.3 firmwaret (a telefon nem fog eletre kelni, egyelore – a lefutas vegen az iTunes hibat fog irni, azt hagyd figyelmen kivul)
    – iRecoveryvel eleszd fel a telefont (http://www.ihackintosh.com/2009/07/irecovery-iphone-recovery-mode-loop-restart/ ) (Ha nem akarja felismerni a telefont akkor probald ugy, hogy lehuzod az usb kabelt, kikapcsolod a telefont, nyomva tartod a home gombot, visszadugod az usb kabelt, majd ujra csinald az iRecovery lepeseit)
    – Spirittel jailbreakelsz

    3.1.3 Spirit > 4.0 JB

    – csinalsz, vagy letoltesz egy custom 3.1.3 –at. A .ipws –t atnevezed .zip-re, belepsz es a Firmware/all_flash/all_flash.n88ap.production tartalmat atmozgatod a telefonod /temp konyvtaraba, a spirit2pwn_r2.zip tartalmat szinten, ftpn, vagy t-poton keresztul)
    – cydiabol felrakod a MobileTerminalt / OpenSSH / Afc2Add programokat.
    – Terminalban:
    o su root
    o alpine
    o cd /temp
    o chmod 755 pwn_old_boot_r2.sh
    o ./pwn_old_boot_r2.sh
    o Ha success, akkor mar sinen vagyunk 
    o Restart a telefont

    – Most mar felrakhatod a custom 4.0-at

  168. @BAEL: ez gyönyörű, de felesleges bonyolítása egy tökegyszerű dolognak. nézzük lépésenként.

    először is régi iBoot-os telefon kell hozzá, valamint kellenek az SHSH fájlok. ez már rögtön két kérdést vet fel: először is, ha régi iboot, akkor felmegy a 3.x custom probléma nélkül, illetve ha kell hozzá az SHSH, akkor teljes lelki nyugalommal lehet restore-olni bármire, amihez megvan az SHSH, tehát nem érdekes a custom sem. második része meg az, hogy a régi iboot-os telefonok esetén általában nem a spirit volt használva, hiszen azokra a custom fw miatt már a spirit előtt is volt untethered jailbreak. egyszóval egy spirit-es régi iboot-os telefon kb perverz megoldás, és egyben felesleges is, ha van rá rendes, nem userland jb, akkor célszerű azt használni.

    innentől kezdve meg teljesen felesleges ezzel a pwn_old_iboot_r2 dologgal szórakozni, hiszen az SHSH megvolt, így visszatettük a custom 3.1.3-at, amire utána teljes nyugalommal fel lehet tenni a custom 4.0-át. de mondom, a probléma már ott kezdődik, hogy minek használt valaki régi iboot-ra spirit-et, ha arra ott volt a custom fw.

    ha meg valakinek új iboot-os, az jobb, ha rá sem néz erre a leírásra, mert neki ugye NEM fog működni, bár ezt hiába írjuk le, úgyis lesz valaki, aki csakazértis megpróbálja, hátha.

    ha meg nincs SHSH, akkor szintén értelmetlen az egész. ha viszont van, akkor csak felesleges bonyolítás. érthető, hogy miért?

  169. Igen, szep es jo a rovidebb megoldas, csak nekem tokre nem ment vissza iOS4-rol, 3.1.3-ra, se offival se custommel, lehalt az elso korben az iTunes, de azt is el tudom kepzelni, hogy gond volt a saurik authorizacioval. iRecoveryvel sem tudtam eletre kelteni. saurik server, vagy shsh fileok kellenek hozza igen es utana megy. Szoval feltettem az iOS4-et. A tobbit meg mar latni.

    Nekem az elejen se macrol, se pcrol nem sikerult maskeppen.

    Az, hogy Spirittel nyitottam ki valaha az meg siman lustasagom volt, alairom.

    New iBootosok ne is probaljak meg, felesleges probalkozni is, egyelore.

    Amennyiben zavaronak es feleslegesnek erzed a hozzaszolasomat, nyugodtan torold, ne legyek atkozott demon! 🙂

    Nekem is idobe telt mire atsakkoztam magam a megoldason.

  170. @BAEL: ne érts félre, egyáltalán nem baj, hogy leírtad. 🙂

    csak azért veszélyesek ezek a leírások, mert sokan inkább jobb, ha nem nyúlnak hozzá, mert ha már megzavarodnak attól, hogy pl mi az a DFU, akkor utána csak szívás van vele szervizes szempontból, tehát sokszor emiatt nehéz utólag menteni a menthetőt, jelen esetben a jailbreak-et ugye, főleg a 3GS esetén.

  171. Sziasztok!
    Kerdeznek egy igen off ot! Le szeretnem cserelni a 3.1.2es fw emet 3.1.3 ra, uj iBoot os 3GS re!
    Ha megvan az SHSH file akkor ez gond nelkul megoldhato ugy hogy fuggetlen is maradjon?
    Megadta magat a Cydia azert kene! Elore is kosz.

  172. Feltettem PwnageTool-al a 4.0-át de a cydiat nem nyiztja meg… Az lenne a kérdésem, h mi a teendő amikor a cydia nem indul el? Jailbreak ujra? Válaszokat előre is köszi

  173. Sziasztok!

    Addig ügyeskedtem, amíg más megoldás nem volt, frissítenem kellett 4.0-ra. (3GS, uj iBoot). Nem tudok downgradelni 3.1.2-re. 🙁
    Előtte PC-re mentettem az Ecid/SHSH file-t, illetve Cydia-ra is küldtem de ott várakozást írt ki 1 napig legalább (azóta nem tudom hogy áll.)
    Próbáltam a host-file átírós, TinyTSS módszert, nem ment.
    Van valami megoldás? Vagy új iBoot-tal nincs semmi?

  174. @Jadeye:

    nekem sajnos spirites 3.1.3 régi ibootos 3gs-em van
    anno a jb-t és csináltam 3.1.2-n és 3.1.3-an is
    mostz csinálnám a 4.0-án is de minnél több leírást olvasok,annál inkább kezdem úgy érezni,hogy nehéz lesz megcsinálni.
    nem tudnád egy pár lépésben leírni,hogy hogyan megy,nem kell olyan nagyon részletesen,nem vagyok teljesen kezdő 🙂 (de azért haladó sem)
    nem találtam semelyik oldalon egy tiszta , egyenes leírást régi ibootos 3gs-re,a redmondon pedig olvastam hogy megjelent a snowbreeze 1.6.2 ami támogatja a spirit-et is,ez nem tudom mit jelent

  175. Egyetlen kerdesre nem lattam valaszt eddig, ugyhogy mar elore is bocsi, ha valaki mar feltette.

    Van egy 3GS, uj iboot (944), jelenleg 3.1.2+spirit jb+blacksn0w unlock. Ha erre most felhuzok egy gyari SW-t (persze csak gyari kartyaval, fuggetlenites nelkul) mukodhet-e, es kesobb jailbreakelheto lesz-e (esetleg fuggetlenitheto?), vagy ha most lepek iOS4-re, akkor ezeknek a lehetoseget elbukom? Van tartalek telefonom, amibe at tudom tenni azt a kartyat, ami most az iPhoneban van, van hozza hivatalos T-s kartyam is, csak majd hosszutavon vissza kellene cserelnem, a Telenorossal hasznalni a 3GS-t…

    Szoval ha most megyek official iOS4-re, akkor orokre bukom-e a fuggetlenites/jb lehetoseget, vagy csak addig, mig ki nem jon egy rendes jb?

    (btw, tethered jailbreak sincs iOS4-hez uj iBoot 3Gs-re?)

    Koszi valaszaitokat elore is!

  176. @balxxx:
    úgy néz ki,hogy sikerült 🙂

  177. Bocs, hogy olyat kérdezek ami nem ide tartozik, de nem találtam neki megfelelő helyet. A kérdésem az, hogy nektek rendesen működik a youtube mert amikor feltettem a redsn0w törést még működött utána lefrisstettem az újabbra és azóta nem próbáltam, de tegnap megint használni szerettem volna, de “A YouTube-ra kapcsolódás nem lehetséges” felírat fogadott, illetve egyik böngésző sem tudja megnyitni a youtube videókat, megoldást esetleg tud valaki, vagy ez nem csak nálam meglévő hiba. A másik kérdésem, hogy tud valaki valami jó Bluetooth fájlküldő programot ajánlani?

  178. hali,
    régi boot.os 3GS, custom 4.0.val.
    a redsnow nem ismeri fel az ispw.t….van valami tippetek?
    üdv

  179. @peterh: a custom firmware már alapból jailbreak-elt, mit akarsz te azon redsn0w-zni? a redsn0w-t a gyári firmware-re kell ráküldeni, a custom fw-re értelme nincs… ha meg a custom fw-t akarod betallózni redsn0w-ba, akkor sem csodálkozom, hogy nem megy, mert ott is a gyári 4.0-s fw-t kell megnyitni vele.

  180. @Jadeye:

    a fenti cikkben leírtakat akartam megcsinálni az mms érdekében. akkor félreértelmeztem valamit?
    nekem az jött le: futtassam le az új redsnow-t – mivel már jailbreakelt, nem kell restore, cydia pipa ki és kész…egyébként sem a gyárit, sem a customot nem tudom betallózni.
    mielőtt kérdezek/írok alaposan utánaolvasok a dolognak, de akkor lehet, hogy most elértettem valamit?

  181. @peterh: custom fw esetén nem volt gond az apn-ek módosításával, csak be kellett állítani a dolgokat a settings / general / network / cellular data network alatt. redsn0w esetén viszont ez a menüpont maga ott sem volt. custom fw-re én a helyedben nem nyomnám rá a redsn0w-t, mert abban alapból ott volt az opció az apn-re.

  182. @Jadeye:
    baszki de béna vagyok…pfff, meg is van! kösz szépen, így már minden világos!

  183. @peterh:
    most már csak a Hívásátirányítás aktív-tól megyek a falnak….arra mi a megoldás?

  184. Hi!

    Tudnátok nekem írni egy URL-t hogy hogy lehet 2G 3.1.3-hoz MMS-t engedélyezni? Ha cydiaban rákeresek az MMS-re nem talál semmit, csak témát. Ezen az oldalon meg csak azt találtam meg hogy miket kell manuálisan beírni, de hogy mit kell feltenni hozzá azt nem. stable.cydia.com bent van a sources-ban.

    Köszi!

  185. SZIASZTOK!
    Kézileg az APN-t hogy tudom beállítani?
    Vodás vok ismimnek van pannon neki csak “E” van nem “3G”!!

    u.i. 3g kikapcs-restart-3g be és megy a dolog!! 🙂
    De azért kiváncsi vagyok a beállításra?! 🙂
    köszönöm


Add a Comment