fbpx Skip to content

Korábban már olvashattatok itt pár Leitz termékről tesztet, most pedig egy újabb kiegészítőt kaptam tesztelésre, vagyis igazából kettőt, így két darab iPad állványt szeretnék bemutatni.

leitz4

Az iPad sokoldalúságát senkinek se kell bemutatnom és pont a sokoldalúsága miatt rengeteg helyen különböző tevékenységhez használhatjuk: vannak olyanok, akik még a WC-re is magukkal viszik, de sok esetben csak azt szeretnénk, ha biztosan állna az asztalon (filmnézés, külső monitorként való használat, vagy csak az értesítések követése végett). A legtöbb toknak az eleje egyben támaszként is használható, de ha épp nem használunk tokot az iPadhez, vagy épp nem olyat, amiből támaszt lehet készíteni, akkor igencsak macerás, hogy az asztalon valaminek nekitámasszuk és megakadályozzuk, hogy eldőljön. Az ilyen estekben nagyon jól tud jön egy állvány.

leitz3

A Leitz Complete család kétfajta iPad állványt kínál a problémára. A két állvány szinte teljesen ugyanolyan, csak annyi a különbség, hogy az egyik forgatható, a másik meg nem. Mindkettő elejére betámasztató az iPad, de akár iPhone is (sajnos a töltő nem fér álló helyzetben az eszközök alá). Viszont nem csak egyféleképpen használhatjuk ezt az állványt, ugyanis van rajta egy kis tároló rész is, aminek a pereme gumírozott, így oda is nyugodtan fel lehet rakni az iPadet, mert a gumi csíknak hála nem fog lecsúszni. Ezzel a két támasztási lehetőséggel 15°, illetve 60°-os szögben láthatjuk a kijelzőt, ami elvben a pont ideális a különböző tevékenységekhez.

leitz2

A kis tároló rész pedig elég praktikus, mivel akár aprópénzt, kulcsot, fülhallgatót, stb is tárolhatunk benne és így legalább egy biztos helyre rakhatjuk ezeket a tárgyakat, így könnyen megtalálhatjuk őket, amikor kell. Nekem ez kifejezetten hasznosnak bizonyult, ugyanis mikor tervezek valamit, akkor az asztalomon alig találok meg bármit a rengeteg papírlaptól, amiken mindenféle rajz van, viszont ha elmegyek otthonról, a fülhallgató és a kulcs alapfelszereltség, és nem szeretem az időt húzni a keresésükkel.

leitz

Mindkét termék alján egy zöld gumicsík biztosítja a tapadást és mindkét állvány kapható fényes fehér és matt fekete kivitelben is. Alapból én inkább fehér párti vagyok, legalább az Apple termékek esetében biztosan, de most azt kell mondjam, a matt fekete változatnak jobb a tapintása. Ha egy egyszerű, szép állványt keresel, akkor ezek a termékek tökéletesek lehetnek a számodra. A SzifonStore-ban meg tudod őket vásárolni: a forgatható matt fekete itt, fényes fehér itt található meg, a nem forgathatóból pedig a matt fekete itt, a fényes fehér pedig itt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment