fbpx Skip to content

Hírünkben összefoglaljuk azokat a játékokat, amiknek AppStore-os árát emberbarátibbra csökkentették:

Korábban már írtunk az FPS-ek egyik őséről, a Wolfeinstein 3D Classic-ról, amit most 4.99 dollár helyett mindösszesen 1.99 dollárért lehet megvenni és egyik játékkedvelő iPhone-usernek sem hiányozhat a telefonjáról.

Akik imádják a kosárlabdát, azoknak remek program a Flick NBA Basketball, amihez most már csak 2.99 dolláros áron lehet hozzájutni.

A kalandjátékok kedvelői örülhettek az Underworlds-nek, ami remek Diablo-klónnak bizonyult és hosszú órákra képes lekötni az embert. Most 4.99 dollárról 2.99 dollárra árazták le a programot, hogy minél több ember legálisan is beszerezhesse.

A jimny által postolt Car Jack Streets egy igazán tartalmas és egyedien kidolgozott játék lett, amit már csak 2.99 dollárért lehet hivatalos beszerezni.

A sort az EA remek platformjátéka, a Pandemonium zárja, ami a valaha készült legjobb játék a műfajban. Ennek árát most ugyancsak 2.99-re csökkentették – a szomorú azonban az hogy a magyar AppStore-ban nem elérhető…

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Min múlik hogy egy app minden országból elérhető vagy csak néhányból???

  2. nka ma nagyon aktív vagy 😛

  3. @Billseigs: Vannak olyanok, amik csak az US Store-ból érhetők el (ol. Google mobile App, vagy Google Earth), ez azon múlik, mit szeretne a developer (aki közzéteszi, feltölti)

  4. De neki nem az az érdeme hogy minél többen elérjék és töltsék???

  5. Mi csak a magyar appstoreból tudunk letölteni vagy az amcsiból is?

  6. Sentinelnek is levittek az arat. Meg az egyik (dragabb) angol szotarnak is (most ugyanannyi, mint a masik).

  7. Ezt én sem értem, hogy miért fáj a fejlesztőnek, ha innen Hungary-ból is pénzt akarok neki adni (értsd: meg akarom venni a programot).


Add a Comment