fbpx Skip to content

Egy-két napot kivéve a következő időszakban már 14-18 fokos tavaszi “rollerezős idő” jön – naná, hogy érdemes elővenni a bringát, rollert. Igaz, én télen-nyáron rollerezem és bringázom, mert számomra ezek az eszközök jelentik a szabadságot. Ilyenkor nem telefonozok, nem kapok értesítést, nem pittyennek az e-mailek, tulajdonképpen számomra az E-TWOW roller használata jelenti az “énidőmet”.

Pár hete Madridból látogatott meg két ismerősöm, és megkérdeztem őket, hogy milyen kapcsolatban vannak az ottani, kinti bérlős rollerekkel. Bólogattak, hogy szokták használni, igen! Na mondom akkor ez remek alkalom, hogy Budapesten is egy egész napos rollertúrát nyomjunk közösen. Ehhez természetesen megkerestem az E-TWOW-os srácokat, hogy adjanak kölcsön még két rollert.

Mit kell tudni az E-TWOW rollerekről?

Röviden az E-TWOW márka lassan egy évtizede van jelen hazánkban, tehát nem új termékről van szó. Hibátlan városi, valamint élmény rollerről beszélünk, mert rendkívül könnyű, összecsukható és lényegében bárhova bevihető, berakható. Elfér egy Tesla elejében is, de összecsukva felvihetjük a metróra, villamosra, buszra, és persze a MÁV-on is ingyen szállíthatjuk. Tehát ingázáshoz vagy munkába járáshoz bőven jó és közel 30km-t lehet megtenni vele egyetlen töltéssel.  Ez egyébként szerintem sok esetben rengeteg, mert egy átlagember napi 5-10km-t tesz meg elektromos rollerrel.

(E-TWOW GT SL)

Én az elektromos rollert nem csak a napi rutinomba helyeztem be, hanem kikapcsolódásra is használom egyben. Például nyáron elvittem magammal vitorlástúrához, ahol kikötéskor különböző szigeteket tudtam kényelmesen körbejárni. Ezenkívül rengetegszer használtuk már különböző magyar városokban is, mert sokkal kényelmesebb velük közlekedni. Itt például arról írtam, hogy a Mecseket is megjártuk vele, és semmilyen problémába nem ütköztünk: Életem egyik legjobb döntése volt az E-twow elektromos roller vásárlása.

Milyen típusok érhetőek el?

  • E-TWOW Booster ES: 30km hatótáv, 30km/h végsebesség, 11.6kg súly – ideális kezdő rollereseknek
  • E-TWOW GT SL: 40km hatótáv, 40km/h végsebesség, 13.2kg súly – ezzel járok én (jobban terhelhető)
  • E-TWOW GT Sport: 25-35km hatótáv, 46km/h végsebesség, 12.9kg súly – a leggyorsabb E-TWOW roller

Lényegében a Booster ES az átlag felhasználóknak elegendő szokott lenni, például ingázáshoz A és B pont között. A GT leginkább azoknak indokolt, akik mondjuk 100kg fölöttiek, vagy ha valaki nagyobb hatótávot szeretne megtenni egy töltéssel. Abban az esetben is praktikus, ha a domborzat indokolja az erősebb teljesítményt vagy csak egyszerűen egy lendületesebb eszközre vágysz tapasztaltabb rolleresként. Bővebb információért látogassátok meg a hivatalos oldalt, az E-TWOW.hu-t.

(Balra a Booster ES, jobbra pedig a GT SL)

Szóval vasárnapra kitaláltam, hogy járjuk be a várost a rollerekkel! Mivel nem féltem attól, hogy lemerülnek, ezért egy viszonylag nagy kört is tettünk. Szerencsére szuper időnk volt, így napsütésben néztük meg a belvárost és a Kopaszi-gátat. Az ismerőseimnek remek lehetőségük volt arra, hogy kipróbáljanak egy igazi városi rollert, és szerintem bele is szerettek! ❤️

Az E-TWOW saját bemutatóteremmel és márkaszervizzel rendelkezik, így a legtöbb hibát prémium support szolgáltatásukon belül néhány órán belül javítják (garancia időn belül), de ha ez sem sikerülne, akkor csere rollert adnak a szerviz idejére. Ez az, ami átlagon felülivé teszi az E-TWOW magyarországi forgalmazóját és nem tudom elégszer hangsúlyozni,  hogy a helyi szerviz mennyit ér egy ilyen, napi szinten használatban lévő roller esetén.

+1 ajándék indexelős bukósisak a Szifon.com olvasóknak!

Az E-TWOW rollerek kipróbálhatóak és bérelhetőek is néhány napra(amit aztán vásárláskor jóváírnak nekünk) valamint raktárról megvásárolhatóak online vagy budapesti bemutatótermükben!

Amennyiben bemondod a Szifon.com “jelszót” vásárláskor, akkor bármelyik új E-TWOW roller vásárlása esetén ajándékba adnak Neked egy 50.000Ft értékű, indexelős Lumos bukósisakot! (A fenti képek mindegyikén ez a bukósisak látható.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok