fbpx Skip to content

Egyértelműen az iPad Pro vitte a show-t az idei iPad eseményen, ahol bemutatták az iPad Air és az iPad Pro modelleket. Hazánkban már mindkét készülék megtekinthető például az iSTYLE üzleteiben, illetve ha érdekel az Apple Vision Pro, akkor pedig ezt a cikket olvasd el, ezt is kipróbálhatod általunk.

Az iPad Pro tulajdonképpen 2 generációt ugrott, M4-es legújabb processzorral debütált és új, még vékonyabb kialakítást is kapott. A brutális dupla Tandem OLED kijelző elképesztő dinamikára és fényerőre képes, egy igazi Pro gépet kaptak a felhasználók vele. Nézzük meg, mi a véleményük a külföldi kollégáknak, mi valószínűleg csak 1-2 hét múlva fogjuk részletesebben tesztelni, mert ehhez a termékhez sokkal több idő kell.

Ugyan MKHBD beszélt az iPad Pro-ról, ő egészen más meglátásokkal készítette az alábbi két videót, amiben teljesen igaza is van. Ahogy ő, úgy én is észrevettem, hogy több éve képtelenek vagyunk effektíve kihasználni az iPad Pro sebességét és erejét. Nagyon-nagyon specifikus helyzetekben, lásd HDR 4K, 8K videó vágásakor kihasználja az ember az M2-t vagy M4-et, de egyébként a 10%-át sem használjuk a processzor teljesítményének. Ez pedig egészen szomorú, tekintve hogy rengeteg pénzt ölünk ebbe a készülékbe.

Összességében elmondható, hogy az iPad Pro sikeressége azon múlik, hogy az idei, júniusban megtartandó szoftveres eseményen, a WWDC-n mit mutat be az Apple az iPadOS 18-ként. Amennyiben nagy újdonságok lesznek, akkor az iPad sokkal használhatóbb lesz ősztől, ha pedig nem, akkor amit MKHBD is mondott, egy olyan hardver lesz a kezünkben, ami semmire sem használható jelenleg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok