fbpx Skip to content

Már lassan második éve, hogy Hori kolléga besegít Magyarország legnagyobb fesztiváljain a hivatalos fotók elkészítésben, lásd SZIGET, STRAND és így tovább. Ilyenkor mindig szokott kérni az E-TWOW Magyarországtól egy elektromos rollert, hogy azzal szelje át a szállás és a fesztivál közötti utat, valamint ha valamit el kell intézni, rollerrel sokkal gyorsabban lehet rövid távokat megtenni.

Évről évre találkozhattok egy-egy cikkel itt a Szifon.com-on, ami az E-TWOW rollerekről szól, mert egyrészt imádjuk a magát a terméket, másrészt tényleg az egész csapat ezt használja lassan 5. éve. Jadeye kolléga már átlépte a 10.000km-t is egyetlen egy rollerrel, amit összesen talán ha háromszor kellett szervizelni, tehát ennél költséghatékonyabb rollert nem ismerünk. Hori kolléga is azért választotta ezt, mert a Booster típus átlagos sebességgel 35-40km-t képes megtenni és alig 13kg, tehát a cipelése is belefér, ha egy lépcsőn fel kéne mászni. Nem beszélve arról, hogy olyan picire összecsukható, hogy bárhová befér tömegközlekedés vagy vonat esetén.

Idén sem volt ez másként, egy kb 5km távot kellett rollerrel bejárnia napi szinten többször a szállás a fesztiválok között, tehát ismét az E-TWOW-ra esett a választása. Mivel napi 10km-t tett meg, így akár 2-3 napig is elvolt a rollerrel egyetlen töltéssel, ezen kívül könnyedén tudta cipelni olyan helyeken, ahol a murva vagy a talaj nem volt megfelelő a gurulásra, például füves terület. A STRAND fesztiválon ideális volt vele mozogni a bringautak miatt, könnyedén el tudott vele menni akár egy másik faluba, városba, mert az csak néhány km volt.

Már lassan megszámolni nem tudom, hány kollégát beszéltük rá erre a márkára az elmúlt évek alatt, de emlékezzetek a legutóbbi telefonbeszélgetésemre, amiben egy vállalat tulajdonos váltott rollerre az autó mellett a mindennapi kilométerek megtételében.

Szóval elmondható, hogy ez a kis roller már a mindennapunk részévé vált, és persze a pénz mellett időt és energiát is megspórolt nekünk, nem mellesleg pedig élményt is adott, amikor kirándulni mentünk vele.

Mit kell tudni az E-TWOW rollerekről?

  • Az egyik legkönnyebb városi roller, ideális tömegközlekedés mellé, simán lehet cipelni
  • Bármekkora csomagtartó befér
  • 10 éve fejlesztik már, tehát kiforrott és megbízható kivitelezés
  • Akár 40km hatótáv
  • Bemutatóterem és hivatalos szerviz

Ezeket cikkeket érdemes elolvasni:

Amennyiben olcsó, középkategóriás rollert keresel, megbízható szervizzel és garanciával, akkor keresd meg őket az e-twow.hu-n!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok