fbpx Skip to content

Angry Birds

Nagy újítás érkezett az eredeti Angry Birds játékhoz: az Egg Defender, azaz tojásvédő mód. Ebben az epizódban csak Red-del, a piros madárral lehet játszani, csak ő áll a malacok és a tojás között. A malacok végre feladták a jól megszokott védekező állásukat, és a Bad Piggies-ből már jól ismert eszement járgányokkal próbálják megszerezni a tojásokat.

Ha úgy gondoltad, profi Angry Birds játékos vagy, akkor is nehézséget okozhat neked ez az új játékmód, mivel itt már mozgó célpontra kell lőni. Red a Mighty Eagle-től pár varázstollra tett szert, mellyel az ereje megnőtt (ez nagyon jó hír, mivel igencsak gyengécske volt) és most már röptében is tud célt változtatni.

Ezzel az új játékmóddal 15 új pályát kaptunk, melyeken már nem a pontok alapján lehet a 3 csillagot megszerezni, hanem hogy a megvédendő tojásokból hányat sikerült megőriznünk, hány disznót likvidáltunk, illetve egy bizonyos madár-számon belül sikerült-e a pályát teljesíteni, miközben 73, a Bad Piggies-ben megépíthető őrült gépezet segíti a malacokat. Plusz apró újítás a frissült ikon, és a főmenü zenéjében is hallatszódik, hogy a veszély közel van, jönnek a malacok.

[appstore id=”343200656″]

[appstore id=”364234221″]

Real Racing 3

A nagyon megosztó Real Racing 3 is frissült és nem is akármilyen újításokat hozott. A választható autómárkák sora bővült a Mercedes-Benz-zel és a Bentley-vel is. Új versenymódot is kaptunk, a Time trialt, amiben a saját, a barátaink és a világranglista legjobb idejeit dönthetjük meg és ezzel együtt több mint 180 új versenyt is kaptunk.

Mostantól ha szabályosan és szépen versenyzünk, akkor bónusz R$-t kaphatunk érte, illetve azzal is lehet mostantól pénzt szerezni, hogy minden nap játszunk egy kicsit, és a minél több nap játszunk zsinórban, annál több R$-t kapunk, tehát megéri minden nap koptatni a gumikat! Ezen felül még pár apróság is érkezett, például a grafikán is javítottak a ‘high-end’ észközöknél, hogy még szebb legyen a játék.

[appstore id=”556164350″]

Limbo

Gépről már sokaknak ismerős lehet a Limbo név. Én magam sajnos csak hallottam róla, de kipróbálni eddig még nem volt lehetőségem. Viszont csak jókat hallottam róla és így, hogy most megjelent végre iOS-re is, ki fogom próbálni és remélem hamarosan egy teszttel is szolgálni tudok nektek.

Aki addig nem bírja ki, töltse le nyugodtan, ha a pénztárcája engedi.

[appstore id=”656951157″]

Tiny Thief

Jövő hét csütörtökön érkezik a Rovio Stars legújabb pártfogoltja, a Tiny Thief, melyben egy tolvajjal kell ellopnunk bizonyos tárgyakat, megzavarni másokat, vagy épp kiszabadítani embereket börtönből, de minderről talán az alábbi videó többet árul el. Utána pedig egy játékra invitálnánk benneteket.

A Rovio egy fotós játékot hirdet, tehát nem tőlünk kell majd várni a nyereményt :). Az új játéknak a plakátját kell elhelyezni valahol mókás helyen a világban és lefotózni, majd megosztani Twitteren vagy Instagramon, és ellátni a következő hashtaggel: #WheresTinyThief. A legötletesebb 5 pályaművet egy pólóval és egy plakáttal díjazzák. A játék leírását itt olvashatjátok és innét tölthetitek le a plakátot. Akinek van hozzá kedve, nyugodtan nevezzen be a fotóját.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. A Limbo, ha olyan lesz mint konzolon/pc-n, lazán megérheti az árát, márcsak a Trine 1-2-t kellene portolni. 😀

  2. Ez az új Angry Birds akkora fostalicska lett, majdnem odabasztam a telefont…

  3. Real Racing 3 tud már valami iCloud(vagy bármi más) szinkront, vagy ha letörlöm akkor megint a “nuláról” kell kezdeni?

  4. Sziasztok.
    Csak a realracing3 rol irnek egy picit. Nagyon szerettem ezt a jatekot, de egy fillert sem koltottem ra. Egy darabig lehet vele jatszani, rengeteg versenyt nyertem, megvettem a legszuksegesebb autokat, de igy 90,5 ora jatek utan es 6,2 milla jatekzseton elkoltesevel elertem azt a pontot ahonnan nincs tovabb. Gold kell szinte mindenhova, amibol a jatekok soran sikerult is szereznem 805 ot, de mar elfogyott. A kovetkezo lepcso eleresehez mar csak az segitene ha befizetnek egy kis osszeget. Na kb eddig lehet vele ingyen eljutni. 🙂 de jatekra penzt nem adok. Ki meddig ment el ingyen?

  5. Daralan: vam icloude szinkron kulon mentes gomb is van a jatekban

  6. Nem értem azokat akik puffognak a RR3-ra. Mint fentebb Jerome is írta, kb. 90 óra minőségi szórakozás garantált ingyen! Nem is beszélve a rengeteg content update-ről. Manapság ezt inkább honorálni kéne, mikor is a premium játékok össz játékideje 20h körül mozog.

  7. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki, hogy a Limbo nem-e jön hamarosan más platformra is? pl. Android.

  8. @fecooo19: írj a fejlesztőnek, és kiderül.

  9. Hello! A rr3hoz szólnék hozzá! Úgy elb.szta a játékot a gyártó ahogy lehet! Én már legalább 100 órát játszottam vele és mikor a júliusi frissítést letöltöttem annyi is lett az egésznek! Ráadásul már költöttem is rá pénzt a storban! Egy csomó pályát lezárol az egész a frissítés után már nem költhetsz akármire! Csak egy sablon szerint lehet végigjátszani! Nagy szar lett! Pl van mondjuk 400 aranyad és meg akarod venni mondjuk a pagani zonda r-t akkor előtte meg kell venned vagy öt olyan autót amit nem is szeretnél! Szóval még tudnám sorolni holnapig! Totál hazavágták az egésszet! Ja és már többet költöttem a játékra mint ha vennék egy gyári ps3 játékot! Szóval nagy lehúzás az egész mióta a mercis frissítés megvan! Előtte még egész szépen lehetett vele araszolni ingyen!!! De most?


Add a Comment