fbpx Skip to content

Az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 17.5, az iPadOS 17.5, a watchOS 10.5, a tvOS 17.5, a visionOS 1.2 és a macOS 14.5 második bétáit. Emellett érkezett újabb RC a macOS Ventura 13.6.7 (22G711) és a macOS Monterey 12.7.5 (21H1211) esetén is.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 17.5 beta 2

Az új build verziószáma 21F5058e.

Ez a béta a hírek szerint már magában foglalja a lehetőséget arra, hogy az EU-ban a fejlesztők a saját weboldalukról is letölthetővé tegyék az alkalmazásaikat az App Store helyett – viszont jelenleg még nincsenek sehol ilyen appok, ráadásul erre csak azok a fejlesztők jogosultak, akiknek az alkalmazását az elmúlt évben legalább 1 millió alkalommal letöltötték az EU-n belül. Tehát továbbra sem kell attól tartani, hogy mostantól aztán majd bárki közzéteheti az alkalmazását bárhol, és ez kockázatot jelent majd.

Erről a változásról részletesen írtunk ebben a cikkünkben: Változtat az Apple: az EU-ban egyes fejlesztők weboldaláról is letölthetünk majd appokat.

Az iPhone esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

iPadOS 17.5 beta 2

Az új build verziószáma 21F5058e.

Az iPad esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

watchOS 10.5 beta 2

Az új build verziószáma 21F5555d.

Az Apple Watch esetén az iPhone-on a Watch appban a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

tvOS 17.5 beta 2

Az új build verziószáma 21L5553e.

Az Apple TV esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

visionOS 1.2 beta 2

Az új build verziószáma 21O5565d.

A Vision Pro esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

macOS Sonoma 14.5 beta 2

Az új build verziószáma 23F5059e.

A macOS esetén a Rendszerbeállításokban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Kérdésem van!

Mivel mindig sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van a beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 17 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 17-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 17-ről szólóakat itt, a watchOS 10-ről szólókat meg itt, a tvOS 17-ről készülteket itt, a visionOS 1-ről itt, a macOS 14 kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok