fbpx Skip to content

Az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 17.3, iPadOS 17.3, watchOS 10.3, tvOS 17.3 és macOS Sonoma 14.3 RC verzióit. Emellett érkezett még RC az iOS / iPadOS 15.8.1 (19H380), az iOS / iPadOS 16.7.5 (20H307), macOS Monterey 12.7.3 (21H1015), illetve macOS Ventura 13.6.4 (22G513) esetén is.

Ezeknek a frissítéseknek a megjelenése a január 22-ével kezdődő héten várható, ha az Apple tartja a 7 napos periódust, akkor január 24-én, magyar idő szerint este 7 órakor.

iOS 17.3 RC

Az új build verziószáma 21D50.

Miért nincs már béta profil vagy IPSW letöltési link a cikkben?

Egyrészt az Apple még 2022 nyarán lépett a letöltési linkeket megosztó oldalak ellen (bár a letöltés bejelentkezéshez kötése egyszerűbb lett volna), másrészt pedig az iOS 16.4 megjelenésével át is alakította a bétákhoz való hozzáférést, jelentősen egyszerűsítve azt.

Ráadásul ennek folyományaként a cég most már a fejlesztői bétákat is odaadja bárkinek, ha az illető egyszer már bejelentkezett a developer.apple.com-on az Apple ID-jával és elfogadta a fejlesztői feltételeket (ehhez korábban ki kellett fizetni a fejlesztői program éves díját). Ezután egyszerűen a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Ez utóbbiról bővebben: Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

iPadOS 17.3 RC

Az új build verziószáma 21D50.

Az iPad esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

watchOS 10.3 RC

Az új build verziószáma 21S644.

Az Apple Watch esetén az iPhone-on a Watch appban a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

tvOS 17.3 RC

Az új build verziószáma 21K646.

Az Apple TV esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

macOS Sonoma 14.3 RC

Az új build verziószáma 23D56.

A macOS Ventura 13.4 és újabb verziók esetén a Rendszerbeállításokban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van a beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 17 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 17-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 17-ről szólóakat itt, a watchOS 10-ről szólókat meg itt, a tvOS 17-ről készülteket itt, a macOS Sonoma kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for hiper hiper says:

    Múkod

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for hiper

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for hiper hiper says:

    Múkod

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for hiper