fbpx Skip to content

A mai világban az iOS fejlesztőkre akkora a kereslet, hogy ezzel a tudással bárki, bármikor, megfelelő jövedelemmel munkát kaphat. Ha lenne rá lehetőségem, minden bizonnyal ezzel foglalkoznék.

hello_world

iOS-re fejleszteni nem nagy ördöngösség, jól csinálni azonban már az. Persze lehet az interneten található cikkekből, videókból tanulni, de az csak ideig-óráig működik, vagy legalábbis addig, ameddig komolyabb projektbe nem kezdünk. A HWSW az IT Factory segítségével olyan tanfolyamot indít most, amivel ezt a környezetet könnyedén elsajátíthatod és lefektetheted azokat az alapokat, amivel későbbiekben boldogulhatsz.

Ahogy írtam, a HWSW és az IT Factory december 8-án, ingyenes nyílt nappal induló iOS-fejlesztői képzése után a 40 órás, 14 alkalmas, gyakorlatorientált tanfolyam teljesítéséhez csak alapvető programozói ismeretekre van szükség, mind az Objective-C, mind az iOS megismerését a legelső lépcsőfoktól kezditek el, a képzés során pedig az okostelefonok és táblagépek mellett az Apple TV és az Apple Watch programozásába is betekinthetsz, és persze szó lesz a Swift nyelvről is. A részletes tematika itt található.

Az előadásokat a hazai Sanoma MDC gyakorló fejlesztői tartják, ez pedig a tananyag összetételén is észrevehető: olyan témák és technológiák szerepelnek benne, amelyekkel a mindennapi munkában is rendszeresen találkozik a fejlesztő. A főoktatók mellett vendégelőadókra is számíthattok.

A képzést nem csak tanteremből lehet követni, hanem az interneten keresztül, akár otthonról is. Az előadások során élőben lehet kérdezni az előadóktól, később pedig bármikor visszanézheted az órákat. Az első alkalom ráadásul teljesen ingyenesen megtekinthető, a nyílt napra és a képzésre is a hivatalos weboldalon lehet jelentkezni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ennél nagyobb marhaságot még nem olvastam.Próbáltatok már elhelyezkedni itthon rendes fizetésért ios vagy bármilyen mobilfejlesztőnek?Alig akarnak fizetni,ráadásul az ember belét is kihajtanák olcsó pénzért.200-400 ezer körül talán fizetnek bruttóban.Gondolom nem kell elmondanom,hogy ennek a nettó töredéke amit kézhez lehet kapni.Nemhogy rendes pénz,de még munkalehetőség is alig van.

  2. @lonsdale66: a cikkben egy szó nem esett arról, hogy a hazai piacon kapnál munkát. egyébként is érdemesebb az embernek a saját lábára állni, és önálló fejlesztőként egy jó ötletet megvalósítani. nyilván ez utóbbi a legnehezebb, hogy egy valóban jó, egyedi ötlet legyen, de itt is mondhatni, hogy a téma az utcán hever.


Add a Comment