fbpx Skip to content

A getpebble.com-on már több napja egy visszaszámlálót láthattak az oldalra látogatók. Ez ma 16 órakor lejárt és megtudtuk, milyen lesz a következő generációs Pebble óra, a Pebble Time.

a361fd85680fccb17de65c13aa3e73bd_original

Pebble Time: így nevezi a cég az új okos óráját, mely még idén kapható lesz, de ismét visszatértek a Kickstarter-es finanszírozáshoz. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk van kedvezményesebb áron még a fejlesztés alatt megvásárolni az órát, és így elsőként kézhez kapni. A Pebble Time projekt oldala 16:00-kor indult el a Kickstarteren és 18 perccel később már elérte a kitűzött, 500.000 dolláros célt, amire egyébként 31 napot adtak.

Ahogy a fenti képen is látszik, az óra ismét új dizájnt kapott, aminek én őszintén nem örülök. A Pebble Steel szerintem tökéletes jelenleg, szinte bárki megtalálja a számára megfelelőt. Hasonlítsuk össze az új típust a régivel:

a361fd85680fccb17de65c13aa3e73bd_original

pebble-steel

Ti melyiket választanátok? Szóval nem igazán értem, miért kapott megint ilyen műanyag, gyerekes kinézetet az új típus. Ettől függetlenül a Pebble Time már színes e-paper kijelzővel érkezik, és felújított szoftverrel. Erről ebből a videóból tudhattok meg a legtöbbet:

Szoftveres tekintetben viszont nagyot fejlődött a Pebble. Végre van valami elgondolásuk, és lépnek valamerre, hogy kinézzen valahogy a rendszerük amellett, hogy több ezer fejlesztő készít már alkalmazásokat, óradesignokat nekik. A Pebble persze közel sem Apple Watch, és nem is akar az lenni. Valószínűleg el is vesztik az iOS-es táboruk nagy részét az Apple órájának megjelenésekor, de még mindig ott van az androidos közösség.

Ti mit gondoltok az új Pebble Time-ról, szerintetek van jövőjük?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Hát, szerintem nem sokat fognak azért elveszteni. Az Apple Watch ugyan nem tudom mennyibe fog kerülni, de gyanítom, hogy iPhone árban és akkor már azért elgondolkodtató. Én most is használok egy Pebble-t és nekem nagyon bejött. Szerintem ezt is ki fogom próbálni. 🙂

  2. Az egyébként tény, hogy a dizájn nem a legjobb, de ebből is lesz szerintem később fém tokozású. Miért is ne tennék meg, hogy csak később jelentetik meg…

  3. Miért nem a Pebble Steel-t frissitették???
    Van egy jó órájuk és akkor most előjönnek ezzel a bugyuta kinézetű valamivel….
    Pedig én jobban vártam, mint Apple Watch-ot!

  4. Én is Pebble user vagyok (iPhone mellett), és sokkal jobban tetszik, mint a leendő Apple Watch.
    Igaz, hogy nem színes meg érintőkijelzős, de: már kapható, SOKKAL olcsóbb, egy hétig bírja töltés nélkül, és még vízálló is (uszodába jól jön). Majd ha ezeket tudja az Apple Watch, elgondolkozom rajta.

  5. nullzero hagyd a francba, ne eröltesd az Apple Watch nem neked való

  6. 8 millio dollarnal tartanak 1 nap alatt…

  7. SZiasztok!

    Azt szeretném kérdezni, hogy a Pebble- eddig milyen típusokat gyártott eddig? Illetve milyen sorrendben?
    Szeretnék én is egy okosórát- ti melyiket ajánljátok? Ez lenne az első ilyen órám! 🙂

    Kösziii!!


Add a Comment