fbpx Skip to content

Nem újdonság, hogy ha ülő munkát végzünk, akkor óránként illene felállnunk, sétálnunk egy kicsit, ezzel is elősegítve, hogy a szervezetünk minél jobban érezze magát. Az Apple elsőként az órájába rakta bele azt a funkciót, ami erre figyelmeztet, és amit szerintem minden Apple Watch tulajdonos használ.

Stand-1.0-for-OS-X-Mac-screenshot-002

Az esetek többségében engem is mozgásra kényszerít, amikor az óra szól, azonban sokszor fontosabb a munka, ami nem helyes. A getstandapp nevű OS X alkalmazással most ugyan ez elérhető Mac-ekre is, így azok akik ülő munkát végeznek, érdemes letölteniük az alkalmazást.

Red és Hector úgy gondolta, hogy hasznos lehet ez az alkalmazás azoknak, akik nem rendelkeznek az Apple órájával, illetve azoknak is akik rendelkeznek, de például nem szeretik hordani, miközben a számítógépen dolgoznak. Én például az utóbbiak közé tartozom, így az app kifejezetten hasznos ebben az esetben.

Stand-1.0-for-OS-X-Mac-screenshot-001

A beállítások nagyon egyszerűek, akár a rendszer indításával együtt, automatikusan el tud indulni az alkalmazás, így nem kell azzal foglalkozni, hogy minden esetben elindítsuk, figyeljünk rá. A getstandapp.com oldalról lehet letölteni és az ára pedig pontosan annyi, amennyit mi szeretnénk érte adni. 🙂

Hozzászólásban írjátok meg, hogy nektek bevált-e.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Iphonera is jöhetne..!

  2. telefon nem tudom mennyire tudna erzekelni ha gep mellett van es hozza se nyul az ember…


Add a Comment