fbpx Skip to content

A SET solutions nevű cég készített pár koncepció videót. A MacBook Air alapján elkészítették az iPhone Air koncepcióját, ami végeredményben nem lett rossz, de jónak sem mondanám. Az iPhone 6c elképzelésük szerintem katasztrófa, illetve nekem az iPhone 6-ról szóló ötletük sem tetszik. Természetesen a kérdés az, hogy az Apple jövőre mit mutat be, mi az, amit Jony Ive kitalál és az Apple megvalósít.

iphone-air-concept-1

Abban biztosak lehetünk, hogy a jelenleg sokaknak hiányzó SD-kártya illetve több SIM-kártya foglalat nem lesz benne a következő készülékben sem. Azonban én már azzal is megelégednék, ha egy komolyabb akkumulátor kerülne bele. Ti mit gondoltok, milyen lesz az iPhone 6?

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Hát ezek botrányosabbnál botrányosabbak…

  2. Na abban már biztosak lehetünk, hogy hogyan nem fognak kinézni a készülékek. De szerintem ezeket ők sem gondolták komolyan!

  3. Parádés volt a megvalósítás, és maga az 5let halmaz is.:D

  4. Nekem eszméletlenül bejönne egy ilyen i6.. Nem értem, h miért kell fikázni mindig mindent.. Bár, hogy kinek van ehhez energiája h ilyeneket csináljon azt nem tudom

  5. sztem az i6 2x gyorsabb lesz mint az 5s, jobb lesz az akkuideje, és könnyebb/keskeneybb lesz, jobb lesz kamerája…
    😀 😀 😀

    de nagy változás nem lesz…

  6. Eddig tetszett az ÖSSZES Apple termék. EDDIG!!!
    Írtó ocsmányak, koncepcióként se jók. Szerencse, hogy nem hivatalos 😀

  7. Nagyon samsungos kinézete van ezeknek az i6 osoknak.. a felső részére gondolok… Ilyen hibát nem követnének L.. Menne +int a pereskedés.. Amit most a Samu indítana.. hi hi 😀 😀

  8. Csak nekem tűnt fel, hogy 13×6 mm? Azaz milliméter. Mennyire vehető komolyan egy olyan cég, aki még a mértékegységekkel is bajban van? Levegőt sem vennék ilyen bagázstól, nem hogy egy gagyi cgi videót.

  9. Ht ez tiszta Samsung, eleg ronda koncepcio. 6C meg remelem majd a 6Shez jon es nem fog megint beleronditani a kinalatba…

  10. Ráadásul ez az ék alak nem tudom mi célt szolgál?Biztos egy forradalmian új funkció az ” iTókitámasztó ” vagy valami hasonló .

  11. Apple által tervezett memóribővítő egység jól jönne. Nekem 16gb megérne legalább 15k-t. Pláne ha appokat is lehetne rárakni. SD nem kéne a sebessége miatt, ezért fejleszthetne az apple egy gyorsabb adatátvitelű megoldást, ami tudná hozni azt a szintet, mint a beépített háttértár.

  12. Nekem az Air bejön! Jó ötlet lenne egy olyan az 5c helyett!! Szerintem úgy vinnék, mint a cukrot! Egyetlen egy hátulütője lenne: jack-aljzat tuti nem lenne benne. Bár egy módosított EarPods-al mehetne (szerintem hihetetlenül jó az a füles amúgy, pedig elég vájtfülű vagyok zenész létemre:) )!

  13. Régen azert érdemes volt várni az Apple termékekre, most szinte havonta jelenik meg új készülék… Én is terveztem lecserélni az iphone 4 em.de mar annyi kijött utánna…. Mar válogatni sem tudok mert annyi modell van. Régen nem volt ilyen. Akkoriban minden egyes termek áttörés volt es egy felfedezni való készülék lett belőle.

  14. @szlusi: régen, 2007-től kezdődően is évente jelent meg új iPhone és most is évente jelenik meg az új modell (illetve gyakorlatilag ugyanez a helyzet bármely Apple termék új generációja esetén is).

  15. Nos, ezek nagyon szarok… XD

  16. Még mielőtt rosszul lennénk az iSamsung 6 Air-től íme egy iPad Air által ihletett és (szerintem) elfogadhatónak tartható i6 koncepció: http://youtu.be/rwL-fuzR78Y

  17. @remsonique
    Ez tényleg jó concept. Jó lenne ha hasonló lenne 🙂

  18. bővíthetőség eddig sem volt, most sem lesz. akinek kell a nagyobb vegyen nagyobb tárhelyű telefont. ennyi. nem is kell.
    elég samsungos az összes telefon, és eléggé elrugaszkodtak a valóságtól. persze, 3g-os telefon. jah…

    ami nagyon jó lenne:
    1. egy olyan telefon, hogy ne az Apple fusson a többiek után, vagy próbáljon olyat, hanem újra őt akarják másolni
    2. vízálló legyen
    3. olyan akkuidő, hogy kibírjon 2-3 napot extrém használattal.

    ezért (is) van létjogosultsága pl. az ipod-oknak, mert külön eszköz, és kb. csak zenére, vagy másra, de nem telefonálásra

  19. @expa: szerintem is menő design lenne 🙂 Egyedül a hátlapi kamera pozíciója kerülhetne vissza a régi helyre és már mehet is a tömeggyártás 🙂

  20. Ne vicceljünk már. 😀 Az iPhone 5-öt is már-már zavaróan nehéz felvenni az asztalról, annyira vékony. Ennél vékonyabb dizájn csak akkor működhet, ha lekerekített, mint az iPhone 4 előttiek, hogy alá lehessen nyúlni, különben úgy kell majd felvenni az asztalról, mint egy bankkártyát…

  21. Szerintem papírvékony lesz, lezárt állapotban át is lehet rajta látni, súlya egy tollpihéhez lesz hasonló és dns alapján fog azonosítani és a levegőből fogja nyerni az áramot.

  22. Ahol az egész először megdől az kapásból az ergonómia.
    Ezek a koncepciók a legkisebb mértékben sem veszik figyelembe, hogy a felhasználók többsége mereven elzárkózik a telekinézistől.
    Vannak akik a tenyerükön hordják a készüléket, de én például a fülemhez is szoktam emelni. Amennyiben nem oldja meg a cég, hogy csillókkal vagy egyéb módon a bőrömhöz tapadjon, addig rámarkolok. Mert nekem így kényelmes. Akkor pedig belelógnak az ujjaim az érintés érzékeny területekbe.
    Ezért is van káva, ezért nem növelik a képátlót sem a végtelenségig. Több információ azonos képátlón csak képpont sűrítéssel megy manapság.
    Én legalábbis így adnám be a főnökömnek a retina kijelző ötletét.


Add a Comment