fbpx Skip to content

Az ausztrál márka alapítói által először megtervezett, sörök cipelésére alkalmas táskák után, már 20 éve kiemelkedő márkája az IT, laptop, és fotós táskák piacán. A márka megtartotta irányelvét, mely szerint olyan táskákat tervez, amik időtállóan jól védik tartalmukat, legyen az egy laptop, táblagép vagy kamera és kiegészítői.

properroady-header-1

Nem bízzák a véletlenre minőségüket, így 30 év garanciát vállalnak termékeikre. Igen, így igaz, nem beszélnek mellé, ezzel is bizonyítva, azok mennyire erősek, strapabíróak.

Már világszerte elérhetőek a táskáink, és az alapvető hozzáállásunk változatlan: készíts olyan táskát, ami hasznos és egyben nagyszerű is.

A kollekciók főbb jellemzői a vízállóság és karcmentesség, a felszerelés gyors elérhetősége, a kényelmes, vállon átvetett hordás, illetve az akár mindennapos használatra átalakíthatóság. A táskákban ezenkívül további praktikus rendszerezési lehetőségek gondoskodnak a maradéktalan kényelemről. Ilyen például a néhány táska vállpántján található aszimmetrikus, cipzáras, gyors zseb elöl, amely nemcsak design elemként szolgál, hanem tökéletes helyet biztosít egy mobiltelefonnak.

Mindenki megtalálja a kalandozásához, fotózásához, biciklizéséhez vagy egy üzleti tárgyaláshoz az ideális táskáját, és alakíthatja kedve szerint.

Megújult külsővel újra dobbant a biciklisek kedvence, legelső termékük, a Messenger névre hallgató táska. Kényelmesen, egy vállon és keresztbe átakasztással a minél biztonságosabb biciklizésért. A hölgyek nagy örömére számos női kollekció is a porondra került, úgy, mint a divatos Betty Blue és a hasított bőr Bavarian Boomer, emellett a fotós táskák között is találhatóak női vonalak.

A fotósok kedvence lehet a Muli és Doozie Photo és a Proper Roady család termékei, csak hogy néhányat említsünk meg, melyekben megtalálhatóak az apró kis rekeszek és a párnázott térelválasztók, a kivehető fényképezőgép tok, hogy könnyedén, gyorsan hozzáférjenek mindenhez. 2015 díjas termék is jelen van, mint például a Track Jack Board Backpack, melybe a legpraktikusabban, minden tért kihasználva lehet bepakolni, így remek megoldás lehet egy pár napos utazásra.

Akit érdekelnek a Crumpler táskák, azok élőben megtekinthetik őket a most hétvégén megrendezett PHOTOEXPO-n, vagy az online webáruházban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ez jó ár, alig várom hogy 54000 Ft ért vehessek táskát, ami egyébként máshol 10-15000 között van, persze ismert márka az is… Meg ki a franc akar egy táskát 30 évig használni?

  2. @baka: ki mondta, hogy meg kell venned? ki mondta, hogy 30 évig kell használnod?

  3. Ne vedd meg, én sem fogom.


Add a Comment