fbpx Skip to content

car_jack11Réges-régen, még a boldog békeidőkben Randal Meyers 1 millió dolláros kaszinó-adósságot halmozott fel. Már szinte el is felejtette, de egyik reggel egy hívás ébresztette fel békés álmából. Az olasz maffiafőnök, Frankie hívta, hogy eljött az ideje a tartozás rendezésének. Két lehetősége van: hetente 50 ezres részletekben fizet vagy a vére az aszfalton fog folyni. Randal te vagy.
Ebben a GTA típusú játékban minden megengedett, hogy tartozásodat rendezd: különböző típusú autókat lovasíthatsz meg, segíthetsz bankrablóknak, fuvarozhatsz „cuccot”, de pizzát szállítva legálisan is megkeresheted a pénzt. Nyílván ezzel kevesebbet kereshetsz, mint illegális munkákkal. A cél eléréséhez persze komplett fegyverarzenál áll a rendelkezésedre: gépfegyverek, gránátok, rakéták stb.
A város elég nagy, egymás után kapod a feladatokat, amiket teljesítened kell. Felülnézetben lehet játszani, de az épületek, villanyoszlopok, hidak 3D-s nézetben láthatóak. A készítők (akik egyébként az első GTA részek létrehozásában is részt vettek) arra is ügyeltek, hogy a valóságos idő a játékban is megjelenjen. Ha éjszaka játszol, akkor a játékban is éjszaka van, ha délután két órakor, akkor olyan feladatot kapsz, amit 2:10-ig el kell végezned.
A képernyő tetején látszódik az életerő, a megkeresendő pénz és 4 csillagos rendszerben a rendőrségi kőrözés erőssége. A játékban jó kis zene szól, ezzel téve hangulatosabbá a játékot.
Akinek tetszett a Payback, az ezzel a játékkal is jót fog szórakozni, de erőszakossága miatt csak nagykorúaknak ajánlott. Az alkalmazás megvásárolható az AppStore-ból.

jack_city2

car_jack4

car_jack3

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Kösz az infot!
    Éppen most szerzem meg “alternatív” módon :$ 😀

  2. épp akartam szolni róla 😀
    ahm meg valamiféle wow “kliens” szerüség is a világra akar jönni a közeljövpben, annak is csinálhatnátok egy postot, ahm hova is kell küldeni a post terveket ha van 5letem?
    a wow “klienset” a vollee csinálja asszem, second life hoz már csináltak

  3. milyen a másik a pay back-hez képest?
    aztan jont a team17 es bejelenti a GTA iphone-ra jövését 😀 hehe

  4. Végre valami megjelent
    Utóbbi postokban mindíg a jövőröl olcashattunk
    Végre valami kézzel fogható

  5. Az iranyitasa video alapjan remes.. amennyit ott bal lent subickol.. Na mindjart “megveszem”… megnezem mi is ez valojaban.

  6. Rakás szar az irányítás
    Na majd legközelebb


Add a Comment