fbpx Skip to content

2023 egy újabb év arra, hogy zöldebben éljünk és elővigyük újra azokat közlekedési eszközöket, amikkel nem csak a földért is tehetünk, hanem spórolhatunk is.

Akik követnek minket, tudják, hogy mi télen-nyáron elektromos rollerezünk és a csapatunk nagyobb része is az E-TWOW elektromos rollert használja, amit hivatalosan garanciával és szervizzel a Futureres srácok forgalmaznak hazánkban. Mivel szoros együttműködésben vagyunk velük, ezért fogalmaznak néhány olyan terméket is, amik az iPhone-nal irányíthatóak vagy rendelkeznek iOS alkalmazással is. Lássuk is, mik ezek!

LUMOS: indexelős okos bukósisak

Alkalmazással (is) vezérelhető, indexelős okos bukósisakról már írt Hori kollégánk korábban, azonban a meglehetősen borsos ára sokakat elrettenthetett a vásárlásától. Én magam körülbelül 3 éve használok LUMOS márkájú, indexelésre is képes bukósisakot, és körülbelül fél éve pedig a legújabb generációjukat, ami az Ultra névre hallgat.

A LUMOS Ultra több féle színben vásárolható meg a Futurer.hu-n, elöl és hátul is rendelkezik világítással, valamint a kormányra szerelt távirányító segítségével indexelhetünk is, tehát a rollerek esetén nem kell hozzá elengedni a kormányt, ami nagyon hasznos az újdonsült rolleresek számára. Arról nem beszélve, hogy mentett már meg engem a LUMOS bukósisak attól, hogy betörjem a fejemet – nézzétek meg az alábbi képet.

Egy remek, magyar közúton lévő huppanó miatt 25-nél kiugrott alólam a roller, és fejen a betonon csúszva érkeztem meg. Látható, ha nincs a bukósisak, akkor arcom sincs, egyszerűen életmentő volt az, hogy a bukón csúszott a fejem. Miután megálltam, azonnal az orromat néztem, de a bukósisak miatt annak sem lett semmi baja. Gondoljatok bele, ha a műanyag helyett az arcomat találja el az útburkolat. Szóval a bukósisak nélkül nem játék sem a rollerezés, sem a bringázás, és ezért is döntött úgy a Futurer csapata, hogy forgalmazza a LUMOS sisakot.

ABUS rolleres és bringás kiegészítők: lakatok, fényvisszaverők

Az ABUS márka méltán népszerű, rengeteg terméket forgalmaznak az egyszerű fényvisszaverőktől egészen az okos lakatokig. Természetesen most a legmagasabb minőségű ABUS okos lakatot fogom nektek röviden bemutatni, amit előszeretettel használok a bringámnál, illetve a rolleremnél is, mert az egyszeri tolvajt simán elriasztja. Szó szerint.

Lassan egy éve használom az ABUS ezen termékét, amin – ahogy a videóban is látható – nincs kulcslyuk. Tehát okostelefonnal tudjuk nyitni és zárni. Természetesen ezt adott esetben a helyzetünk meghatározásával automatikusan is megteszi, tehát egy futárnak ideális lehet, hogy gyorsan le- majd kilakatolhassa a bringáját. Az U-alak miatt kényelmes a használata rolleresek számára is, illetve raktáron elérhető a Futurernél.

Természetesen mint minden lakatot, ezt is át lehet fűrészelni például, itt a kérdés az ehhez szükséges idő. Az ABUS ezen terméke a lehető legmagasabb besorolással rendelkezik, ha a hordozhatóságot és a minőséget vesszük alapul. Arról nem beszélve, hogy mozgatásra a lakat sípol, majd szirénázik is, tehát nem lesz kellemes megszabadulni tőle és minden bizonnyal felkelti a körülötte lévők figyelmét. Ezért általában inkább másik célt választanak.

A lakat mellett én több fényvisszaverőt is használok, köztük a hátizsákra rakható ABUS fényvisszaverő huzatot, amit éjjel már többször is teszteltem, és vidéken vagy olyan utakon, ahol nincs közvilágítás, szó szerint életet menthet. Ezen kívül számos apró kiegészítőt vásárolhatunk szeretteinknek vagy magunknak. Szóval érdemes körbenézni.

Samsonite táskák

Amennyiben új táskát is néznénk a közlekedésünkhöz, akkor is érdemes a Futurer oldalára ellátogatni, mert elérhetővé váltak a Samsonite táskák a kínálatukban. Számomra egyértelműen a Samsonite Biz2Go hátizsák a nyerő, mert elfér benne a laptopom és utazáshoz is kényelmesen tudok bele pakolni. Az elérhető kvázi Szifonkék szín miatt pedig nem is kérdés, én melyiket választom. ?

(A kép illusztráció, nem az említett típus látható rajta!)

Ha netalántán rollert is szeretnénk, mint például számos ismerősöm, akkor én mindenképp az E-TWOW márkát ajánlom, és hazánkban a Futurer hivatalos viszonteladót és bemutatótermet, mert ők hivatalos garanciát és prémium szerviz szolgáltatásokat is biztosítanak, tehát szerintem mindenképp megéri tőlük vásárolni a leendő rollerünket. Az E-TWOW márkába pedig képtelenség belekötni, az összecsukható Booster ES rollerük közel 11kg, tehát bárki fel tudja emelni és összecsukva majdnem mindenhova befér. Nézzétek meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok