fbpx Skip to content

Közel 3 hete az Apple bemutatta az iOS 18-at és ezzel együtt aznap az első fejlesztői béta is megjelent, amiben rengeteg újdonságra derült fény azokon túl, amiket az Apple bemutatott az esemény során. Ha esetleg nem láttad volna az eseményt, érdemes megnézni, ehhez pedig csak indítsd el a telefonodon az Apple TV alkalmazást és azon belül meg is találod az eseményt angol nyelven.

Múlt héten az Apple kiadta a második fejlesztői bétát is, amiben fejlődött a rendszer, illetve számos újdonságot hozott ez a frissítés is, így most az első és második béta érdekességeit fogjuk a videókban látni. A harmadik béta pedig, ha az Apple két hetes ritmusban gondolkozik, jövő hét hétfőn, július 8-án érkezhet, és elképzelhető, hogy egyúttal a nyilvános béta is elérhető lesz.

Béta verzió alapból nem fog megjelenni frissítésként hivatalosan elérhető rendszeren, hacsak nem választottuk ki külön a Bétafrissítések alatt a kívánt bétát – így például a 17.5.1 nem fogja csak úgy magától feldobni az iOS 18 béta semelyik verzióját, hanem abból majd csak a hivatalosat, ami ősszel érkezik.

Tehát ahhoz, hogy megjelenjen frissítésként egy béta, menjünk a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba, várjunk pár másodpercet, hogy megjelenjen a Bétafrissítések opció is, majd arra rányomva tegyük át a pipát a megfelelő béta opciójára. A fejlesztői béta telepítéséről bővebben itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS fejlesztői bétája? (A nyilvános bétáról meg egyébként itt – de ugye a nyilvános béta csak júliusban lesz elérhető: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?)

Ha mindent tudni akarsz az iOS 18 bétáról, akkor ezt a cikket olvasd el: iOS 18 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés.

Amennyiben magyarul szeretnéd elolvasni az iOS 18 újdonságait, érdemes az alábbi cikkeinket elővenni:

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok