fbpx Skip to content

Ötödik kiadásunkban a megszokottól eltérő mennyiségű játékkal lesz dolgunk, hiszen mostanság igencsak megszaporodtak a minőségi produktumok (gondoljunk csak a Need For Speed-re vagy a készülő Sims 3-ra). Nem is szaporítanám tovább a szót, jöjjön aminek jönnie kell:

1.) 7 Days Apocalypse

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=6477

Igazából zombis iPhone-os játékokból Dunát és Tiszát is lehetne rekeszteni, azonban igazán kevés az ami valóban említésreméltó. A 7 Days Apocalypse-al azonban szerencsénk van, hiszen a remek grafikai megvalósítás valamint az iDracula-ra hajazó játékmenet garantált szórakozást biztosít a fröcsögő vér és zombigyilkolás kedvelőinek. A játék folyamán egyretöbb fegyverrel küldhetjük a másvilágra (?) az élőhalottakat. Az irányítás se perc alatt megtanulható és már indulhat is a hentelés összesen 2 játékmódban. Azért egy Left4Dead-et még mindig hiányolunk..

2.) iFPS Online

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7001

Az iFPS egy kicsit nehezen irányítható, de mégis szórakoztató lövöldözős játék ahol a hangsúly a multiplayeren van. Akár iPhone-tulaj barátaiddal hálózatban akár az interneten is se perc alatt hozhatsz létre egy játékot a 4 pálya valamelyikének kiválasztásával, illetve még a játékidőt és a fraglimitet is meghatározhatod. Természetesen ugyanilyen könnyen lehet csatlakozni más emberkék játékaihoz is, azonban alapos gyakorlás kell a megfelelő célzás és mozgás elsajátításához.

3.) Underworlds

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=6373

Régóta szerettem volna egy Diablo-ra hajazó kellemes kis kalandjátékot, ami végre meg is jelent az Underworlds személyében. 3 karakter közül választhatunk (én a harcost választottam), akikkel rengeteg küldetésen kell keresztülverekedni magunkat. Természetes a tapasztalatpontok által garantált szintlépés sem maradhat el, amit akár 5 spell fejlesztésére valamint a már megszokott vitality, energy, dexterity és strength tulajdonságokra költhetünk. A játék remek fegyverarzenált vonultat fel, hiszen a Diablo-ból és hasonszőrű csodákból megszokott ritka tárgyak is megtalálhatóak. Természetesen teleportunk is van a gyors adásvétel érdekében. Kalandunk során sok küldetést adó npc-vel és megannyi szörnnyel fogjuk felvenni a harcot, így garantáltan azon vesszük észre magunkat hogy már több órát töltöttünk el a képernyő fölött.

4.) Ninja Jumper

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=6906

Első és legfontosabb dolog ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy soha ne add oda a barátnődnek/barátodnak kipróbálásra, mert tutira rá fog függni. A második hogy ujjunk mozgatásával tudjuk szabályozni az öreg ninja ugrásának távolságát, miközben ügyelnünk kell a cserepek és egyéb Duna-kavicsok összegyűjtésére. 3 fokozaton is szerencsét lehet próbálni és a Papi- illetve DoodleJump-os feeling is megüti az embert csak itt vertikálisan van kivitelezve a játékmenet.

5.) Sapus Tongue

Ez az a játék, aminek játszása közben tuti egy kreténnek fog nézni környezeted. Adva van egy béka vagy egy majom, akit úgy tud felpörögni a faágon, ahogy a telefonoddal körözöl körbe-körbe. Ha már eléggé felgyorsult akkor egy érintés és már repül is. Igazából ennyi a játék lényege, de pihentebb percekben remek kikapcsolódás. Apropó Appuloéknál nincs fenn, viszont tuti lesz olyan lelkes látogató aki talál pár alternatív linket.. 😉

6.) Kroll

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=818

Véleményem szerint egy egyszerűsített Hero of Sparta-t kap kezébe az, aki letölti ezt a játékot némi Zombieville USA fűszerezéssel. Tény hogy a grafikai megvalósításra panaszunk nem lehet és a szörnyek terén is kreatívak voltak a készítők, csak azt tudnám hogy ha balról jobbra hentelem a gonoszokat, akkor hogy jönnek hátulról is? Eme bakit eltekintve jópár kellemes percet eltölthetünk a játék nyüstölésével, mégha picit monoton is a játékmenet.

7.) Siberian Strike

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7082

Ajj de mennyire vártuk már a Gameloft repülős-világháborús csodajátékát.. Emlékszem még kisebb fejjel mennyire imádtam az ilyeneket, de aztán rá kellett jönnöm hogy a második x után már nem annyira szórakoztatóak az ilyen jellegű játékok. A játékmenet abból áll hogy hasítjuk az eget és lőjük a rajokban szálló repülőtömeget. Természetesen különböző bónuszokat jelentő powerupokat is felszedhetünk, amik segítik munkánkat. Igazából próbáltak egy kis sztorit is becsempészni az egészbe, ami nagyon jó lett volna ha a főgonoszok beszólásai mellé valami igazán nehéz csatákat pakoltak volna be. Mindenesetre egy órányi szórakozásnak remek program, de nincs az az isten hogy a normál fokozat után nehezebben is végigtoljam.

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. elso 🙂 nem semmi, sztem szinte mindet ki fogom probalni 🙂

  2. szep kis jatekok:) az elso harommal fogok jatszani, az tuti. eddig nem nagyon hasznaltam jatekra a telefonom, most meg nfs, meg ezek…:D mindig okoz meglepeteseket a telefon (v a fejlesztok?)

  3. ezek közül az Underworlds re kíváncs ivagyok, jól hangzik, a Kroll meg elég régi, de élvezetes!
    ajánlok két játékot a figyelmetekbe:
    Orions: Legend Of Wizards (Heroes+Hatalomkártya szerűség)
    Beautiful Katamari (szinte minden konzolon megtalálható és teljesen elborult játék 😀 )

  4. Sztem underworlds szerű játékokat nemkéne eröltetni mer az irányítás egy kupac szar.

  5. Sziasztok,
    van egy kisebb problémám, lehet hogy nem ebbe a topikba kellene írnom, de itt azegyik proginál jött elő először. Annyi gondom lenne csak hogy újabban ha alkalmazásokat az Appulo.us-ról telepítek csak az iphonra az installous-szal nem szinkronizálja be az itunes-ba hanem egyből törli a telefonról. viszont ha letöltöm az ipa-t és hozzá adom az intuneshoz akkor semmi gond feltelepíti simán. lenne valakinek ötlete?előre is köszönöm a segítséget!(ps mindig rákérdez hogy autorize apps- és be kell írnom a itunes store jelszavam különben törli az appokat nem nagy gond csak kicsit kényelmetlen….)

  6. Fent van appulon a terminator! nagyon cool!

  7. TERMINATOR kijött,tölthetö

  8. Terminator-t ajánlom! jo lett!!

  9. Off.:
    Tegnap óta a telóm nem hajlandó a tárcsázott és a nem fogadott hívásokat listázni
    (nem működik a recents) Van valakinek valamilyen tippje mi lehet, és hogyan lehet orvosolni?

    Köhi 🙂

  10. Kint van a terminator:D

  11. @Godlike:

    Nekem is hasonlo problemam volt vagy ket hete. Ujratelepitettem mindent es jo lett!

  12. @Wask: de ne írjátok már le ötvenszer 😀

  13. Mi mindent csak az utólagos progikat vagy gyalu az egész?
    Backup az egész újra jailbreak stb stb… ?
    Hogy kell a gyári fw-t visszarakni? Itunesszal lehet?

    Gtomi1 leírnád mit tettél?

  14. csendben jelzem: MEGJÖTT A TERMINATOR JATEK IS!

    nem piskota!

  15. A terminátoros játékról nem tudtok vmit? :)))))))))))))))))))) Légyszi vki írja meg egy hózzászólásba, hogy mi a helyzet vele! 😉

  16. (>_<) áááááá

  17. @vucctok:

    eppen töltöm lefele.merete 123MB.

    a 91.com japan oldalon van rola video.azt nezetm meg,de nagyon zsir

  18. @san2000:

    en ezekkel mindig szivok! tudom telepiteni iTunes-bol de nem indul el egyszersem.mindig a következö fogad: ,, az alkalmazas nem nyithato meg! es nemtudom miert!! amit a fenti linkröl szedek le,az meg gond nelkül megy!

  19. Nekem egy 2.2-es jailbrekkelt 2G iphoneom van, most ugy tudnam frissiteni hogy itunesban updatelek, azt hasznalom a Quickpwnt-t? Nem kell mint a 2.2 eseteben specialis firmwaret shift update kombinaciot hasznalni?

  20. Ja 2.2.1 esre gondoltam Terminator miatt;)

  21. csak vicceltem az előző hsz-ben 😉
    Terminator nekem is lejött a telóra. Elsőre idegbajt kaptam: installous-ból 91%-on jártam, mikor felhívtak telefonon és megszakadt a letöltés 🙁 Másodjára lejött végig. De csak 2 percre mertem kipróbálni, mert az előző műveletek, a 3G-vel való 200MB letöltés 6%-ra apasztotta az aksim, töltőt meg nem hoztam magammal.
    Jónak tűnik 2 perc után 😉 Jobb az irányítása, mint a BIA-nak. De ez még nem vélemény, csak benyomás.

  22. @franek: nem kell updatelni!! 2.2-n is siman megy a jatek!! teszteltem! nekem is a 2.2 van fent es siman mennek az uj jatekok. a terminator-nedforsped es a többi is

  23. @vucctok:

    nekem picit nehezkesnek tünik az iranyitas.szerintem nem mozog rendesen a kis mozgato ikonnal.de lehet a sok tapizas is lehet gond es nem ezekeli rendesen. nekem enyi a gondom vele.egyepkent szep a grafika is meg a menü is.

  24. @sztar1: Eddig 2 robotot lőttem agyon, de közbe kiírta vmi tutorial-féle, hogy ujjat a képernyőn húzva arra fele fordul a karakter. Ez a forgás és a pöcök-irányítás együttesen hatékony lehet…

  25. azt lattam en is.ha ugye ratapizol az iranyitasra es az ujadat huzod fel le jobb bal iranyba akkor mozog a figura is meg az iranyito pont is,de a celkeresztet a masik kezedel kel iranyitani.eközben meg ha nem figyelsz az iranyito kezre,kesz a kaosz.mondjuk megkell szokni,az biztos.

  26. Nekem azt irja az itunes amikor probalom instalalni hogy “not compatible with this phone”:(. A needforspeed az pedig megy rendesen. Egyebkent ugy kene csinalni mint leirtam?

  27. Nekem pc-n és konzolon se volt sose erősségem az egyikkel mozgok-másikkal forgok dolog 😀 Ettől függetlenül teszik, bár még csak tíz percet játszogattam vele.

    És meglepő módon a NfS is jó, bár vicces, hogy nem lehet nem bevenni a kanyart. Egyébként Icy-ban már találtam egy 999999$-os hekket a játékhoz, ez az elejétől megkönnyítette a dolgomat. Rögtön az első versenynek fullosra húzott verdával tudtam nekikezdeni 😀

  28. És az a hack melyik repóban van ? ^^

  29. A bekad jatekrol nincs alternativ link?

  30. Nektek a Terminiator fut rendesen? Nekem szaggat mint veszedelem, aztan egyszercsak vegkepp beakad es kilepp az appbol. NFS is beszaggat neha.. Kicsi a vidkarim? Belegyomoszolom mindjart a 88GTXem hatha jobban viszi…
    HELP

  31. @Patrik: Asszem Javacom, legalábbis maintainer-nél azt írja. Az Icy-ban az összes source-ot telepítettem, és ma jelent meg a recent packages alatt. Sőt azóta van egy cars&money patch is 😀
    @dnp: Kettőgéd van ugye? Winterboard, mindenféle mobilesubstrate-es cucc, backgroundolt alkalmazás, ilyesmi nem eszi a memóriát véletlenül? Mert nekem 2G-n simán fut mindkettő.

  32. Winter nincs felrakva, nem is volt restore ota. Mobilsubst cucc alatt mit ertesz? Hatterben tudtommal nem fut semmi.

  33. ja es igen 2G-m van:)

  34. @dnp: Pl. reflective dock, five icon dock, voip over 3g, winterboard, ezek mind ehetik a memóriát. SbSettings ha fenn van, a processes toggle-t is telepítve, kilőheted a feleslegesen háttérben maradó alkalmazásokat (mail, safari – megnyitod, kilépsz belőle, háttérben marad, a kettő kilövésével 10-12 mega memóriát nyerhetsz). Nekem wb is fenn van, bár csak a user wallpaper, meg 4db ikon kedvéért, és alapállapotban 40-42 MB szabad ramom van, bár ebben közrejátszanak bzolka kollega launchdaemonos okosságai, azok nélkül tuti ennyi se lenne

  35. @iNigga: Nincs semm altalad emlitett cucc fent. Viszont SBS processt mindjart felrakom 🙂

  36. Kozben neztem nekem is 43 mega szabad ramom van. Process nem fut hatterben a Phone-on kivul. Most viszont folyamatos a jatek. Valami bug lehetett 🙂

  37. OFF

    AZ lenne a kérdésem hogy hogyan lehet a cydiában egyszerre több dolgot kiválasztani és egyszerre telepíteni hogy ne kelljen minden egyes dolog után respringelni? Nagyon fontos lenne köszönöm előre is aa választ és neharagudjatok az offért.

  38. @iisanyii: Hat annyi progit csak nem telepitesz egyszerre… 🙂 Eddig 2 volt a legtobb amit egy nekifutasra felraktam…

  39. aha. értem…csak úgy emlékeztem mintha már egy régi cikkben olvastam volna hogy valahogy lehet…de köszi a választ

  40. off

    Valami problémám van a restore közben, nem értem hogy miért, pedig már többször is restoreoltam. Azt írja ki az iTunes hogy: The sim card inserted in the iphone does not appeared to be supported. Ezt viszont nem értem, mivel 2gm van, ami független. valaki tudna segíteni?

  41. @iisanyii: Enyem is igy tesz, pedig gyarilag fuggetlen. Quickpwnot neki!

  42. a megmentőm 🙂 köszi

  43. @Godlike:

    Megnyitottam az ITUNES-t szinkronizáltam a telefont, hogy az adatok ne vesszenek el, utána restore az egész telefon amint ezzel kész szinkronizálom, hogy az adatok visszatöltődjenek, utána letöltöm quickpwn2.2.5-2.jailbreakelem és visszatelepítek mindent.
    Ezt azért volt muszály így csinálni mert hiába állítottam át a jogosultságokat akkorse mentette el a hívásokat se a bejövőt se a kimenőt. ez az egész művelet max egy órába tellett nekem kompletten a programokkal együtt visszatelepítve


Add a Comment