fbpx Skip to content

Az Apple “hivatalosan is megerősítette”, hogy 24-én nem lesz egyik Apple Store-ban sem raktáron az Apple Watch. Ezt korábban is írták már, hogy “online exclusive” a termék, így ne várjuk azt, hogy lesz bolti vásárlás.

IMG_5323

Azonban most Angela Ahrendts küldött egy emailt az Apple Store-oknak, amiben az áll, hogy tényleg nem lesz óra a boltokban április 24-én. Sőt, minél előbb próbálják kiszállítani a már előrendelt mennyiséget, ezért valószínűleg júniusig nem lehet majd egyik Apple Store-ban sem megvásárolni az órát.

Many of you have been getting questions asking if we will have the watch available in stores on April 24 for walk-in purchases. As we announced last week, due to high global interest combined with our initial supply, we are only taking orders online right now. I’ll have more updates as we get closer to in-store availability, but we expect this to continue through the month of May.

Sokan kérdeznek titeket arról, hogy lesz-e az órából készleten az üzleteinkben április 24-én, hogy besétálva megvásárolhassák. Ahogyan múlt héten bejelentettük, az óriási, világszintű érdeklődés miatt a kezdeti készletekre csak online megrendelést biztosítunk. Amennyiben közelebb leszünk már a bolti megjelenéshez, már több információval tudok majd szolgálni, de várhatóan egész májusban ez a felállás marad (tehát csak az online megrendelés –a szerk.).

225031-1280

Időközben egyébként az április 24-e is eltűnt a Apple.com weboldaláról, most a “The Watch is Coming” felirat látható, ami ugyancsak bizonyítja, hogy az Apple tényleg kifogyott a készletből – ráadásul egyelőre már csak nyár végére szállítanak, ha most rendeljük meg. Nagyon nagy szerencséjük van azoknak, akiknek 10-én reggel sikerült megrendelniük, mert már most brutális szürkeimport árakkal találkozhatunk, vagy az eBay-en, és ez csak nőni fog az elkövetkezendő hónapokban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Ez a nő megöli az Applefanok játékát, a sorban állást:(

  2. @MacFly: Azt a kelet-európai, meg harmadikvilág-beli bér-sorbanállók tették meg.

  3. Kicsit büdös, hogy közel egy év telik el a bejelentéstől a polcokra kerülésig.

  4. @Tamaci Nem értem mi a bajuk velük, oké, nem tartom helyesnek én sem, de hát most (tudomásom szerint) nem követnek el törvénysértést

  5. Mi lesz így velünk?
    Gyengülni fog a forint, emelkedni fognak az üzemanyag árak…

  6. Tavaly ősszel bejelentették már, de még most sem lesz elérhető. Csak tippelni tudok, hogy direkt csinàlja az Apple…
    Remélem lesznek fejlesztések, mert az ötlet nagyon jó ( na és szinte 100 % h bomba siker lesz a watch), de de egyenlőre még semmi extrát nem nyújt ez az óra…

  7. @MacFly: Hát de. Igaz, nem azzal, hogy sprban álltak, de meglepő lenne, ha a sorbanállásért kapott pénzből, illetve az “eladott” készülékek után adóztak volna 🙂 innentől még törvénysértés is, azon felül, hogy jó pár rajongó buliját tönkretették.

    @Burgesz: Persze direkt csinálja, hisz a saját pénztárcájának az ellensége.

  8. Köszönöm a tájékoztatàst, biztosan nem állok sorba "soha". Ezt a hülyeséget….

  9. Hát már megint:))) Beírom a véleményemet, nem egyezik az oldal nézetével és törlik. Itt kritikát nem lehet megfogalmazni?

    Leírom, hogy ez kamu, mert nem volt elegendő megrendelés ahhoz, hogy dicsekedni tudjanak vele!

  10. @Feri: Én töröltem a hozzászólásodat! Őszintén meguntam, mindenki tudja, hogy Jadeye kolléga moderál általában, de amikor már engem is zavar, akkor nem moderálok, hanem törlöm. Nem érdekelnek a további hozzászólásaid, amik negatívak és zavaróak, instant törölni fogom.

  11. @Feri: 2 hét múlva a negyedéves értekezleten úgyis kiderül, nem tudnak kamuzni…

  12. Ezzel mit ernek el? Ez az egesz sorbanallas atalakul ebay-es (barmilyen) arveresekke! Nezzetek meg: http://www.ebay.com/bhp/apple-watch Egy sima 350-400 dolcsis orak 7-800dolarert vannak, es ezek meg nem a vegarak, csak epp itt alnak a licitek…

  13. Az ebayen nagyon megy a kereskedés 😀

  14. @ef-dani:

    Nem tudom, abba nem látok bele, de a statisztikák hamisíthatók. Ne így legyen, biztos sokaknak tetszik az órájuk, azzal sincs baj, akinek nem, de miért kamuznak?

  15. @Feri: Az Apple nem egy kormány. Ha hamisítják a statisztikákat, annak nagyon komoly következményei vannak. Nem tehetik meg, hogy kamuznak. Nem mondhatják azt a sok befektetőnek, hogy eladtunk 3 millió darabot, amikor csak 30-at. Pont a befektetők miatt nem tehetik meg azt sem, hogy direkt lassítják a gyártást. Amit le tudnak gyártani, azt eladják, ez így működik, szándékosan nem lassíthat, ha van a termékre kereslet, mert kevesebb lesz a pénze.

  16. @ef-dani:

    Oké, ez így érthető!:) Na majd meglátjuk! Bármelyik verziónak örülök! Ha keveset adnak el, megkapják a pofonjukat! Ha sokat, akkor lesz pénzük szoftverfejlesztőkre!:)

  17. Ez nem egy kormany, ezert nem tehetik meg… Ez jo volt 😀

  18. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az amit ennyire bekajál a nép, hogy ezt terméket meg kell venni. Bár azt sem értem, hogy emberek képesek sorban állni órákat, napokat, de ez a görcsölés számomra érthetelen. Nem mindegy hogy most azonnal, vagy 2 nap múlva?

  19. szerintem eleg jol egyuttmukodik a szifonnal es ha masban nem is de ebben sokkal jobb mint barmelyik smartwatch. lehet a kinezeten, tudasan vitatkozni de ebben (mivel az iOS eleg zart) nem hiszem hogy utoleri mas ora.

  20. @ef-dani: szerintem megtehetik, hogy kamuzzanak, es meg is teszik. ezek uzleti erdekek, nyilvan kimutathato, hogy a kamuadatok feldobjak a keresletet, innentol a reszvenyesek erdeke is. mint annakidejen emlekszem, hogy kipattant, hogy az apple raparancsolt a boltokra, hogy csak napi X darabot adhatnak el iphonebol, hogy hianyt generaljanak, megjelenes utan. van az a kozmondas, hogy a szerelemben es a haboruban mindent szabad. nos az uzlet minimum haboru. nem troll hozzaszolast akartam, de nekem ez a velemenyem. es termeszetesen nem csak a gonosz apple csinalja ezt, hanem az osszes ceg, akinek erdekeben all. a profit novelese szentesiti az eszkozt.

  21. @Ugyankerem: hat igen egyetertek reszben. azt azert lehetett tudni hogy tobbmillio darab orat fognak lerendelni a szazmillios iPhone taborbol, ennek ellenere az a becsult 2-3M darab annyira lekoti oket hogy mar csak juliusra lehet elorendelni.. (de ha nem is rendeltek volna, nem az az elore legyartott watch keszlet dontotte volna csodbe a ceget..) Kb. mintha direkt mennenek arra ra hogy SOSE lehessen olyan bizonyos termekekbol (iMac, MacBooknal pl erdekes modon ez nem jon elo), hogy igen, piacra dobtuk, szallitas utan a boltokban / online storeban megrendelheto es azonnal szallitjak is.

  22. De látjátok bevált a mutatvány. Vannak akik nem tudnak várni és többszörösét kifizeti pl. EBay-n.
    Mondjuk mindenki maga tudja mire van szüksége. Nekem majd pl. Harmadik generációs sport jöhet szóba. A mostani szerintem ( és nyugodtan savazzatok) csak egy szánalmas próbálkozás. Bármelyik Polar óra hasznosabb. Persze csakis a sport vonalnál maradva. Kíváncsian várom a folytatást

  23. Mindjárt sírni kezdek


Add a Comment